Dagens Industri censurerar

Har egentligen inte tid med det här men jag slängde upp en kommentar på di.se som woops – försvann. I artikeln säger vice riksbankschefen Lars Nyberg  – ”Skapat en generation av låntagare”.   Jag försökte slänga  upp kommentaren  två gånger till  men den blev borttagen lika fort. Däremellan hann den få höga betyg och stod överst bland kommentarerna innan någon tydligen fick panik och censurerade bort den. Så det är tydligen saker man inte får uttrycka för Dagens Industri. I och för sig är det väl inget nytt; jag brukar bli censurerad på DI. Här är kommentaren:

”Om du går in på pantbanken och pantar något måste pantbanken hosta upp pengar som de HAR som du kan låna mot panten. Det är helt solklart att du då lånar pengar.

Banker och bo”låne”institut däremot har inga pengar som de lånar ut mot panten. De hittar helt enkelt bara på krediter från luften som de”lånar” ut. Dvs de ”lånar” ut ingenting! M.a.o är parasitskräddarnas språkbruk som i sagan om kejsaren med ickeexisterande kläder – det gäller att blåsa folk till att tro att kejsaren har kläder på sig. Enligt en exempelräkning från Riksbankschefen Ingves behöver bankerna skaffa 2 800kr i eget kapital för att blåsa upp 1 miljon kr i krediter som de anskaffar skuldslavar med. Ladda gärna ner hans exempelräkning som pdf härifrån:

https://parasitstopp.wordpress.com/ingves-om-den-vansinniga-skuldsattningen/

Att ha ett penningsystem som bygger på att en parasit tillåts skapa pseudopengar, krediter (som bankerna själva inte ser som pengar sinsemellan – banker kan inte ta emot andra bankers krediter då de inte ser dessa som pengar) är givetvis helt sjukt. Bankerna vill skuldmaximera medan folket i samhället vill skuldminimera. Att politikerna ställts sig på parasitens sida i detta och deltagit i skuldmaximeringen (oavsett politisk färg – sossarna är minst lika skyldiga) är ett svek på gränsen till landsförräderi – även om det skett p.g.a okunskap.

Det finns de som säger att det finns ett val till att sätta sig i skuld men det gör det INTE. I ett skuldbaserat penningsystem måste det alltid finnas skuldslavar annars finns inga pseudopengar (krediter).

Bankparasiterna och politikerna har gjort hela samhället till en skuldslavsamhälle där folk måste gå och tigga från bedrägeri-pantbankerna som inga pengar har men som trollar fram krediter från ingenting och skuldfjättrar allt med.
Riktiga pantbanker är under av hederlighet i jämförelse med bankernas parasit-pant-verksamhet. Om bankerna började fungera som riktiga pantbanker och lånade ut pengar som de HAR skulle bankernas parasitverksamhet upphöra.”

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

4 thoughts on “Dagens Industri censurerar

  1. Di är bara en av Sveriges tidningar som censurerar bland sina kommentarer. Man kan undra hur länge det dröjer innan hela internet blir censurerat.

  2. Ping: Japan «

  3. Anledningen att du blev censurerad gissar jag är att du länkade ut från sidan till ”parasitstopp”.

    • Nä, det gjorde jag inte. Jag skrev att de kunde googla efter sidan (jag ändrade i denna blogg för enkelhetens skull). Och som sagt jag har blivit censurerad många gånger på DI.

Kommentarer inaktiverade.