Clintons avsugning kostade 5 gånger mer

att undersöka än undersökningen av kriminaliteten bakom bankbedrägerierna i USA som lett till finanskrisen.

Ingen har blivit åtalad  mer än Madoff som blev fälld för att han blåste sina egna banksvindlare. Madoff som förresten i dagarna sagt att hela amerikanska staten är ett pyramidspel det med (Ponzi Scheme). Kan man annat än hålla med när t.o.m svängdörren mellan Goldman Sachs och USA:s administration är borttagen och staten blivit en underavdelning till Goldman Sachs och de finansiella skurkarna.

Är det kanske konstigt att folket i Wisconsin ockuperar delstatens regeringsbyggnad och förföljer representanter:

Miljarder dollar trollas fram för att rädda en korrupt och bankrutt finanselit medan vanliga lärare, vårdpersonal, brandmän etc ska fråntas sina fackliga rättigheter att organisera sig samt får sina förmåner reducerade. Att prata om en fungerande demokrati i detta är ett hyckleri. Ockupanterna visar vad fungerande demokrati är.  T.o.m poliserna har gått över och stöder ockupationen.

Samtidigt har det bildats en ”reclaim the banks” rörelse i Storbritannien som har demonstrationer i banker

Samtidigt är det helt klart att samma  parasitiska psykopatelit som står bakom det finansiella systemet och hittade på PNAC också vill invadera Libyen bl.a för att behålla petrodollasystemet som är kärnan i denna parasitism.

För visst finns det en gemensam nämnare i allt detta som de gör allt för att dölja genom att splittra seendet. ”Att verka men inte synas”, såsom en viss Wallenberg uttryckte det, är grunden för denna parasitelits agerande. Det är ett paradis för banksters!

Relaterade inlägg:

”Konsten att bli en ny Hitler” och ”Afghanistan – det tredje opiumkriget” .

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Annonser

5 thoughts on “Clintons avsugning kostade 5 gånger mer

 1. Utan att invända i övrigt; Wallenbergarnas motto är skriftspråk från 1800-talet, det betyder ”att verka utan att synas verka”. Vid denna tid sprang många runt i amiralsliknande uniformer modell sprätt, de ville få det att se ut som de gjorde någonting. Wallenbergarnas motto är motsatsen, inte att synas verka, utan faktiskt få något gjort. Det finns ingen önskan om att verka i det fördolda, som du tolkar det, utan en önskan om att verka reellt.

  Staten och finanssektorn i allians för att förstöra pengar är frånstötande. Staten och kraftindustrin i allians för att göra el dyrt är avskyvärt. Vår gamla uppfostran, att den starka staten är nyttig för alla, visar sig falsk.

 2. Vad det nu finns för reellt med att kunna skapa krediter från intet och pantsätta hela den reella ekonomi med. Är ren parasitism. Denna parasitism görs allt för att dölja av Wallenbergsfären.

  Det är rätt att det är en gigantisk kartell som ytterst hålls uppe av och sitter ihop med staten.. Pengar ska skapas neutralt. under maximal demokratisk genomlysning, av staten så att inga särintresssen får en ”free ride”. Dags att riva av guldbyxorna från parasiterna.

  För det är. som sagt, finansen som styr staten och inte tvärtom. Att avliva staten och släppa loss parasiten att härja än mer är knappast en lösning.

  • Att avliva staten och släppa loss parasiten att härja än mer är knappast en lösning.

   Ändå var det just detta man gjorde när staten (dvs ”vi”) släppte kreditgivningen (näst intill) fri 1985 och därmed abdikerade från en styrning av kreditgivningen. Staten är inte en yttre oberoende fiende till oss medborgare – staten är vi eller åtminståne allas vår medans bankerna är privata särintressen.

 3. Folk tror att bankerna lånar ut våra surt förvärvade besparingar för att tjäna pengar på skillnaden på in och utlåningsräntan. Centralbankerna kontrollerar sedan detta på något skumt vis bankerna så att bankerna inte fifflar med något. Men i stort sett ser man inget fel i det, så går det till i alla affärer. Kan man köpa något billigt och sälja lite dyrare, så är det dem väl unnat. Det är därför de flesta inte tänker vidare. Inte många orkar sätta sig in i vad M0, M1, M2, M3 är för något. Det är mycket roligare att kolla på Idol eller fotboll. Bröd och skådespel för folket och makt åt kejsaren. Jag själv trodde ända tills för några år sedan att frasen ”att verka men inte synas” hade med industribyggnad och framtidstro att göra. Att det innebar att man planerade för Svensk industris fortlevnad, innovationer och marknader, kort sagt att Wallenbergarna var de industrifolk de vill framställa sig som. Att de skulle ställa sig på industrins sida i den konflikt som uppstått mellan billigt kinaskit och svensk kvalitet. Ack vad man bedrog sig. Att verka men inte synas betyder precis som i sagan ”Trollkarlen från Oz”. En skum trollkarl som verkar bakom ett skynke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s