Folke har fattat grejen!

Hittade en till Folke-lapp som jag lägger till samlingarna. Kanske blir det så till slut när folk inser hur totalt blåsta de blivit.

Det vi har är ett gigantiskt socialbidrag till finansparasiter – men såsom de psykopater de är kan de inte skämmas – emotionellt förståndshandikappade kan inte skämmas.

För det är ju helt sjukt att ett gäng fullständigt psykopatiserade emotionellt förståndshandikappade ges rätten att skapa pseudopengar, krediter, från luften som de skuldsätter allt med och suger ut andras arbete med.

Allt medan ensamstående mödrar, arbetslösa, utförsäkrade, invandrare etc ska känna skam för att de inte får ihop tillräckligt mycket till sina barn.

Solidariteten med alla offer till den av bankerna skapade förestående skuldkraschen är viktig nu. 90-talskrisen kommer vara en fjärt jämfört med den här. Då dog 60 000 företag och det blev massarbetslöshet.

Det är viktigt att vi håller reda på vilka som är skyldiga för dessa kommer göra allt för att avleda.

Hoppas boskuldslavarna, som kommer få ett bryskt uppvaknande när bostadsbubblan spricker, vaknar på rätt sida. Hoppas att de inte känner skam och skuld och accepterar ett liv i skuldslaveri till parasiten. Hoppas de inser hur djävla lurade de blivit och hjälper till att avskaffa parasiten som sugit ut dem. Krav på skuldavskrivningar och minst fängelse åt bankparasiterna och medlöpande politiker är ett minimun.

Hoppas att boskuldslavarna upptäcker att de har samma fiende som den ensamstående mamman, den arbetslöse, invandraren etc.

Att ha parasitism som grundstomme för ekonomin och penningskapande kan bara sluta med att antingen dör sammanhållningen och den verkliga ekonomin som värden står för eller gör sig värden sig av med parasiten. Jag tror det stora antalet boskuldslavarnas uppvaknande är tipp-punkten – kan de fås att känna vrede istället för att känna skuld kan samhället befria sig från parasiterna. Parasiter är alltid beroende av att värden känner skuld till parasiten för att värden ska känna sig skyldig att mata parasiten. Så att stödja boskuldslavarana är viktigt nu – så att inte känner skam utan kan känna berättigad vrede!

För sant är att vi måste akta oss för att bankparasiterna kommer försöka hitta syndabockar när deras pyramidspelsbyggen faller. De kommer skylla på boskuldlslavarna, arbetslösa, invandrare eller vad som helst för att kunna söndra och härska och dölja spåren av deras egna missgärningar. Både höger och vänster är emot den form av bankparasitism som råder idag – så att falla ”höger-vänster” fällan gynnar bara bankparasiten. Låt oss gemensamt göra oss av med parasiten först så kan vi tjafsa höger-vänste efter det.

Brunskjortorna som går i marschtakt ska vi inte följa; inga ”starka” ledare; det här måste komma underifrån upp så att bankirerna inte har några de kan styra eller kapa huvudena på, såsom de brukar göra. Ett decentraliserat ledarlöst uppror tror jag är möjlig med Internet.

Bankanställda är givetvis inte inkluderade i vad jag skrev ovan – ofta är de hårt arbetande och lika mycket offer för parasiternas handlingar som alla vi andra.

smp smp skd skd skd nsk nsk nsk gp gp gp gp gp gp gp gp gphd hd hd hd ab ab ab ab ab ab ab ab svd svd svd svdsvd svd svddag dag daga dn dn dn dn dn exp exp  e24 dn2 svt

Annonser

16 thoughts on “Folke har fattat grejen!

 1. Den statliga indrivarmaffian aka Kronofogdemyndigheten är experter på att kullkasta liv och förstöra framtiden för många också, framförallt barn..
  Väldigt nära mig har jag en ensamstående mamma med barn vars som har ett helvete framför sig.
  Systemet är så rubbat så Fogden tar barnbidrag, underhållsbidrag samt även vårdbidrag (hon har ett autistiskt barn) från henne för att betala skulden till banken.
  Folk tror mig inte när jag tar upp detta, men så är fallet..

 2. Hej

  En sak som kan vara bra att veta och som de flesta inte känner till är att sedan 2006 är det fritt fram för att sätta in militär emot enskilda individer i Sverige. Det enda som behövs är att stämpla det som terroristbrott.
  Detta kommer säkerligen att användas vid större oroligheter.
  Torbjörn Jerlerup har skrivit utförligt om det här.
  http://www.liberaldemokraterna.com/2011/05/14/adalen-1931-kan-komma-att-upprepas/

  Själva lagen kan läsas här
  http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/20060343.htm
  eller som Pdf här
  http://62.95.69.3/SFSdoc/06/060343.PDF

  Det verkar att vara Bodströms avskedsgåva till svenska folket innan han glassade vidare.

  Hörs
  Janne

  • Det man nu bara behöver göra är att ändra definitionen av vad som är terrorism.
   Bankrusning kan höra dit, eller att föra fram sanningen om pengars skapande. Båda sakerna kan bli ett stort hot mot rikets säkerhet nämligen..
   Grundlagsändringen som man i smyg röstade igenom förra året:
   http://www.regeringen.se/content/1/c6/13/70/77/84ff1d65.pdf

   Man har helt sonika tagit bort denna lydelse:
   ”Riksdagen är folkets främsta företrädare.” (s. 336)
   Inte ersatt den med något annat heller. Varför ta bort den?

   Detta är också borttaget:
   ”Kommunerna får taga ut skatt för skötseln av sina uppgifter.”
   Inte är det ersatt med annan text heller.. Den skulle vara häftig att testa faktiskt.. Kommunen kanske inte får ta skatt av mig längre helt enkelt, men gör det så länge jag inte säger nej? Hmmm…

 3. Amerikanerna har ju redan smakat på eländet. De tiger och lider och röstade på republikanerna senast, och fick TeaParty-rörelsen finansierad av bröderna Koch bl.a.. Så inte tror jag att svenskar kommer att protestera. De kommer att tiga ännu mer och lida vidare och SD kommer att få mer pengar från de superrika.
  Men sen. Du skriver:
  Både höger och vänster är emot den form av bankparasitism som råder idag
  Jag som varit övertygad om att de alla är FÖR den.

  • Han kan inte heta Folke i Göteborg! Han måste väl heta Göte? Göte måste komma från Got på något sätt? Lite mer macho än fjollträsket jag bor i. Söder som jag växte upp på är dött:. Numer är det bara en massa tjänstemannafjollor,som förverkligar sig själva. Har förresten aldrig hajat det där med att förverkliga sig själv – va fan betyder det? Finns jag inte nu då? Existerar jag inte? Snacka om förnedring att dessutom skaffa sig en guru som berättar att man inte finns men att man kommer existera i en framtid när man självförverkligats. Som sagt, det finns mycket som är förvirrande i denna värld och söder är riktigt förvirrande med en massa kackelhönor som fjollar runt och låtsas ha hittat sig själva.

 4. Tänkte också på Göte men sedan fick jag uppslaget att en allomfattande ”Folke-rörelse” över hela landet kanske var på sin plats, en slags motsats till ”storebror ser dig”. Bara en tanke (Folke är på din sida mot storebror ungefär). Plötsligt börjar det dyka upp lappar i riksdagshuset och lite överallt där ”de inte borde finnas” liksom.

  Ja jag bodde i Stockolm 1972-1988, till stor del i Vasastan vid Odenplan, även ett år på söder. Vid sista nostalgibesöket för ett par år sedan så kände jag inte alls igen staden. Alla gamla caféer såg helt annorlunda ut och det kändes annorlunda hela staden. Det blir kanske inget mer besök, i så fall skulle det vara för en fika på The-huset i Kungsträdgården. Men Stockholm är enormt vackert så jag längtar ibland dit.
  Ä……nu fick jag ett nostalgianfall……får ta en promenad ner till älven och hamnen så går det snart över 🙂

  JANNE

  • Jag pluggade matte vid Odenplan och brukade fika på tranan ibland. Det var ett riktigt skabbigt ölhak. Numer är det något fin-café.där. Likadant på söder, helt sönderlatte-fierat. Som du säger är det annorlunda. Innerstan i Stockholm har blivit ett förvuxet Östermalm sedan de gjort bostadsrätter av nästan alla hyresrätter (ganska smart sätt av de borgliga att se till att de alltid får majoritet – fult som fan men smart). Linje 17 på tunnelbanan är räddningen – gränsar till Nacka-reservatet. Ska cykla dit och hämta min dos källvatten vid Sandasjön. Annars vete fan om jag skulle palla med att vara kvar här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s