EU har förklarat klasskrig!

De finansiella parasiterna har förklarat klasskrig mot EU:s befolkning och kräver att befolkning ska finna sig i att att vara bundna vid parasitens feodala  skulder som de finansiella parasiterna hittat på genom bedrägerier. Men det är ett klasskrig som skiljer sig från det gamla klasskriget då gränsen inte går mellan arbetare och företag – gränsen går  mellan den finansiella parasitismen och den reella ekonomin dvs företag och jobbare. Det är dags att kasta ut parasiten ur systemet. Det är dags med skuldavskrivningar och nystartandet av ett ärligt penningsystem där parasitens roll minimeras.

Ekonomiprofessor Michael Hudson har skrivit en lång och bra artikel:

EU: Class War Declared – Replacing Economic Democracy with Financial Oligarchy

Jag gjorde en mp3-fil text-till-tal som jag lyssnade på i solen i mp3-spelaren. Ni kan ladda ner den här:

http://k002.kiwi6.com/hotlink/9pkvy2jume/Replacing_Economic_Democracy_with.mp3

DN, DN, SvD DN1,DN2,SVD1,SVD2,GP1,ETC,DN3,SVD3,DN4,SVD4,

Annonser

5 thoughts on “EU har förklarat klasskrig!

  1. Läste Hudsons artikel igår. Och man undrar ju ständigt om våra politiker bara är köpta allihop eller om de faktiskt inte förstår vad de sysslar med. Att borgerliga för klasskrig vet vi ju, men att även socialdemokratiska partier och regeringar gör detta är obegripligt för mig och har så varit sedan omkring 1990. Ibland har jag undrat om de hotas av de ekonomiska eliterna att föra deras politik. Menar, det finns ju ”precisionsbomber” – nåja.

    • Jag tror att vissal av dem fattar. En del har ju varit med länge och de borde ha snappat upp en del till slut. Men de vågar inte bryta internationella avtal t.ex. Basel 1, Basel 2, osv. som Sveriges mutade? representanter har skrivit på. I stället sätter sig som förstår i en sådan position där de tror att de är säkra. Medan det stora flertalet politiker som inte förstår på att mer ”tillväxt” ska lösa alla problem.

    • Alla kan ju inte gömma sig bakom att de inget visste. Jag tror iofs att många i Riksdagen väljs in för att vara röstboskap. Men att vara röstboskap samtidigt som man förråder de som röstat på en är inte mycket bättre.

  2. Ekonomi ska bara beskriva siffermässigt den politik man för och inte tvärt emot.
    En budget är mer som en skriftlig tanke och ska inte ha något med kritstrecks randiga bankers med monopolhattar. Utfallet av budgeten eller tanken rättas efter de nya förhållanden och ny budget och pengar skapas efter det, det är vad politik måste vara i grunden och i grunden en riktig demokrati förstås.

  3. Jag ser detta som så självklart så jag inte riktigt vet hur formulera det, det är inga konstigheter alls, dynamiken i politiken är själva den medbestämmande demokratin och det är genom det riktiga demokratiska politiska spelet pengarna får sitt värde efter tid och annan tid alltså korrigeringar vilket är politik och ingen banking business vilket då det är i dag och idag är det käpprätt fel med allt ting för dessa banksters skull.

Kommentarer inaktiverade.