Parasitens behov av att skuldfjättra offret

Skälet till att det skapas brister är att folk måste krypa efter pengar för att få sina basal behov tillfredsställda (dvs det blir pengaparasiterna som styr). Bristerna är skapade för att om folk har vad de behöver kan de skapa värden på sin fritid där de hjälper och stöder varandra utanför penningsystemet – penningparasiterna skulle därmed inte kunna suga ut det de vill ha – värdet av andras arbete. Av samma anledning är det viktigt för dem att ha ett skuldbaserat penningsystem så att folk hela tiden måste krypa efter pengar för att betala dessa påhittade skulder. Att folk ska krypa efter bristvaran guld (om guld var pengar) skulle bara vara ett annat sorts krypande och ingen lösning.

Psykopatparasitens taktik är att du ska känna skuld för att han inte gjort rätt för sig genom att få det till att du inte gjort rätt för dig – m.a.o att suga ut dig genom att vända ut och in på skulden. ”Den som är satt i skuld är icke fri” som Göran Persson sa medan han samtidigt såg på hur bankparasiterna fjättrade boendet med påhittad skuld.

Khadaffi gav en medborgarlön på ungefär 6 000 kr till sina medborgare i månaden (han hade dessutom kontroll över penningskapandet och hade inte släppt den till de internationella penningparasiterna – han behöll sitt lands suveränitet – något som automatiskt medför en dödsdom i penningparasiternas rättssal).
Tänk om staten gjorde likadant i Sverige – gav ut runt 6 000 kr i varje månad till varje medborgare utan krav på motprestation- vilken frihet, vilken demokratisk reform! Frihet från vad? Frihet från ett penningsystem som endast har till uppgift att sätta folk i maximal skuld. Folk skulle inte behöva känna bristen på pengar och krypa lika mycket för att få ihop till den månatliga skulden som penningparasiterna fjättrat dem med.

Det är bl.a därför Libyen anfölls, de gav ett alternativ. Och det är därför myten om att det inte finns tillräckligt måste skapas och underhållas. Vi ska känna skuld och vara i skuld till psykopaterna annars kan de inte suga ut oss. Så vill man finna roten är det bara att följa vägen till parasitkällan till de som hela tiden får oss att känna att vi sitter i skuld – gör man det hittar man alltid samma parasitgrupp.

Om vi släpper skuldbojorna till parasiten som inte förtjänar vårt arbete kan vi börja se vilka värden som vi vill skapa som är byggda på att i lust och medmänsklighet hjälpa varandra.  Vi skulle kunna frigöra oss från att pliktskyldigt våldta oss själva för att betala av en påhittad skuld till parasiterna.

Så akta er för alla försök att spela på era skuldkänslor – risken är stor att det är parasiten som spelar försöker lägga en tentakel in till dina skuldkänslor och att du omedvetet utnyttjas av psykopater.

Bäst på denna parasitering är givetvis de naturliga psykopaterna som är emotionellt förståndshandikappade men även de som haft psykopati som religion har lärt sig amputera sin känslor – sina egen förmåga att känna skuld – för att kunna suga ut värden.

Och ingen politiker vågar givetvis bråka med psykopatreligionen och dess utövare. Tvärtom kommer de stå på parasitens sida och rikta vapnen mot dem som motsätter sig parasiten – såsom de redan gör mot Libyen.

Runt 4 min in i videon nedan berättar Ian R Crane om medborgarlönen på 1000 dollar i månaden som Libyer i arbetsför ålder fick (får?). Alla alternativ måste halshuggas av bankparasiterna som sköter penningsystemet. Sådan frihet från penningsystemets skuldträldom får inte finnas! Hela klippet är f.ö bra! Tack Stan!

Här är bra video som tar upp myten om att vi är för många och ska känna skuld för det.

dn svd ab123 sr t
ab12 sr1 ex1 dn svd1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s