Dölja kommande invasioner med dravel och lögner

USA är kanske på gång att invadera Libyen och det är givetvis av samma humanitära hänsyn som vid invasionen av Irak där minst 1,5 miljoner Irakier dött som var baserat på en massa lögner. Media ljuger men trots att de ljuger gång på gång drar de bara en ny vals och hoppas att folk ska stå och hurra. Aldrig behöver media stå för högarna av lögnaktigt snömos. Jag tror knappast Libyerna längtar efter ”västerländsk” hyckleridemokrati med akut närminnesbrist. Allt är nu som suddas ut av ett nytt nu. Hastigheten i informationsflödet är viktig – det får inte finnas tid för eftertanke och reflektion över tidigare skeenden,

Inget har givetvis med olja eller att petrodollarsystemet hotas. Ghadaffi kallades ju Hitler av USA administrationen när han slutade använda dollar som betalningsmedel för oljan (precis som Putin, Chavez, Ahmadinejad i Iran, Saddam i Irak – alla har kallats för Hitler då de slutat att sälja olja i dollar). Ghadafffi återgick så småningom till att sälja olja i dollar och blev av med sin Hitler-stämpel och blev bundis med USA och väst  igen.

När länder destabiliserar brukar dessa länders valuta krascha och ersättas med dollar som får en efterfråge-boost och kan hålla ett artificiellt högt värde (USA producerar ju inget, över 70% av deras BNP är ren konsumtion som de får av att vara världens reservvaluta – s.k ”free ride”). Men dollarn är i så dåligt skick att destabiliseringarna i arabländerna trots detta inte lyft dollarn.
Att se till att Libyen fortsätter sälja olja i dollar är således en fråga om liv eller död för dollarn.

Skrev om petrodollarsystemet i ”Konsten att bli en ny Hitler” och ”Afghanistan – det tredje opiumkriget” .

Att media ALDRIG tar upp detta säger något om vår ”demokrati”. Media lever på att sprida ut lögngödsel och gallra bort sanningar genom att tystna ihjäl dem. Ett annat effektivt  bekämpningsmedel mot sanningen är att mängdmässigt kväva den med massiv mental bombning  av menlös underhållning – sport, melodifestivalen, Oscarsgalan etc och andra trevlighetsfascistiska kvävningsinstrument som döljer den egentliga meningen med handlingar – avledningar kanske det också kan kallas.

Stäng av TV:n och läs tidningar med minst ett ton salt.

———–

”There will be, in the next generation or so, a pharmacological method of making people love their servitude, and producing dictatorship without tears, so to speak, producing a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them, but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda or brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods. And this seems to be the final revolution.”

— Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical School, 1961 – författare av ”Du sköna nya värld”

1 2 3 4 5 6

Annonser

3 thoughts on “Dölja kommande invasioner med dravel och lögner

  • Tack!
   Jag tror det kommer intressera dig! 4 delar
   Mycket som är intressant om komplementära valutor. I Tyskland har de tydligen dragit igång en lokal valuta som heter chiemgaur som är rostande såsom Gesell förordade. Intressant om mobilvalutor i Kenya oxå.

   Är inte så bra på tyska så det är mycket som jag inte fattar om chiemgaur nedan:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s