USA är inte motorn i världen, USA är rövarna!

Många påstår att USA (eller rättare sagt parasiterna som styr USA) är motorn i världens ekonomi och står för den konsumtion av andra länders varor som krävs för att hålla igång maskineriet.

Sant, USA är är det svarta hålet som sugit upp och konsumerat andra länders produktion gratis genom sin dollarhegemoni. Men det är lika vettigt att säga att rövarna som kommer till gården och roffar åt sig all säd, äter upp grisarna, snor all mjölk etc är en nödvändig förutsättning för att gården ska kunna ha en efterfråga på sina varor. Vad bidrar USA med? Mer än dollar som de suger ut andra länder med och vapen som de, likt rövare, hotar med om inte andra länder accepterar deras dollar?

Om jag skrev lite siffror på ett papper, gick till bondgården och körde upp pistolen mot bondens tinning och krävde att han skulle acceptera min papperslapp som betalning mot att jag roffade det jag ville ha – skulle bonden då gå i konkurs, pga av bristande efterfrågan, om jag slutade med detta beteende?

Så USA är ledare av rövarbandet som går in i land efter land och trycker upp pistolmynningen mot befolkningens tinning och kräver lydnad inför deras finansiella röveri. Allt är givetvis förtäckt av en presstituerad media med en massa svammel om ”humanitära insatser”.

Ekonomiprofessor Michael Hudson talar klarspråk om dollarhegemonin i en artikel i Kristianstadbladet:

”- Om andra länder inte accepterar amerikanska dollar så kommer USA att se det som en krigsförklaring. Det förklarade en amerikansk finansminister personligen för mig på 70-talet. Kinesiska tjänstemän jag talat med har sagt att de sitter på dollarobligationer för att USA inte ska attackera dem med kärnvapen. Det handlar om ren militär utpressning.”

Det är vad kriget i Libyen handlar om. Khadaffi vägrar finna sig i att vara gisslan åt det finansiella systemet. Att Svenska soldater skulle delta i detta röveri är helt sjukt och måste stoppas! Läs Ellen Browns artikel om Libyen. Citat:

”The most renegade of the lot could be Libya and Iraq, the two that have actually been attacked. Kenneth Schortgen Jr., writing on Examiner.com, noted, ”[s]ix months before the US moved into Iraq to take down Saddam Hussein, the oil nation had made the move to accept Euros instead of dollars for oil and this became a threat to the global dominance of the dollar as the reserve currency and its dominion as the petrodollar.”

According to a Russian article titled ”Bombing of Lybia – Punishment for Ghaddafi for His Attempt to Refuse US Dollar,” Qaddaffi made a similarly bold move: he initiated a movement to refuse the dollar and the euro and called on Arab and African nations to use a new currency instead, the gold dinar. Qaddafi suggested establishing a united African continent, with its 200 million people using this single currency.”

”USA and the European Union, with French President Nicolas Sarkozy calling Libya a threat to the financial security of mankind; but Qaddafi was not swayed and continued his push for the creation of a united Africa”

Afghanistan – det tredje opiumkriget

Konsten att bli en ny Hitler

Efterskrift:

Lägger till en kommentar av Stefan som bra förklarar vad hela parasitpenningsystemet, från individuell till nationell nivå är uppbyggt på:

”Stockholms-syndromet alla accepterar hotet och därför har det ett värde att handla med, jag har ingen aning om hur många som befinner sig i detta sjukdomstillstånd att skydda förövaren.
Varför jag inte vet är för att jag har blivit faktiskt lite isolerad från min omgivning. Typ utifrån det som Erik skrev idag (interikklok)

ab12 ex12 dn123 svd12 svt sr gp

Annonser

9 thoughts on “USA är inte motorn i världen, USA är rövarna!

 1. Hej, ett litet lördagsryck…..

  Hittade det här, ett brev från Gaddafi till ryska Pravda…..
  http://english.pravda.ru/opinion/columnists/13-04-2011/117563-message_from_qaddafi-0/

  Som Hemimamma översatte i natt till…..
  http://blogg.aftonbladet.se/visionarerna/2011/04/solidaritetstanken-extra-extra-sverigepremiar-till-mitt-sista-andetag

  Om brevet är äkta eller inte är förstås inget som vi till 100 % kan veta men om det är så så är det något som absolut måste komma fram. Det kommer ju inte att att uppmärksammas i våra vanliga medier, det kan vi ju i varje fall vara säkra på.

  Janne

 2. Så sant, så sant. Men det agerande man ser från USA:s sida är knappast utslaget av dess innevånares vilja. Knappt heller dess egen stadsapparats. USA har blivit grundligt kapat. USA är en täckmantel. En marionett. Uppstod ur en önskan att skapa motsatsen, att sätta sig upp emot Londons ensamrätt till makt. Just därför den perfekta täckmanteln under decennier. Men den blåvitröda täckmålningen flagnar raskt. Egentligen kanske USA är något helt annat under det att den kapade ligistverksamhet vi nu ser är ett rejält snedsteg i landets – och till exempel vårt lands – historia.

  Men vad är det för agendor egentligen? Lilla elitklicken må de vara vilka de vill och varifrån de än må komma. De har slagit knut på sig själva och ett obevekligen uppvaknande folk kan likt en våt hund skaka parasiterna hur pälsen.

  • Sant det med. USA:s befolkning är mentalt kidnappade men de har vaknat i betydligt större omfattning än här där sömngångeriet är betydligt större. Den slöja av nonsens och vinklade sanningar som parasitelitens media försöker dölja dessa gärningar med blir alltmer genomskinlig. Var dessa parasiter ska ta vägen nästa gång när USA:s befolkning kastar ut dom är nog svårbestämt. Förr i tiden kunde de hitta ett nytt land som de kunde göra om till parasitbas. Det blir nog svårt i dessa informationstider då alltfler blir varse om deras illdåd genom årtusendena.

 3. Precis! I brist på ny parasitbas kanske den enda omvägen för att trygga den egna överlevnaden blir ett revolutionerande övergivande av parasitismen. När nöden så kräver. Vem vet?

 4. Antar att detta har med inlägget att göra – http://www.dn.se/ekonomi/riksbankens-stora-guldmiss – Riksbanken sålde mellan 2005 -2009 60 ton guld, har 125 ton kvar. Har väl då placerat en del i amerikanska obligationer i stället – http://www.riksbank.se/templates/Page.aspx?id=27245. I och för sig var väl dessa papper säkrare 2005 än efter 2008, men kan det inte vara så ändå att det hela skett på order från högre ort.

  Michael Hudson har varit i Norge nyligen och har några artiklar om Norge – http://michael-hudson.com – jag får intrycket att han menar att Norge inte agerar i landets bästa med alla oljepengar utan i det internationella finanssystemets intresse.

  • Japp, både Sverige och Norge har nog pistolmynningen mot pannan eller så är eliten totalt korrumperad och köpt – eller både och.
   Tack för länkarna!

 5. USA har fått konkurrenter i form av fem länders allians BRIKS (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika). Det verkar att stora förändringar är på gång.

  • Japp!
   SCO (Shanghai Cooperation Organisation) är en annan grupp som bl.a annat idkar direkt byteshandel (något Venezuela gjort ett bra tag) SCO har också snackat om en ny världsvaluta och är redigt stort det med:
   sco
   Irans oljebörs ser nog inte heller ”USA:s” (eller vilka de nu företräder) finanselit med blida ögon då hela dollarhegemonin bygger på petrodollarssystemet som Kissinger införde.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Iranian_oil_bourse

Kommentarer inaktiverade.