Visst berättar lögnfabriken sanningen!

Jag gör gemensam sak med StAn idag och drar upp Libyen.

Att ifrågasätta massmedias lögnfabrik är ju givetvis likvärdigt med att vara konspirationsteoretiker. Det spelar ingen roll hur mycket de ljugit oss fulla för att motivera krig och erövringar. Det spelar ingen roll hur många gånger de ertappats med brallorna nere – att påstå att massmedia för med osanning är i alla fall ”konspirationsteorier”.

För att dra upp några av deras lögner:

Massmedia  marknadsförde lögnerna om att Irak hade massförstörelsevapen och att Irak hade med 911 att göra. De ljög om de berömda ”yellow cakes”. De ljög om utslängda kuvösbebisar i Kuwait för att USA skulle gå med i första Irak-kriget.

Jag skulle kunna fortsätta radda upp massmedialögner men ovan borde räcka för att man ska stanna upp och tänka ”Fan, de ljög för mig förut så varför skulle de berätta sanningen nu?”

Ibland är själva historierna som de försöker förödmjuka vår intelligens med så bisarra att en konspirationsteori om Elvis återuppståndelse nästan verkar mer trovärdig. Smaka på den här:

Ett gäng “fundamentalistiska” muslimer som sysslade med “fundamentalistiska” muslimska saker som att supa, utnyttja prostituerade och knarka lyckades kapa 4 flygplan med hjälp av några kartongöppnare. Dessa urusla piloter som knappt kunde flyga en Cessna lyckades sedan ta ner 3 skyskrapor med bara 2 plan.

Och ”master mind” över dessa knarkande och supande muslimska ”fundamentalister” var en skäggig njursjuk man i i Afghanistan som släpade runt på en dialysmaskin hoppandes från grotta till grotta medan han kokade ihop illdåden.

Om du på något sätt tycker att ovanstående fantastiska story verkar vara bara lite grann konstig är du en ”konspirationsteoretiker” enligt den bevisat lögnaktiga massmedian.

Så givetvis ljuger de lika mycket om Libyen och vi som påvisar lögnerna behandlas som vanligt som freaks. Den information som ges i videon ovan är ju lögn enligt den evigt ljugande median. Var duktiga idioter nu och bli skrämd av att lögnfabriken har hittat en ny  Goldstein som ersättare åt Bin Laden som de kan skrämma dig med.

Dags att vakna upp från Stockholmssyndromet som media försöker skrämma dig in i?

svd ab dn ex sr
ab dn svd12 ex sr1 svt

Annonser

17 tankar om “Visst berättar lögnfabriken sanningen!

 1. Bra video och intressant jämförelsetabell på bloggen du länkade till, det har blivit avskyvärt att vara svensk.

  När man tittar på Gadaffis imponerande och framsynta ”The great man made river” måste man fråga sig om någon av våra västliga ledare gjort något motsvarande för sitt land. Vi skulle verkligen behöva en sån som Gadaffi här i ynkryggarnas och de kriminella medlöparnas land.

  http://www.boinc.sk/clanky/libyas-great-man-made-river

 2. Media ljuger närmast konstant, iaf de stora som har närmast total täckning sas. Om de inte ljuger, så ”missar” de istället en jäkla massa information.

  Varje år, utom ett, så har de missat toppmötet även kallat Bilderbergerkonferensen. Även svensk media ”missar” detta, trots att ministrar och kungligheter från Sverige rusar dit.
  Enbart detta faktum visar att det måste vara en styrning bakom kulisserna, och att den styrningen är närmast total.
  Faktum är:
  Mötet hålls. Ett toppskikt av politiker, företagsledare och kungligheter närvarar. När och vart mötet är är inte hemligt på något vis… Ändå så är media i stort sett världen över knäpptysta!
  Ska vi då tro på att:
  A) ..alla mediabolag missar unisont samma stora händelse?
  B) ..alla mediabolag finner detta helt ointressant att rapportera om?
  Eller kan man tänka sig att de är tillsagda att det är inte tillåtet att belysa denna händelse?
  Vilket låter mest troligt?
  Det finns många fler saker som faller under samma ”enighetssyn” inom media.

  Faktiskt så är det helt onödigt att ha flera tidningar e.d. eftersom de bara rapar upp samma information.
  Vart är medias granskning av media? Om det nu är en konkurrenssituation, vore det inte då bra att t.ex. Aftonbladet granskade Expressen och viceversa, och påvisar fel, lögner, mörkningar osv?
  De gör det inte eftersom de dansar efter samma pipa, och den/de som håller i pipan är inte ett dugg intresserade av att berätta sanningen eller informera folket.
  Media är helt enkelt en suverän kanal där ”de” kan kontrollera vad vi vet, när vi vet det och hur vi vet det.
  Politikerna har ”de” redan sedan länge i sin ägo, som oxå lyder dem blint.

  Makt handlar om kontroll. Kontroll handlar om att styra just vad för information som ska nå folket, och när/hur det görs.
  Det ”de” är absolut mest rädda för är att vi inom ”pöbeln” ser detta, och inser att vi är fullständigt grundlurade, rånade och fängslade.
  Fattar folket det, då klarar ”de” inte av att vinna…

  Sen är Lincoln precis rätt ute gällande ”Fan, de ljög för mig förut så varför skulle de berätta sanningen nu?”..
  Det är skrämmande att det är det motsatta. Oavsett hur många ggr politiker ljuger, så tror folk på dem ändå. Kvittar vilken politiker det är..
  Det är som att säga att det kvittar hur mycket eller om vad din sambo/fru/man ljuger så har du ändå kvar samma stora förtroende för henne/honom därefter.
  Faktiskt så visar det sig att förtroendet ÖKAR för politiker, vilket skulle bli som att om din sambo/fr/man är otrogen så får det dig att få MER förtroende för henne/honom.. Låter väl rimligt, eller hur?

  Tack för ordet 🙂
  HCA

  • Jo, det är konstigt!
   Ibland får jag känslan av att de skapar en slags pseudogemenskap. De skapar falsk förtrolighet och en falsk gemenskap genom att viska skvaller samtidigt som de stora sanningarna sopas under mattan. Som en stor djävla Lars Norén-pjäs hela skiten. För vi umgås med media istället för med varandra och även om vi umgås med varandra så är media där som ett läskpapper emellan oss. Kanske behöver hela väst gå en avprogrameringskurs och omprogrameras till att lyssna och umgås med varrandra istället för att umgås med och genom mediafiltret

   Undrar om medias kanske spelar lite på att vara den allvetande ställföreträdande föräldern? Folk är så alienerade och världen så kaosaktig att folk tyr sig till media som om de vore ens föräldrar. Små barn ifrågasätter aldrig sina föräldrar – de avgudar dem. Små barn springer till mamma eller pappa när de blir rädda – vuxna sätter på TV:n för att kolla om det är sant. Därför är det också viktigt att hela tiden skrämma oss med allehanda Goldstein (typ Bin Laden) så att vi får ett Stockholmssyndrom till media och framför allt TV. TV:n har ju blivit vårt altare och till den sätter vi vår tilltro – den allsmäktige TV-Fadern som skänker oss tro, hopp och placebokärlek i vår ensamhet.
   Kanske ”uppvaknandet” som sker nu är en purbetetsuppror från den pseudofamilj som media (och framför allt TV:n) erbjuder? Kanske är det därifrån växandet och ifrågasättandet kommer ifrån?

   Att stänga av TV:n är ju alltid ett första steg.

   • Håller med dig i allt Lincoln.

    Media som förälder? Jo, absolut.. Se hur media fick hela landet å gå i hysterisk toppspinn kring svininfluensan och den påföljande vaccineringen.
    Det var plågsamt att se hur rädda så många var, enbart för att det stod i tidningen. Sen blev det bara värre och värre..
    Jag och mina barn vaccinerade oss inte, och en av de mediatrogna sa då rakt i ansiktet till mig ”att jag var en barnamördare och borde ta mig fan tvångsvaccineras”…
    Det kvittade att jag visade tillverkarens egna uppgifter för de på det dåvarande kneget, de trodde mig inte ändå eftersom det hade inte tv/media sagt. Sjukt, och ett bevis på att propagandan och hjärntvättningen funkar finfint.

    Uppvaknandet beror på att det finns de som har en gnutta logik och öppenhet, och att de inte nöjer sig med det frammatade mainstreamtugget. Tyvärr är vi för få. Än..

   • Jo, rädda människor tyr sig till husfadern fastän det är husfadern som skrämt dem.

    Det där med att snubben tyckte du skulle tvångssteriliseras visar ju hur sjukt mycket tanke och känslolivet är ockuperat av media hos många.
    Hände min dotter något liknande när hon drog upp 911 i klassen en gång. Hon fick hela klassen emot sig. När de andra i klassen motargumenterade använde de TV:n som referens, varpå min dotter sa att -”TV:n ljuger”. Det blev knäpptyst och någon i klassen sa att ”Hon säger TV:n ljuger” nästan som om det hade varit som att svära i kyrkan inför prästen. Det slutade med att läraren bad min dotter att hålla tyst. Min dotter är väldigt insatt, vilket läraren märkte och inte vågade gå emot.

   • Ett barn till en familj vi känner har nu drabbats av narkolepsi som läkarna sätter i samband med vaccinet. Känner igen den hot och hånfulla attityden eftersom vi också avstod.

   • Den här senaste vaccinskandalen är verkligen gigantisk, trots det står det knappt en rad om det i självcensurmedia. När en enskild läkare gör ett fel, som nu på Sahlgrenska häromdagen, så kan te x GP fylla FYRA helsidor plus löpet med denna nyhet, men när hela systemet är en enda stor lögn, som i den gräsliga vaccinhistorien, då tiger man lydigt.

    Att hålla sin ande fri från all denna intellektuella miljöförstöring ser jag som en av våra viktigaste uppgifter nu. Sanning kan göra ont, men den befriar.

    Keep up the good work, Lincoln!

 3. Tragiskt nog köper svenska folket och även våra politiker lögnerna som skurkarna på andra sidan atlanten spyr ut. Allt svenska folket vet om Libyen har man lärt sig av DN och Aftonbladet. Tragiskt.

 4. Man trodde ju att nätet skulle leda till visst uppvaknande, när folk kunde få lite annan information än den i media gängse, men så verkar inte vara fallet. Journalisterna talar om hur mycket skit det finns på nätet och nonchalerar det för övrigt, ja utom när de snor material från CNN eller Reuters förstås.
  Suuuuck!

  • Jag tror nätet har gett ett uppvaknande. I alla fall för mig. Men det är lite som Matrix. Man måste välja det röda eller blå pillret innan man hoppar ner i kaninhålet och ser hur det verkligen är. Jag kan förstå om det är skrämmande för många och att det är skönare att stanna i massmediamatrix. Jag kan förstå om folk fortsätter knapra massmediazoloft..

   • Liknelsen med Matrix är ju grym. Måste se om den. Tror du den medvetet handlar om banksystemet?

   • Vet inte men egentligen är ju, som du säger, banksystemet, spindeln i nätet – rent bokstavligt – då alla betalningar och stora delar av våra liv går igenom banknätet. Tydligen hävdar en svart kvinna att Matrix är snodd av henne (skulle inte förvåna då det är den gängse metoden för den gruppen – kolla bara facebook eller oligarkerna i Rysssland). som skrev en bok kallad ”The third eye” och det är ju precis vad banksystemet blivit – storebrors tredje öga.

    Tänkte faktiskt inte på bankerna när jag skrev så tack för att du gav mig den vinklingen!

    Kanske man skulle göra någon poster på:
    ”Bankerna = Matrix”

 5. På tok för många i det här landet har blivit indoktrinerade. Problemet med människor som indoktrinerats är att de är väldigt svåra att ändra på. Inte ens bevis mot massmedias lögner hjälper. Utan allt anses som konspirationsteorier.

  Låt mig fatta mig kort: Det svenska folket, och resten av världens folk, måste vakna upp och massdemonstrera innan systemet kollapsar totalt. Annars riskerar vi att bli som amerikanerna: Dumma, fattiga, mentalt försvagade och mycket starkt beroende av media och dess olika verktyg (läs t ex våld, knark (ett exempel här är marijuana som av Hollywood förmedlats som folkets botemedel mot depressioner), sjukdomar osv).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s