Nytt lagförslag! Skulder ska ärvas!

Nä, det var ett försenat Aprilskämt. Men om skuldslavsbindarna, bankparasiterna, fick som de ville skulle så ske. Träldomen till deras påhittade skulder skulle gå i arv.

Anders Borg försvårar för skuldsanering. D.v.s systemet att bankparasiterna ska tillåtas skuldslavsbinda allt och alla går först. Och det hade inte spelat någon roll om Anders Borg varit sosse – alla politiker i dagens partier är knähundar åt finansparasitismen. Bankparasiterna i sin tur hotar att lämna Sverige om de inte får fortsätta skuldförslavningen på samma villkor som tidigare.

Pengar i detta parasitsystem skapas genom att bankparasiterna skapar krediter från ingenting som de skuldförslavar samhället med.

Hela pensionssystemet är ett pyramidspel byggt på luft där hårt arbetandes människor lyckats duperas in i spekulationen om ”värdeökningar” och ”investeringar i framtiden” som helt bygger på att ökad kreditexpansion, dvs ökad skuldsättning. När banksystemet nått skuldmax finns det inte längre någon ”tillväxt”potential för skuldökningen, Peak debt nås varvid pyramidspelet rasar. Detta har hänt gång på gång på gång genom historien. Som vanligt kommer de bedragna, i detta fall pensionärerna som slitit hela sina liv och blivit blåsta av ett parasitärt banksystem, göras till de skyldiga.

Bostadstorskar har blivit blivit indragna i budgivningar syftandes till att maximera det egna skuldslaveriet.

Vid en husförsäljning har inte köparna pengarna utan ”lånar” av banken som inte heller har pengarna men kan hitta på från luften såsom kredit
Så här har vi tre deltagare på denna ”marknad”
1) en säljare (tillgångssidan)
2) potentiella köpare (efterfrågesidan)
och
3)mellanhanden banken som vill sälja så mycket som möjligt av sin ”produkt” – dvs skulder skapade från ingenting
Det är ingen marknad, det är skuldslavsrace där ”husägaren” får hyra huset av mellanhanden, parasiten=banken

Och bankerna marknadsför bostadsinflationen, som är en följd av denna upptrissning, såsom ”värdeökningar” (samma skit med IT-bubblor, aktier, guld, etc). På så sätt får de människor att tro att alla kan bli rika bara de skuldsätter sig maximalt och går in i pyramidspelet och spekulerar. Sist ut blir svarte Petter.

Ett stort djävla bedrägeri syftande till maximal skuldförslavningen av allt och alla med andra ord. Och detta parasitvälde ska skyddas till varje pris av marionetterna politikerna genom att skuldavskrivningar förbjuds.

Statsskulder och kommunskulder är totala påhitt (enligt Basel2 behöver bankerna inte ha ett öre i reserv ens för att hitta på obegränsat med krediter som de skuldsätter stat och kommun med). Kan någon ange ett enda skäl till varför stat/kommun ska behöva sätta sig i skuld till parasiter som hittat på dessa skulder från ingenting? Kan någon ange ett enda argument till varför vi som skattebetalare ska se dessa påhitt som skulder och betala skatt för dem? Kan någon ange ett enda argument till varför inte staten skapar de pengar kommuner och staten behöver och spenderar ut till allmänna nyttigheter i ekonomin?

Varför föredrar politikerna ett system där vi som skattebetalare måste betala en hög skatt till parasitbanker som hittat på skulder från ingenting? Varför förordar inte politiker istället ett system där staten skapar pengar neutralt, under maximalt demokratisk genomlysning, som spenderas ut på allmänna nyttigheter och som gör att medborgarna slipper betala skatter till fullständigt påhittade skulder till banksystemet? Varför ser inte politikerna att bankparasitsystemet behöver nollställas, att de påhittade skulderna måste avskrivas? Jo, för de är lydiga marionetter, vetandes eller ovetandes, allihopa!

Portugal behöver inga pengar! De kan betala det de är skyldiga bankerna – det som bankerna hittat på skulderna från – INGENTING! Vi är inte skyldiga dessa skitstövlar ett öre – tvärtom, deras skuld till oss är enorm! Nationalisera parasiterna, omfördela parasitrovet och starta om från början med ett ärligt penningsystem! Och ut med alla knähundar ur Riksdagen!

svd12345 dn1234 ex1 e24b sr1 gp

1 2 3 4

9 thoughts on “Nytt lagförslag! Skulder ska ärvas!

 1. Det där lät verkligt hoppfullt, att bankerna skulle lämna landet. Nu har dom lovat!
  Kerstin af Jochnick vd för svenska bankföreningen, jag ställer gratis upp och skjutsar dig till flygplatsen om du lovar att ge dig av, jag bär dina väskor och rullar ut röda mattan framför dig! Sen gör vi som det sägs i sista meningen i inlägget ovan, och i föregående inlägg!

 2. Det skulle behövas ett nytt politiskt parti som för ut dessa frågor i ljuset. Som det nu är sprids visserligen informationen på nätet, men om det fanns ett parti skulle inte pressen kunna tiga, som nu.

 3. Javisst varför inte eller varför inte ”Skuldfri ekonomi”, eller som Lincolns blogg heter ”Ett nytt penningsystem” (ENP). Kanske kan tilltala någon om man spelar på hur folk upplever sin situation.

  • Varför inte Ny Ekonomi eller som efter vår finländske kollega, Ekonomisk Demokrati?

   Men än tror jag inte loppet är kört via de traditionella partierna…

 4. Angående det nya 1:a april ”Nytt lagförslag! Skulder ska ärvas!…..

  Får mig genast att tänka på en ny lukrativ bransch för bankerna…..privatägda palliativa vårdenheter…..där alla människor i livets slutskede kunde få ett värdigt omhändertagande den sista tiden. ”Sista smörjelsen” ersättes med ”sista låneansökan” och graden av värdighet skulle naturligtvis bero på hur stort lånebeloppet blir.

  En idé bara
  Janne

  • Tror säkert de skulle gilla den! Särskilt om de kan få efterlevande att ta över den påhittade skulden som ”skänker” lite värdighet! Eller stå som borgenär! Hur funkar det förresten? Om någon står som borgenär, kommer han/hon då ta över skulderna då?

 5. Ja det var det jag menade, att de efterlevande enligt lag skulle överta skulderna.
  Ett sådant himmelrike för bankerna.

  Borgenärer ja, det har jag aldrig tänkt på men det verkar faktiskt som om borgenären får betala om inte dödsboet har tillgångar nog, se ”Vad händer vid dödsfall” en bit ner
  http://www.kreditguiden.se/information-om-lan/borgen

  Gjorde ett inlägg i solidaritetsbloggen förresten som handlade om att bättre utnyttja det befintliga penningsystemet, säg gärna vad du tycker om det.
  http://blogg.aftonbladet.se/visionarerna/2011/04/lat-bankerna-tjana-medborgarna-istallet-for-tvartom

  Hörs
  Janne

Kommentarer inaktiverade.