Nya teroristlagar kommer snart?

Tidningarna skriver om nya galningar som skjuter ihjäl allt och alla. Undrar vad de kommer hitta på för botemedel mot detta myllrande av en massa Goldstein överallt? Var rädd! Mycket rädd!Det som hände i USA var dårars handlingar, precis som mannen som sprängdes i Stockholm – men det kommer användas till mer än så.

Skapa eller förstora problemet – skapa lösningen! Nä, så kan det ju inte vara. Att media blåser stora skrämselhornet allt högre är bara en objektiv spegling av ett allt farligare samhälle. Det är givetvis inte för att vi ska ty oss till en lösning; att vi ska gå in i den fålla de vill att vi ska gå in i . Så fånigt av mig! Att jag ens kan antyda att det finns agendor.

Bloggaren Erik skriver insiktsfullt om hur den nya ansikt-igenkännings-tekniken har utvecklats på senare tid och kan samköras med t.ex Facebook.

Men sånt ska man ju inte se! Det ska smygas på oss genom att vi luras till att tro att det är för vår egen säkerhet. Den som har rent mjöl i påsen har inget att dölja – de som inbillar sig att de har rätten till personlig integritet är t.ex riktigt opålitliga – kanske rent av terrorister!
Bra att vi flyttat våra plånböcker till bankkontoren så att de vet vilka som har ett avvikande beteendemönster. För vem fan behöver kvitton när bankerna kan registrera när vi varit var och inhandlat vad? Givetvis är det bara en service och har inget med övervakning att göra. Har någon något att invända klipper de av kontot så att vederbörande lär sig uppskatta den välmenande ”servicen” lite bättre.  Snipp, snapp så kan du inte längre försörja dig. Använder du kontanter är du skum och bör undersökas närmare – du kan ju t.o.m med vara en terrorist! Kontanter bör därför utrotas – omgående! (vilket förövrigt Riksbanken har förordat)
Foga dig nu snällt och låt dig fösas vidare – allt är ju bara av välmening!

FRA, Ipred etc etc – visst är det för någons säkerhet – men frågan är för vems säkerhet? Inte kan det ha något med att hela finansspelet med fritt fallande ekonomi har skapat och kommer skapa än mer oro för de i toppen? Nä, så är det givetvis inte! Allt är givetvis bara för vårat egna bästa och säkerhet! De i toppen är ju såååå måna om oss – särskilt när de själva hotas av tjära och fjädrar i en nära framtid.

”Ingen är mer hopplöst förslavad som den som falskeligen tror att han är fri”; Goethe

Af1 AF2 AF3 Dn1 DN2 SvD1 SvD2 SvD3 SvD4 Dn3 GP1 GP2

Annonser

7 thoughts on “Nya teroristlagar kommer snart?

 1. Det skulle vara roligt med förslag om ett räntefritt penningsystem. Jag såg ett sådant här: http://vimeo.com/5699636

  Inte så dumt va?

  Margrit Kennedy föreslår sin version i ”Pengar utan ränta och inflation”. Att räntan ersätts med en användaravgift. Inte särskilt populärt i bankparsiternas ögon kan väl tänka sig. Hur som helst något måste göras inom en snar framtid, annars kommer naturlagarna att göra det åt oss. Kanske man blir registrerad som terrorist för dessa diskussioner, men det får man väl i så fall ta. Gratis mat och husrum är inte fy skam.

 2. Jo, Margrit Kennedys förslag har sina fördelar och rostande pengar gör att ingen har nytta av att ansamla dem. Det här med att pengar föder pengar är något redan Aristoteles var emot. Gesells tankar har mycket vettigt i sig. Men problemet ligger inte bara vid räntan utan att pengar skapas såsom skuld av privata parasiter som håller stater som gisslan. Fast, å andra sidan, tror jag inte Kennedy ville att pengar skulle skapas såsom skuld utan spenderas ut såsom i Wörgl – det var ett tag sen jag läste boken så jag kommer faktiskt inte ihåg. Du får gärna påminna mig (vet inte om jag hittar boken)

  Vem säger att du hamnar i fängelse eller får mat i framtiden? I ett kontantlöst samhälle där alla transaktioner sker digitalt kanske straffet blir att de klipper av ditt konto och du kan inte betala hyra eller ens mat. Du blir en digitalt laglös person och om någon försöker hjälpa dig genom att betala din hyra eller ge dig pengar till mat så kommer de kunna spåra upp den personen på två sekunder och ha som straff att denne också blir digitalt laglös.

  Det finns ett enormt demokratiskt underskott i att hela din plånbok flyttat till bankerna medan din fysiska plånbok gapar tom – det är de som i princip äger tillgången till din digitaliserade plånbok (lägg därtill det demokratiska underskottet i att privata parasiter kan skapa pseudopengar, krediter genom att skuldsätta allt och alla). Inte nog att de lagt beslag på folks hem genom att öka skuldsättningen för bostäder fyrfaldigt sedan 1999 – de har dessutom konfiskerat folks plånböcker. Plånböckerna är numer en del av bankernas konton och kontona består mestadels av krediter skapade genom att bankerna skuldkonfiskerat folks boenden. Man kan kan väl nästan kalla det ett slags fängelse det med? Ett kombinerat ”skuld och beslagstagning av plånbok och hem”-fängelse.

  Just för att allt fler börjar se de gigantiska demokratiska underskott samt skuldfällan de byggt, samtidigt som deras penningpyramidspel håller på att rasa, måste de hasta fortare än de tänkt – det är lite för uppenbart. Folk börjar vakna fortare än de hinner söva dem och alltfler ser att all ”välmening” egentligen bara är tankefållor.
  Jag tror de hade velat stänga den digitala fängelseporten genom att avrätta kontanter innan pyramidspelet rasade – men det kommer de inte hinna.

 3. Kennedy vill som du sa att staten ska ge ut skuldfria pengar belagda med en användningsavgift. Att jag skulle hamna bakom lås och bom var menat som ett skämt, men jag undrar hur länge internet kommer att vara ocensurerat. Demokrati har vi inte i verklig mening så länge vi tillåter att privata banker skapar våra pengar (krediter). Man kan fråga sig hur insatta våra så kallade makthavare egentligen är. Reinfeldt föreslog för inte så länge sedan att vi skulle gå med i EMU-samarbetet och ECB är ju ingen demokratisk vald förening precis.

  Det stora felet med vårt ekonomiska system, som jag ser det, är att bankernas av luft skapade räntebärande krediter, kräver återbetalning i form av naturen skapade verkliga värden. Detta ställer i sin tur krav på att den ekologi vi alla är beroende av för vår existens, ständigt måste öka i takt med ekonomin. Detta blir till slut en omöjlighet. Krediter kan vi skapa hur lätt som helst, men inte evigt ökande verkliga värden på vår begränsade planet. Snart har vi letat genom hela jordskorpan och vad gör vi sen? Vi måste hitta på ett nytt ekonomiskt system som inte har detta krav.

  • Sant som du skriver. Men jag ser ingen mening med krediter överhuvudtaget. Varför skapa pseudopengar såsom skuld om skaparen av dessa inte vill kontrollera den skuldsatte. ”Den som är satt i skuld är inte fri” , sa Göran Persson – vilket är helt sant – men ändå måste han varit helt medveten, då han en gång var finansminister, om att hela penningsystemet bygger på bankparasiternas maximering av skuldsättning, dvs maximering av ofrihet i enlighet hans egna ord. Jag tror politiker, oavsett färg, är marionetter åt banksystemet – medvetet eller omedvetet. Banksystemet är inte en del av staten – det är precis tvärtom staten är en underordnad del av banksystemet. Att bryta sig loss från skuldslaveriet, ha totala skuldavskrivningar samt låsa in bankparasiterna samt medlöpande politiker är delsteg i att rensa ut parasitismen. Media, som håller uppe alla illusioner, håller på att ta död på sig själv så den kan vi nog låta självdö vartefter.

   När det gäller fängelset skojade inte jag. Det finns redan människor som blivit digitalt laglösa. Kanske är det den enda vettiga informationen man kan dra från wikileak, nästan allt annat är ju skåpmat som redan varit känt på nätet sedan länge. Kontona kan kapas om du tänker fel. I Sverige blev några Somalier digitalt laglösa ett par år.

 4. Det tragiska med så många som inser att (väst iaf) världen styrs av USA, vilka styrs av det internationella kapitalet som också kontrollerar media osv.. Är att man ofta inte vill ta i vilka och vilken ideologi som i sin tur styr dessa.. För det kräver att man på allvar vågar ifrågasätta mycket av det man allra mest av allt blivit hjärntvättad till att tro och tänka sen barnsben.. Om ni vågar ifrågasätta det värsta tabuet som finns idag, läs: http://thezog.wordpress.com/

 5. Intressant! ”Digitalt laglösa” var ett coolt uttryck!

  Inte nog att de dömer människor såsom digitalt laglösa utan domstolsprövning. Alla åsikter du lägger ut på nätet kan de kräva ut (återigen utan domstolsbeslut) innan de klipper av din digitala försörjningsmöjligheter. Vem fan vill lägga upp något på ”molnet” nu? Vi har passerat 1984 med hästlängder.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/twitter-ager-dina-uppgifter_5862859.svd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s