Goldstein är död! Snabbt! Hitta en ny!

En ny 911 snart som de kan skylla på muslimerna en gång till? Hur kan någon tro på en media som ljugit om Iraks påstådda massförstörelsevapen, Iraks samröre med 911, eller varför inte denna snyfthistoria om utslängda kuvösbebisar i Kuwait som fick USA:s befolkning att gå in i första Irak-kriget, o.s.v, o.s.v.

Lögnerna kring kriget i Libyen börjar också ta sig groteska former. Media ljuger och de bevisade lögnarna och prostituerade journalisterna anklagar alla som inte tillber lögnen för att vara ”konspirationsteoretiker” – anfall är alltid bästa försvar för en lögnare – faktiskt den enda möjliga taktiken.

Men vänta, Bin Laden, kanske inte är död! Det kanske går att återanvända denne Goldstein från 1984 några varv till? Men snart behövs ett till terrordåd för att vi ska ty oss till psykopaterna och lögnarna som styr. Rädda människor tänker inte så bra och drabbas ofta av Stockholmssyndromet. Det är psykopaterna väl medvetna om.

Relaterat:

Afghanistan – det tredje opiumkriget

USA är inte motorn i världen, USA är rövarna!

Jag hinner inte moderera kommentatorsfältet så jag fortsätter ha det stängt.
dn123 svd123 ex123 ab1234567 svt ekot1

Annonser

10 thoughts on “Goldstein är död! Snabbt! Hitta en ny!

 1. Anser du att alla andra (lite drygt 2000) självmordsdåd som Al-Quida har tagit på sig är utförda av Amerikaner?

  • Tack för att du bevisade just det jag skrev:
   ”Media ljuger och de bevisade lögnarna och prostituerade journalisterna anklagar alla som inte tillber lögnen för att vara ”konspirationsteoretiker” – anfall är alltid bästa försvar för en lögnare – faktiskt den enda möjliga taktiken.”

   Med tanke på att media ljuger, myndigheter och politiker ljuger om precis allt så varför skulle vi lita på något? Kan du ge ett enda skäl? Det är väl de bevisade lögnarnas trovärdighet som ska ifrågasättas och inte de som bevisat lögnerna? Men du har tydligen en helt annan uppfattning i den frågan. Man kanske kan fråga sig varför?

   Inte för att jag behöver, då all bevisbörda bör falla på de redan ertappade lögnarna, men låt oss gå igenom lite av det media ljuger oss fulla med nu. De säger att Bin Laden var bakom 911 – när faktum är att FBI själva har sagt att de inte har några bevis på Bin Lade och 911. Ändå pumpas det ut i media och flertalet tror på på det på fullaste allvar. Vilka som verkligen låg bakom 911 döljer också media så gott de kan – även om sanningen läcker allt mer även där.

   Vad är Al Qaida och vilka skapade Al Qaida – jo, CIA skapade Al Qaida, som förresten betyder ”toalett” på arabiskt slang. Bin Laden var en CIA tillgång.

   Men det intressanta är varför någon ska lita på bevisade lögnare och ta deras ”sanningar” på allvar? Kan du besvara den frågan? Hur många påhittade mördade kuvösbarn behövs diktas ihop för dig innan du börjar ifrågasätta trovärdigheten hos de som berättar sagan för dig?

 2. Lite svårt att veta om ”afrosvensken” är uppriktig med sin fråga.
  Ponera att han är nyvaknad och därför någorlunda rättmätigt undrar om alla de där ”terroristerna” egentligen är falskflaggoperationer.
  Den verkliga verkligheten är ju så långt ifrån den officiella förljugna verkligheten, så att det krävs rätt lång tid för en svenssonhjärna att inse vidden av bedrägeriet.
  Kommer på mig själv ibland att få lugna ner mig när jag blir frustrerad av att folk kan vara så ofantligt tröga inför solklara bedrägerier, som vi förklarar för dom med oändligt tålamod.
  Alla fakta finns, avhoppade bedragare erkänner o berättar och ÄNDÅ FATTAR FOLK INTE.
  Hur kommer det sig?

  • Något jag förundras över är att när folk privat kommer på att en närstående har lurat och ljugit för dem så slutar de har förtroende för den personen. När det gäller media verkar det inte spela roll hur många gånger de ertappas med byxorna nere – folk fortsätter tro på dem fastän de vet att media konstant ljuger.

  • Men du! Du använder bara två källor som är bevisade ”lögnare ”- FOX och Newsweek. För att du ska bli ”trovärdig” måste du endast ta med källor från ljugande media! (ironi)

 3. Bara ett exempel i USA blir man som jag om man påpekar att i svenska pressen så är bilden erkänd som falsk och det var den inte igår i USA så av någon anledning blev mitt youtube konto kapat och alla mina brev från folk raderade och jag kan inte skriva ens på min egna kanal. Kanske kan i dag har inte kollat. Även om vissa saker är sanna som pressen säger så är det inte samma över allt och det är för att skapa olikheter och det blir ekonomi till slut för förövarna. Allt dessa gör nu för tiden är så uppenbart så man blir bara trött.

  • ”Att tänka själv är inte bra för dig” – socialstyrelsens nya direktiv för att motverka psykosocial ohälsa. För vad är meningen med att må dåligt för att man vet hur det är. Bättre att svälja medias zoloftlögner istället!
   Tror alltfler vaknar ur medias zoloftlögner och mår skit över att se att det som det är – mestadels lögner.

  • Wow! Den va bra! Det är märkligt de lyckas få så många att gå på det! Men de har den massmediala tsunamimaskinen på högsta amplitud och formligen dränker oss med kullerbyttalogik att det till slut blir sant!

   Tänk om du hade hela Tsunamimaskinen bakom dig! Då skulle större delen av Svenska folket til slut tro att han fångat Loch Ness-odjuret. Tsunamimaskinens brute force knäcker alla försvarskoder (en del tar bara lite längre tid)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s