Dollarimperialismen

Media ger oss ingen sammanhängande bild av hur de fungerar. Man bör läsa det här för att få en bra bild av hur det globala spelet spelas och vad dollarimperialismen egentligen går ut på och det ekonomiska krig som sker under massmediaytan. För det är ett krig mellan parasiterna mellan bl.a dollar och Euro nu när det finansiella pyramidspelet rasar. Det är en bra artikel som klistrar ihop de fragment som media kastar åt oss där saker bara händer utan mening och orsak. Artikeln är några år gammal men den är mycket bra!

Dollarimperialismen var Stalins uttryck för vad han ansåg Marshallplanen gick ut på.

http://www.hermes-press.com/dollar_imperialism.htm

Jag har även gjort en mp3-fil i fall ni inte orkar läsa den. Kan laddas ner här:

http://k002.kiwi6.com/hotlink/9ff5n96p0q/Dollar_imperialism.mp3

Bloggar jag skrivit om dollarimperialismen:
Afghanistan – det tredje opiumkriget

Konsten att bli en ny Hitler

D  o  l  a  r  i  m  p  e  r  a  l  i  s  m  e  n

Annonser

8 thoughts on “Dollarimperialismen

 1. William Engdahl är en av de mer Briljanta mäniskorna därute. Vidsynt rekommenderar vänner, ovänner, släkt, bekanta och nya bektantskaper att läsa hans böcker: A Century of War och Gods of Money. Läs dem.
  För allt i världen om Ni inte redan gjort det: Läs dem.

  • Jo, jag har lite svårt att hänga med i hans svängar där med. Från början var han på ”peak oil”-sidan – sedan hoppade han över till över till ”peak oil” är en bluff-sidan. Jag har aldrig riktigt orkat hänga med i de där svängarna.

   Oavsett vilket är det lokal energi som bör utvecklas som ökar självhushållningen i närsamhället. Att fortsätta som nu är bara vansinne. Men om folk har makt över sin egen energi, mat , boende och land samt samarbetar kommer parasiternas makt att minska i samma omfattning. Att hålla oss beroende av deras stordrift, fragmenterade, isolerade och nedbrutna utan egen möjlighet att styra oss själva är grunden för deras makt.

 2. Det bildas mest lignin på hösten när det inte då är så mycke sol, lignin är ett aromatiskt kolväte och det är väl olja me har jag för mig. De mörka partierna är mest lignin i.
  Säger detta bara för att det finns lite konstiga processer i naturen som är väl kända och ändå på konstigt sätt bortses ifrån, björken tror jag är en mer intressant i detta om man vill fundera lite om hur skapa energi per liter billiggare en vad det kostar att tillverka mineralvatten. Belarus sysslar i detta (och har tydligen framgång ,vi får se vad som händer med dom om de pushar för mycke för sina upptäckter)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s