Vi måste skära ut cancerekonomernas psykopati

Ekonomin är riggat till utvalda finanspsykopater eller semi-psykopater fördel där insatserna och vinsterna är att få skörda frukterna av skuldslavarnas framtida arbete. Och detta parasitspel kallar de marknad! Man kan ju onekligen förstå att de måste dimma ihop alltihop med en massa svammel om marknad och marknadskrafter. Ekonomerna står i finanstemplen och försöker oss att tro att detta är det sätt deras gud Mammon skapat världen. Att fjättra och sälja slavar har aldrig varit en marknad – bara parasitism.

Jag kan förstå att dessa parasiter måste lägga sig till med en tro på att vara ”övermänniskor” (utvalda) och att det finns ”undermänniskor” (boskap). En parasit kan inte ha någon empatiförmåga, en parasit måste vara emotionellt förståndshandikappad – en psykopat. De naturliga psykopaterna kommer därför högst upp i rangordning i en sådan ordning. Därefter kommer de som kan hjärntvättas till att de står högre än andra människor. Plantageägarna kunde vara empatiska mot sin familj men mot slavarna var de groteskt brutala då dessa sågs som djur. Genom att avhumanisera vissa människor kan primärpsykopaterna inbilla sekundärpsykopaterna (som inte är riktiga psykopater) att det inte är någon skillnad mellan att slakta en gris eller en människa. Hela makten från topp-psykopaterna bygger på att sekundärpsykopaterna fortsätter vara sekundärpsykopater och att ”boskapen” finner sig i att vara fjättrade och inhängnade och att detta är det naturliga.

Just att ge sken av att parasitpyramiden är naturlig är existentiellt för att kunna hjärntvätta de underliggande skikten. Kolla in hur ofta uttrycket naturlig använts av ekonomer som inte har en blekaste aning om varken Darwin, biologi, kemi eller fysik. Men hjärntvättat tvärsäkert påstår de likt förbannat att ekonomin följer naturen. Darwinismen används för att bekräfta den egna utvaldheten – darwinismen har blivit förvrängd till absurdum av ett gäng parasiterade kvacksalvare för att dölja att deras ”ekonomi” egentligen är en religion – psykopatens cancerreligion.

Denna psykopatreligion är den dominerande kraften i ekonomismen idag. Ekonomi ska vara en social konstruktion byggd på regler där missbruk och utnyttjande begränsas av en moralkod för att främja maximalt många i samhället. Hur denna moralkod formas ska hela samhället vara delaktig i – inte som idag där ett gäng psykopater i toppen säger åt oss att det ”naturliga” är att inte ha någon moralkod alls.

Riktig ekonomi är motsatsen till vad dagens psykopatiserade parasiterande ekonomism handlar om. I denna psykopatekonomism har alla sociala band klipps bort. Vi antas alla vara reptiler som går efter varandras strupar. Samhället mår enligt psykopaterna bäst av att den med vassaste armbågarna kommer högst upp – att psykopaten är den som styr.

Det är detta vi måste vända oss emot. Vi är inte en del av en påhittad psykopatdjungel där det gäller att skära strupen av varandra och offra vårt arbete till översteprästen – psykopatekonomismen. Ekonomi bygger på samspel mer än att ha ihjäl sin granne.

Kroppen består av runt 100 biljoner celler som samarbetar med varandra. Om psykopatekonomismen härjar i vår kropp kallas det cancer – en cell förökar sig ohämmat på alla andra cellers bekostnad och rättar sig inte längre till vad som är bäst för alla –  det som gynnar hela organismen – hela människan. Cancern tar sedan död på hela människan precis som dagens cancerekonomer håller på att ta död på samhället och planeten. Ekonomi som saknar samvete brer ut sig som en cancer då den tror att det är dess rätt.

Vi måste avlägsna skräddarna av denna tumör som klär samhällskroppen med nonsens för att kunna suga ut innehållet.Vi behöver ersätta cancerformen psykopatekonomi med humanekonomi. Ekonomin lever på lånad tid när psykopaterna får styra och vi låter dem manipulera oss till att tro att allt är bra – vi är med full fart mot ett ekonomiskt ättestup – precis lika djup som den ”keltiska tigern” Irland hoppade ner i. Snart slår parasitpsykopaternas skuldfälla igen här med.

För det finns undantag från cancerekonomer, Ekonomiprofessor Richard Werner är en, (tack Janne för videon).

ab12 ex dn12 svd12 ekotdn svd ex ab1 sr  e  k  o  n  o  m  i

Annonser

6 thoughts on “Vi måste skära ut cancerekonomernas psykopati

 1. Bankväldet – En historik är en bra grund att stå på – för att förstå den globala ränte- och penningbluffen.

  Men fler och fler får ju upp ögonen för hur svindlade Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder är – så tiden för riktiga pengar är ju mer eller mindre på G – som jag ser det.

  Sen slutar Wi nog per automatik att felfostra barnen också – är jag rätt säker på. Målningen Grindslanten speglar ju i ett nötskal hur världen ser ut sedan tusentals år tillbaka.

  Hur länge till månntro ❓

  • Ändras något från att vara relativt på ett sätt till ett annat så är ju faktiskt allt ändrat på en gång, kan man finna sig i det varat utan tankar så drar man i vissa strängar automatiskt och dessa kan slå ut elektriska apparatur har jag märkt även få ordning på en hel del i oändligheten eller så är det bara kontakt med den oändliga ordningen som får möjlighet att vara med för att en börjar få ett uns vaknande. Ja det blir ett så småning om accerlerande vaknande ett i det mänskliga livet och i det som inte är det men under kontroll av det mänskliga om känslan hålls i liv. Låter ju nästan som filmen Avatar. Och nog är ju fantasierna större en verkligheten ,bäst att man ser till de goda fantasierna, när människan vaknar ur drömmarna och till slut möter verkligheten på riktigt och inte bara är en produkt posterior av denna.
   Betänk att vetenskapens första mål är att finna verkligheten, idag är den skolade kunskapen inte ett uns i kunskap vad denna är enligt de skolade själva i detta finnande av verkligheten, det kan man inte bortse ifrån eller hur!
   (fast självklart finns en annan kunskap en den som redovisas och det är ju som vanligt för att vissa tycker de ska ha försprång gentemot andra och att tänka så är inte gott helt enkelt man ska ju behandla sin nästa så som man vill bli behandlad själv även om detta för många hänförs till biblisk goja så är det ju så) liksom sagorna kan ju berätta mer en verkligheten och därför kan ju de vara helt sanna också även om man vägrar tro att de är annat en sagor.
   Tror jag ska gå ut nu och skapa lite soligt väder..

  • Jo, det bästa med att allt är åt helevetär att snart kan det inte vara mer åt helvete – om de inte startar ett världskrig det vill säga. Det finns så mycket att förbättra – det känns i alla fall hoppfullt.

  • Jo, det verkar vara full panik däruppe. När Bank of Englands chef King sagt samma sak så vet man att vet svajar ganska bra på toppen. Kahns vidare öden är nog likaså en kamp däruppe.

 2. Kahn är lite intressant, varför just nu? Han har ju fått hålla på länge utan att någon tog tag i det. Behövdes en syndabock eller var han ett hinder eller vad?

  Våldtäkt som i Assange fall är ett effektivt sätt att avlägsna offentliga fiender.

  Den som blir efterträdare lär vara någon som inte utgör ett hinder, tror ni inte?

  Hur länge kan de hålla illusionen vid liv? Borde de inte ha bretton woods2 färdigt nu? Inser att all pension man sparat ihop är att se som förlorad, systemskiften är aldrig lätta för oss vanliga. Det enda man kan trösta sig med är att man inte satt med skuld innan skiftet.

  Deflationen som kommer följa ett systemskifte blir utan like i historien, tacka mammon att man inte följde flocken och skuldsatte sig till nock. Företag, stater, kommuner, landsting, det kommer skördas många offer. Folk som levt klokt kommer klara sig bra, deflation är bara negativt i början innan lönen hinner ikapp tillgångspriserna, om man har jobbet kvar dvs.

  Över en natt kan vi likvida bli ganska förmögna, beroende på vad man har sina pengar investerat i, ädelmetaller känns tryggast. Den kommande deflationen ska sudda ut FIAT cykeln sedan Nixon skrotade bretton woods 1971.. Många priser ska justeras..

  Vi får se det som ett renande bad, priser som inflaterats med luftpengar ska justeras till sitt äkta rätta värde.

Kommentarer inaktiverade.