Massmedia-tsunamin Bin Laden ersätts med?

Jag tror alltfler känner och ignorerar lögnerna som Tsunamiaktigt försöker ta över våra tankar. Tror folk mer och mer gör en ”Tai chi” rörelse, följer med vågen men låter sig inte påverkas. Tsunamimaskinen börjar tappa känslan – det är för mycket, för högt, för desperat – för att man ska fångas in av rörelsen. Man låter den bara komma och ser efter ett par dagar att lögntsunamin drar sig sig tillbaka för att ersättas av en ny lögntsunami som man denna gång är än mer likgiltig till.

Men det är märkligt att de fortfarande lyckas få så många att gå på det och skrämmas av denna massmediala samfälliga vågrörelse. Men de har den massmediala tsunamimaskinen på högsta amplitud och formligen dränker oss med kullerbyttalogik så att lögnerna tills slut blir sanna! Tsunamimaskinens brute force knäcker alla försvarskoder av eget kritiskt tänkande (en del tar bara lite längre tid)! Det är vad de räknar med i alla fall. Men mättnadsgraden är nådd för de flesta tror jag.

Det här måste ni läsa (tack Johan för tipset). Helt underbar satir – konstigt att lite humor totalt kan tämja den värsta tsunamivågen media kan uppbåda till att bli det stilla skämt det är:
Jag fångade Loch Ness-odjuret!

Och DN försöker lura i folk att Al Qaida (som skapades av CIA) driver opiumhandeln och inte CIA fastän historien visar klart att det är en handel imperier brukar syssla med. Läs:

Afghanistan – det tredje opiumkriget

De fortsätter och fortsätter försöka ljuga oss så fulla av constipationsteorier att vi inte kan svälja mer, men mättnadsgraden är, som sagt, nådd!

Eftertext:
Jag kollade upp bloggen som snubben som skrev om Loch Ness odjuret (den var lysande) har men vad snubben för övrigt skrivit tar jag avstånd från det mesta.

svd12345 dn1234567 ekot12 ex1234 ab123456   dne

Annonser

10 thoughts on “Massmedia-tsunamin Bin Laden ersätts med?

  • Personliga påhopp är ju aldrig trevliga…men kan ju vara väldigt upplysande!
   Däremot vad gäller ”rasistiska kommentarer”…begreppet ”rasism” har ju kommit dithän att det är aningen svårtolkat…exempelvis så beskyller man rent allmänt ett visst parti i Sveriges Riksdag för att vara ”rasisitiskt” och efter att noggrannt ha studerat just detsamma partis program så kan jag inte finna minsta tillstymmelse till ”rasism” däri…så det där med ”rasism” är kanske numera en tolkningsfråga…och ett allmänt tillmäle att tillgripa när man inte önskar en sakdiskussion!
   Så t.ex undertecknad själv som blivit behängd med epiteten rasist och främlingsfientlig och fascist och gud vet vad för idiotier när jag önskat en saklig diskussion om immigrationspolitiken och dess kostnader för skattebetalarna samt det faktum att t.o.m andra generationens invandrare från vissa sfärer; geografiskt, kulturellt och religiöst, ännu inte är vare sig integrerade eller assimilerade i samhället!
   mvh
   k karlsson

  • Den är riktigt bra!
   ”Det politiska språket, det språk som talas av politiker, ger sig inte ut i de här markerna, eftersom de flesta politiker enligt de bevis som vi har tillgång till inte är intresserade av sanning utan av makt och av att hålla sig kvar vid den makten. För att kunna sitta kvar vid makten gäller det att hålla folk i okunnighet, så att de lever i okunnighet om sanningen, till och med sanningen om sina egna liv. Därför är vi omgivna av en väldig gobeläng av lögner, som vi livnär oss på.”
   Hela talet finns på Svenska här:
   http://nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/2005/pinter-lecture-s.html

   Sen finns ju givetvis gänget bakom politikerna som vi aldrig ser:
   ”The true equation is ”democracy” = government by world financiers.”
   – J.R.R. Tolkien
   ”The main mark of modern governments is that we do not know who governs, de facto any more than de jure. We see the politician and not his backer; still less the backer of the backer; or, what is most important of all, the banker of the backer.”
   – J.R.R. Tolkien
   ”Throned above all, in a manner without parallel in all past, is the veiled prophet of finance, swaying all men living by a sort of magic, and delivering oracles in a language not understood of the people.”
   – J.R.R. Tolkien

   Det intressanta med Bin Laden var vad han användes till.
   Lögnen om att Bin Laden var bakom 911 är så repeterad att den blivit en del av ryggmärgen på alla. Men:

   “The Muckraker Report spoke with Rex Tomb, Chief of Investigative Publicity for the FBI. When asked why there is no mention of 9/11 on Bin Laden’s Most Wanted web page, Tomb said, “The reason why 9/11 is not mentioned on Usama Bin Laden’s Most Wanted page is because the FBI has no hard evidence connecting Bin Laden to 9/11.” ”
   http://www.informationclearinghouse.info/article13664.htm

   Och 911 finns, som sagt, inte heller med på FBI:s anklagelsepunkter på deras sida:
   http://www.fbi.gov/wanted/topten/usama-bin-laden

   Ändå pumpar media med samma volym ut det som FBI säger sig inte ha några bevis på – att Bin Laden var bakom 911.

   Har aldrig hajat riktigt hur han kunde släpa runt med en dialysmaskin i grottorna i Afghanistan.
   Talibanerna sa att de var villiga att lämna ut Bin Laden mot att de fick se bevis på hans skuld (vilket ju FBI, se ovan, fortfarande inte har). USA (eller snarare de parasiter som styr USA) anföll Afganistan i en attack som var bevisat planerad långt förre 911 istället för att hosta fram några bevis.

   Dyker man ner i 911-kaninhålet är risken för att man blir väldigt mörkrädd tämligen stor.

   Att ett gäng “fundamentalistiska” muslimer som sysslade med “fundamentalistiska” muslimska saker som att supa, utnyttja prostituerade och knarka lyckades kapa flygplanen med hjälp av några kartongöppnare låter ju inte så där jättetrovärdigt som öppning. Ändå mer Alice i Underlandet blir det när man betänker att dessa urusla piloter som knappt kunde flyga en Cessna lyckades ta ner 3 skyskrapor med bara 2 plan. Building 7 rasade också.

   Sen blir det bara mer och mer skruvat ju mer man dyker ner i kaninhålet.

   Tror de behöver byta ut Bin Laden mot en ny Goldstein som inte är insnärjd i så mycket motsägande lögner – så akta er – snart kommer ett nytt fejkat 911.

 1. Ja inte skulle det förvåna mig. Men jag håller mig till pengasystemet, det finns nog med lögner och orimligheter där oxå.

  God Natt och dröm om något vackert!

  • Tack för omtanken!
   Har inga problem med mina drömmar – jag rider alltid på och med mina drömmar, de rider aldrig på mig – jag har kontroll på något sätt på dem och är polare med dom. Kanske är det ett kontrollbehov från min sida, sånt där vet man ju inget om.

   Det hänger ihop allting, farfar, kriget i Afghanistan var, som sagt, planerat långt före 911, hade ekonomiska och geopolitiska motiv. Det var bl.a för att kapa åt sig den Kaspiska oljan (petrodollarsystemet), trycka ner SCO (Shanghai Cooperation Organisation) och att CIA har tagit upp ”narco dollar” genom att göra en ny Gyllende triangel av Afghanistan.

   Dessutom förstördes ju bekvämt alla bevis i Enron-skandalen när Building 7 (som aldrig träffades av något flygplan) föll rakt ner i fritt fall, precis som WCT1 och WCT2.

   Till det kommer att den 10 september medgav Rumsfeld att Pentagon ”tappat bort” 2 300 miljarder dollar (Dov Zakheim som var Pentagon comptroller och hans vidare öden är intressanta att följa). Vad bekvämt att 911 kom så att den debatten begravdes i 911 massmediatsunamin. Givetvis bara ”tillfälligheter” som allt annat. Mindre trovärdiga ”tillfälligheter” – som att ett gäng knarkande och supande ”fundamentalstiska” muslimer kapade flera flygplan, som de inte kunde flyga, med kartongöppnare och flög in dem in två skyskrapor men fällde tre skyskrapor är dock ”tillfälligheter” som media pumpar upp till sanning. Detta fastän en del av flygplanskaparna senare har hittats levande.

   Så som sagt, ska man få något vettigt grepp om 911 måste man följa penningen och gör man det i kommer man till slut till de gamla vanliga misstänkta. Och börjar man gräva blir det väldigt uppenbart – det är väl en anledning till att Bin Laden-massmediatsunamin kommer just nu – för att allt fler ser det uppenbara.

 2. Att Brzezinski, Kissinger, m.fl. i Usa,s hösta ledning planerar för någon sorts världskontroll står väl utom allt tvivel. Men jag får inte ihop hur de tänker. På det runda lilla klot vi lever med inte bara, ett exponentiellt växande penningsystem, utan även med, i samma takt, en exponentiellt växande råvarukonsumtion, så blir det inte mycket till värld att ha kontroll över.

  Vi har nu förbrukat de bästa resurserna, de största, de närmast ytan eller om man så vill, de lägst hängande frukterna. Ser man bara tjugo år framåt i tiden, vad har vi då? Om nuvarande förbrukning på i stort sett allt fortsätter som hittills med 3 procents ökning, för att täcka upp lite för räntan, så har vi en fördubbling om bara 23 år.

  Vem som helst fattar att detta inte går. Det börjar redan nu bli problem med försörjningen av vissa metaller och snart med olja, uran och kol om man tittar på energin.

  Så om Usa,s plan nu är att införa av dem styrt världsherravälde, utrota alla andra och förbruka planetens resurser själva, så tar det trots allt bara 3 gånger längre tid sedan är de tillbaka på samma nivå. 70 år är inte en särskilt lång tid, så jag fattar inte strategin.

 3. Jag tror faktiskt inte att de själva riktigt förstår heller om jag skall vara ärlig. Om vi betänker endast amerikanernas tillväxt så för att den skall kunna fortsätta ytterligare 2-3 generationer så kommer det i princip kräva att de utrotar resten av mänskligheten – jag tror dock varken att detta är planen eller att den ens skulle vara möjlig om så vore.

  Jag tror helt enkelt att de inte har en j-a aning om hur världen egentligen fungerar…precis lika lite som den då hyllade Greenspan hade en j-a aning om att ”den stora moderationen” skulle avlösas av tidernas finanskris.

  På samma sätt tror jag heller inte att Herr Borg har någon j-a aning om vilken otjänst han gör svensk ekonomi när staten snålar in – det enda som händer är att skulderna skjuts över på företag och hushåll (än så länge mest hushåll). För att behålla tillväxt (i ekonomin såväl som i penningmängden) så måste skulderna öka…det finns ingen annan väg i ett kreditbaserat system. Det Borg inte förstår är att när privatpersoner är så högt belånade (i snitt) så blir det oerhört känsligt för psykologiska faktorer. Tänk tanken att det börjar bli på modet att spara, amortera och definitivt inte ta upp nya krediter – har Borg en susning om vad som då kan ske med den lokala, verkliga ekonomin baserat på verkliga varor och tjänster? Jag tror inte det…för visste han så skulle han väl rimligtvis inte göra det…eller?

 4. De styrande kör så länge det går sedan får det gå åt helsike, bara de kan skylla på föregående ”ledare”. Ett rätt så cyniskt sätt att se på saker och ting, men det stämmer in på vad vissa svarar när man tar upp problemet.

  –Det varar min tid–

 5. Funderar på det här med Bin Laden och och får inte riktigt ihop det.

  När Tony Sopranos och hans hejdukar mördar någon så brukar ju de också dumpa liket i havet. Detta gör de för att inga bevis skall finnas. Det är omöjligt att åtala utan en död kropp.
  När nu USA vill bevisa att de dödat Bin Laden så gör de exakt samma som Sopranos, dumpar kroppen i havet. De måste ha ”missuppfattat” detta. Förmodlingen så missförstod de väl vad det där Sopranos-avsnittet gick ut på.

  Troligen skulle väl inte den mest skickliga åklagare kunna bevisa att USA har dödat Bin Ladin hur mycket de än erkänner mordet i det här läget.

  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s