Svenska bankers feodala erövring av Lettland

I ett tidigare inlägg skojade jag om att bankernas påhittade skulder skulle ärvas av barnen så att skuldslaveriet ska gå i generationer. Jag trodde jag överdrev men faktum är att Svenska banker gör just detta – de gör barnen ansvariga för ”skulden” (som är fullständiga påhitt) i Lettland. Inte nog med det! De gör föräldrar ansvariga för sina barns skulder också. Enligt Michael Hudson gäller detta ansvar även andra släktingar.

Så verkligheten slår det jag beskrev på skämt med hästlängder! Jag kan förstå om Letter hatar svenskar och framför allt Svenska banker.

Tror ni verkligen dessa moraliskt bankrutta (likväl som finansiellt) Svenska banker inte kommer försöka samma sak i Sverige? Och att resultatet blir det samma som i Lettland – sjukhus läggs ner, skolor stängs etc – allt för att föda och göda parasiten! Det vi borde rösta om är om vi ska operera bort parasiten innan det är för sent! Istället får vi välja färg på vilken bank-rectumslickande politiker vi ska välja. Spelar ingen roll vilken färg man röstar på – de lär införa bankernas feodala slavsamhälle här med – de är ju redan en bra bit på väg!

Straffpåföljderna varierar mycket mellan olika länder för att inte betala de av banken påhittade skulderna.

Om du inte klarar av att betala de av bankerna påhittade skulderna i USA kan du lämna in nyckeln till bostaden till banken och gå iväg skuldfri. Du blir av med huset men samtidigt blir du skuldfri.

I Sverige är du bunden vid den påhittade skulden tills du dör. Du blir av med huset och du och dina barn blir dömda att leva på existensminimum. Dina barn kan gå skuldfria när de vuxit upp men du kommer sitta fjättrad med din ”skuld” till dess du dör.

På Irland kan man dessutom bli dömd till fängelse om man inte klarar av att betala de av bankerna påhittade skulderna.

Så straffpåföljden för folk är väldigt olika i olika bank-skuldslavsamhällen. Det enda säkra är att de riktiga skurkarna och bedragarna – de som byggt pyramidspelet – bankparasiterna – alltid går fria! Det är alltid de bedragna som straffas!

Skulle tro att bankparasiternas önskescenario är att göra Sverige till en kombination av Lettland och Irland.

Här är resten av intervjun med Michael Hudson! En MÅSTE lyssna på intervju! Lyssnar och förstår man utan att bli förbannad är man en psykopat!

http://www.kpfa.org/archive/id/68300

ab ab ab svd svd svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn dn hd hd gp gp gp gp gp gp hd gt gt gt gt exp exp exp dag

Annonser

6 thoughts on “Svenska bankers feodala erövring av Lettland

  1. Tack för tipset, Helena! Har inte hajat det där med twitter och facebook riktigt men tror jag fick upp det.
    Har inte varit tillräckligt social (men mest är det nog för att jag inte litar varken på twitter eller facebook – men allt är nog övervakat ändå). Är ju medlem i asocialpartiet! Och försök fan inte komma in där! 🙂

  2. Ping: SOLIDARITETSTANKEN – Att valla fårskocken… « SOLIDARITETSTANKEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s