Pantbanken Sverige

Pantbanken Sverige heter en pantbankskedja. Vilken sanning det är i det uttrycket! Sverige är pantsatt av ett gäng parasiter.

Man kan kanske kan tycka illa om pantbanker och att de lever på att suga ut människor med små marginaler. Men faktiskt är dessa riktiga pantbanker rena hederligheten själva och ett moraliskt föredöme till de bankparasiter som vi alla: stat/kommun/husköpare etc, pantsatt hela samhället till för att kunna få ”pengar” (mer riktigt – bankernas påhittade krediter). Riktiga pantbanker måste ju faktisk ha de pengar som de lånar ut när vi pantsätter något där. Vanliga banker har privilegiet att hitta på krediter som de ”erbjuder” oss när vi pantsätter hus och samhälle till dessa parasiter – de är pantbanker som kan hitta på krediter vartefter vi kommer in i banken och erbjuder vårt framtida skuldslaveri i utbyte mot dessa påhitt.

Det kan ju tyckas vara ett enkelt problem för folk att lösa. Det är ju bara att gå ihop, fixa en oktroj (rätt att bedriva bankverksamhet) och sedan hitta på krediter som man kan betala av bankernas påhittade skulder med. Bankerna skulle få tillbaka samma påhitt som de själva hittat på och de skuldsatta skulle sluta vara skuldsatta. T.ex Svenne går med i Vi-Hittar-På-Våra-Egna-Krediter-banken och banken hittar på 2 miljoner nypåhittade krediter och ger till SE-banken som Svenne är ”skyldig”. Svenne skulle såsom delägare av Vi-Hittar-På-Våra-Egna-Krediter-banken kunna bli skuldfri*.

Finns bara en liten hake här i planen om allas skuldbefrielse genom att skapa en Vi-Hittar-På-Våra-Egna-Krediter-bank. DE ANDRA BANKERNA ACCEPTERAR INTE ANDRA BANKERS KREDITER SOM PENGAR. De ska ha centralbankspengar som betalning, dvs de ska ha vad de andra bankerna har på sina konton hos Riksbanken och/eller kontanter som betalning.

Så där har ni det! Bankerna ser inte sina egna påhitt som giltiga pengar sinsemellan . Men vi ska acceptera dessa påhitt som betalmedel och tigga om att få dem – t.ex när bankparasiterna trissar upp priserna vid budgivning vid husköp genom att hetsa budgivare mot varandra genom att ”erbjuda” alltmer påhittade krediter. Allt detta så att pantsättningen på ditt boende och därmed skuldslavsbindningen till banken blir maximal.

Så, som sagt, riktiga pantbanker är under av hederlighet jämfört med skuldslavhandeln som bankerna sysslar med när de hittar på sina krediter som vi pantsätter våra hus till så att de kan suga ut våra framtida arbetsinsatser.

Men förr eller senare når parasiten skuldmättnadsgraden då inte fler skuldslavar går att anskaffa som kan eller vill pantsätta sina framtida liv – då rasar pyramidspelet även i Sverige.

* De 2 miljonerna som Svenne har i ”skuld” till Vi-Hittar-På-Våra-Egna-Krediter-banken ses i bankernas skruvade värld som tillgångar -Svenne kunde då vara ägare av dessa ”tillgångar” på banken och således skyldig sig själv 2 miljoner kronor – d.v.s han skulle vara skuldfri

P.S

En liten rolig konsekvens av att bankerna inte accepterar andra bankers krediter är att samhället har Swedbankskronor, SE-bankskronor, Nordeabankskronor, Handelsbankskronor, SBABkronor osv – vi har flera valutor på en gång  samtidigt som alla är lika påhittade och inbördes inte accepteras som äkta. Men folk bringas illusionen att dessa påhitt som klär bankernas nakna kejsare-kroppar är riktiga pengar.

Relaterade inlägg:

Banker är landsförrädarna

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Annonser

11 thoughts on “Pantbanken Sverige

 1. När räntorna snart stiger har våra politiker bara två val, antingen massiva skuldavskrivningar eller en fullständig kollaps i hela det finansiella systemet.

  • Skuldavskrivningar är den enda vägen och om folk visste hur totalt blåsta de blivit av av bankernas ohederliga pantverksamhet skulle de nog kräva det idag. Vi har nog snart nått peak debt – antingen rent matematiskt då inga fler skuldslavar finns vars liv kan pantsättas – eller mentalt då folk helt enkelt ser bedrägeriet i sitt eget slaveri till en parasitisk mellanhand.

   • En tredje väg skulle kunna vara att vi blir påtvingade en ny kreditbaserad valuta, som är global. Det är därför mycket viktigt att informationen sprids om hur våra pengar fungerar, så att vi genom kan förhindra detta.

   • Jag vet inte om det funkar heller. Hela världen är skuldsatt till upp över öronen av dessa parasiter så det blir nog svårt att öka skuldsättning mer. Det finns trots allt något positivt med att pyramidspelet nått sin yttersta gräns och faller – vi kan bygga något bättre i dess ställe och aldrig låta parasiterna få göra om det.

   • Är det inte just denna gemensamma världsvaluta som är själva iden i NWO (”New World Order”) och det slutliga steget för parasiterna att få total dominans över alla skuldslavar?

   • För att få alla transaktioner att ske med krediter måste ekonomin vara helt digitaliserad (detta då bankernas krediter endast finns på konton och man bara kan få direktaccess genom nätet). Jag tror de hade tänkt sluta systemet till ett digitalt fängelse innan det började falla sönder.
    Nu hann de aldrig göra det och folk vaknar snabbare än de räknat med. Men världen ser mörk ut om de lyckas.

    För det är lite skrämmande att läsa DN.s artikelserie om hur allt ska bli uppkopplat och den ”Sköna nya värld” retorik de använder. ”Vi kommer inte att reagera över att bilen automatiskt styr mot närmaste parkeringsplats” och ”Vi får det lite bättre och lite roligare” samt ”Det blir svårt att välja att inte vara med”.

    Så inte nog med att alla våra transaktioner, var och när vi handlar vad kommer registreras – och som de dessutom kan klippa tillgången till när de vill.. Som bloggaren FOLKVET skriver om DN artikeln ovan:

    ”Ja och sedan när vi om tio år har anammat denna nya teknik och har kopplat upp vår bil, vårt kylskåp, tandborsten, garageporten, alla våra pengar med mera, sitter storebror någonstans i världen och med ett stort gapskratt, stänger han av elförsörjningen till detta gigantiska datorsystem. Och då kan vi sitta där med våra uppkopplade prylar, som har blivit helt funktionsodugliga.”

    http://folkvet.nu/2011/03/josses-snart-ar-alla-mina-prylar-uppkopplade/

    Säkert kommer kollen hur vi använder våra prylar och vad vi har i våra kylskåp etc registeras. För vår egen säkerhet å klart. Man kan ju fråga sig vad den här lilla datorn som bl.a kan mäta trycket i ögat och skicka signaler till ett trådlöst nätverk inte även kan användas som ett inplantat så att det kan hållas koll på oss (återigen för vårat eget bästa).
    mikrodator

    http://www.e24.se/business/it-och-telekom/varldens-minsta-dator-ar-bara-1-kvadratmillimeter-stor_2644979.e24

    ”There will be, in the next generation or so, a pharmacological method of making people love their servitude, and producing dictatorship without tears, so to speak, producing a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them, but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda or brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods. And this seems to be the final revolution.”

    – Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical School, 1961 – författare av ”Du sköna nya värld”

 2. Ping: Jämför med insnöade ekonomer | Ett nytt penningsystem

  • Sveriges riksbank ägs av Svenska staten och är en myndighet som sorterar under riksdagen. Står i telefonkatalogen till och med. Av de så kallade utvecklade länderna, så har bara Kanada, Sverige, Kina, Ryssland statligt ägda centralbanker. Bank of international setelment ( BIS ) som härom året hade cirka 55 ( orkar inte kolla) av världens största centralbanker (däribland Sveriges) som medlemmar grundades av Rothschild och kontrolleras fortfarande troligen av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s