Psykopaterna härskar medan vi lyssnar på dravel!

Dessa herrar sätter vi vår ”tro på” ska sköta penningsystemet till allas fromma. Varför låter vi moraliskt perverterade människor ta hand om vårt penningsystem där de tillåts skapa ”tro på” pengar (kredit är latin och betyder ”tro på”) från ingenting och skuldfjättra allt med?

I Libyen vill IMF störta Khadaffi så de kan ta över Libyens självstyrande banksystem och privatisera naturresurserna som dessa bankparasiter givetvis kan köpa upp genom att trolla fram några miljarder till från luften – precis som de rånade Ryssland. Obamas ekonomiska Goldman Sachs team är samma kleptokrater som stal Rysslands rikedom genom att ge den till ett gäng parasiterande oligarker efter det att IMF röjt vägen. Enligt Putin dog fler Ryssar pga av detta rån än UNDER HELA ANDRA VÄRLDSKRIGET! Likadant överallt och samma historia men media är knäpptysta fastän IMF med Goldman Sachs, Världsbanken etc har dödat och dödar miljoner människor.

Om han har våldtagit kvinnan är detta givetvis fruktansvärt men övriga perversiteter denne man gjort sig skyldig till på global skala är oändligt mycket större och media hjälper till att dölja.

Och vem ska de tillsätta som ny ECB ordföranden (Europeiska centralbanken)? Jo, Mario Draghi, fd vice ordförande och direktör för Goldman Sachs! Samma Goldman Sachs som blåste Ryssland och senast Grekland! Samma Goldman Sachs vars fd anställda redan sitter eller har suttit på hela Obama administrationen: Larry Summers, Timothy Geithner, Rahm Emanuel, Gary Gensler, Elena Kagan, Berkowitz, etc etc – listan kan göras otroligt lång.

Så nu ska f.d vice vd för antagligen den största, värsta och mest korrupta organisation som denna värld skådat få kontrollen över ECB också (det finns ingen gräns mellan övriga parasitorgan; IMF,BIS, FED etc heller – allt kontrolleras av samma perverterade elit) .  De bryr sig inte ens om att dölja det längre genom att tillsätta en marionett!

Hur kan vi tillåta att en grupp människor som genom historien visat sig vara patologiska lögnare och bedragare sköta ett penningsystem som bygger på ”tro på”, dvs krediter? Hur kan vi ”tro på” att dessa människor kommer göra något gott när all historia säger motsatsen? Det krävs ett rejält mentalt suddgummi som skriver över sanningen med dravel. Medias uppgift idag är inte upplysa – medias uppgift är att dölja och sudda. Politikernas uppgift är att svamla skit.

Kan det bli klarare, vilka det är som styr? Kan det bli klarare att vi har en media som har till uppgift att ljuga, förtiga och mentalt bedöva människor med dravel som melodifestivalen?

2  3  4  5  6
ab1 ex1 dn1 svd1 gp svt sr

Annonser

17 thoughts on “Psykopaterna härskar medan vi lyssnar på dravel!

 1. Min spontana känsla är att mannen är falskanklagad pga att han behöver plockas bort och bytas ut illa kvickt. Det är ju som alla vet full panik bakom kulisserna. Häpnadsväckande effektivitet att hinna ta emot kvinnans anmälan och hinna plocka honom av planet på så kort tid… Snubbar som IMF chefen brukar ju annars komma undan med vad som helst.

 2. Slaveriet har aldrig avskaffats! Det är en skam att dessa giriga, korkade plutokrater tillåts regera världen och förtrycka dem som gör jobben.

   • Den dag folk förstår att det inget finns att förstå i kejsarens nya kläder-språket som bedragarna klätt bedrägeriet med kommer dumheten försvinna. Som det nu är tror folk fortfarande på dessa ”experter” som endast är experter på att drapera med lögner. När folk slutar låta sig förnedras till tystnad av detta svammel kommer de nog inse hur blåsta de blivit.
    Så jag tror inte dumhet är problemet – problemet ligger i att folk känner sig dumma och därför inte vågar öppna käften.

 3. Min gud så bra skrivet! Vilken njutning att få läsa något som detta när man matas med ena lögnen efter den andra i MSM! Slänger mig med ändan i vädret mot Mekka och tackar om igen fast jag inte är muslim.

  Det är nog panik bakom kulissen, ja! Fler och fler vet vad dårarna sysslar med. Intressant info om Libyen. Strauss-Kahn är med i gänget och kanske ska nog bytas ut. Märkligt att de haffade honom så snabbt. Håller med. Även om det är krig mellan grupperna där bakom så är det Rotschild som är den rikaste.

 4. Min känsla om våldtäktsanklagelsen är att den är fabricerad för att man av någon anledning vill göra sig av med IMF-chefen.
  Med makteliter så är de ju inga ”brothers in arms” utan även där finns det konkurrens, ungefär som i maffian. Om IMF-chefen verkligen våldtagit en kvinna och varit med i ”brothers in arms” gruppen (psykopater-in-arms) och varit användbar för den så hade den våldtagna kvinnan säkert råkat ut för någon ”trevlig städare” och snabbt fått en ”ståplats i Nybroviken” typ.

  Jag tänkte reblogga detta inlägg på Solidaritetstanken imorgon, hoppas det är okej för dig. Enormt viktigt att få ut info om den här maktstrukturen som trots all info är fullständigt okänd för de allra flesta.

  Hörs
  Janne

 5. Kanske har de privata fängelser för sådana som kanske mer är skydd för något annat och först till livbåtarna blir? Och vi andra har kanske mest bara badringar….

 6. Det som väckte min misstanke var den kvarglömda mobiltelefonen. Han blev fångad i en fälla och kunde inte motstå den vackra ”städerskan”.

 7. Jag är helt säker på att bedrägeriet inte hade varit genomförbart på den här nivån om vi inte varit kraftigt kognitivt bedövade även via huvudsakligen elektromagnetisk strålning och via föda.

  /E.

  • @Lincoln

   Ser just att Mikael har uppgraderats ifrån dumskalle till galning av signaturen anonym. Och du har också fått dig en känga. Sigvard gick sedan in och ställde en fråga till anonym klockan 2011-05-19 13:18. Undrar om han svarar.

   Övrigt……!

   Både Expressens och Aftonbladets blogg läggs ner……
   http://blogg.aftonbladet.se/visionarerna/2011/05/extra-meddelande-aftonbladet-bloggtjanst-stanger-30-juni
   Detta med motiveringen ifrån aftonbladet……

   ”Den 30 juni stänger vi den öppna bloggtjänst som vi erbjudit Aftonbladets läsare sedan 2005.
   – Vi fokuserar på det vi är bäst på, att vara Sveriges mest engagerande nyhetskälla, säger Aftonbladets sajtchef Sigge Ennart.”

   Nja det är väl det som de är sämst på, bloggen var däremot riktigt bra.
   Gissar att bloggen utvecklats i alltför radikal riktning och att detta är ett sätt att på ett enkelt sätt släcka ner detta. Här kan vi se hur enkelt det är att släcka ner en öppen där folk kan skriva och nå varandra på ett enkelt sätt.

   Så se till så att du har en kopia på alla dina blogginlägg i fall någon censur skulle radera din blogg här på wordpress.
   Jag kommer att flytta över till WordPress själv detsamma gäller mycket av det som finns på AB-blogg, det måste bara organiseras med kontaktnät också.
   Informerar dig vidare.

   By the way……såg att någon efterlyste det där inlägget som så mystiskt försvunnit där Anders Borg säger att det går att trolla fram 10 ggr pengarna, det finns upplagt som Pdf här……
   http://inormous.net/webdav/docs/50miljarder&00miljarderDNse.pdf

   Hörs vidare
   Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s