Skuldavskrivningar är enda vägen!

”You are lending money you never had to people that never could borrow it” är precis vad det parasitära finanssystemet gjort. Enda vägen är skuldavskrivningar. Finns mycket som är vettigt med den här videon men jag tror inte Jim Rogers har rätt om Skandinavien. Vad jag vet skrevs inga skulder av här, bankerna skapade bara en ny större skuldbubbla som svalde den föregående.

T.om SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist säger att skuldavskrivningar är enda vägen. Men som vanligt lyser all form av självkritik från banksystemet med sin frånvaro – att skuldsätta allt med ”pengar” (egentligen krediter) som bankerna inte har är orsaken till att detta gigantisk pyramidspel står och tippar. Finns mycket att kommentera av det han säger

Sen lite skoj! Men så här sjukt är det, så skoj kanske trots allt inte är rätt ord (fast det är skoj 🙂  )

Uppdatering om läget vid kärnkraftverket i Nebraska:

A shocking report prepared by Russia’s Federal Atomic Energy Agency (FAAE) on information provided to them by the International Atomic Energy Agency (IAEA) states that the Obama regime has ordered a “total and complete” news blackout relating to any information regarding the near catastrophic meltdown of the Fort Calhoun Nuclear Power Plant  located in Nebraska.

http://news.lucaswhitefieldhixson.com/2011/06/pakalert-catastrophic-loss-of-cooling.html

Uppdatering 5:

Hittade den här bilden på vad en 4:a innebär på den 7-gradiga skalan

En fyra innebär tydligen ”lokala konsekvenser”. Lokalbefolkningen blir nu även bötfällda ifall de försöker filma:

Mer om det översvämmade kärnkraftverket i Nebraska  här:

Ett nytt Fukushima på gång i Nebraska?

Relaterade inlägg:

Grekerna är inte skyldiga ett skit!

Banker är landsförrädare

Det finns inga banklån!

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15   16   17  18

Annonser

18 thoughts on “Skuldavskrivningar är enda vägen!

 1. Det grekiska och europeiska dramat börjar faktiskt nå den komiska nivån. Vem försöker de lura? Vi vet ju redan vem och vilka de försöker rädda och det kommer vare sig greker eller vi andra gå med på. Revolutionen har börjat och jag trodde fan inte att jag skulle få vara med om en sådan!

  Sen Nebraska-grejen. OM det är så att det verkligen försöker tystas ner och OM det blir en allvarlig olycka då måste rimligtvis Obama ligga hyfsat dåligt till om det kommer ut att media belagts med munkavel. Och vad hände med den undersökande journalistiken??

 2. Tja ba, Peter!
  Precis för det som gäller nu är ju för dem att socialisera förlusterna så att de kan fortsätta sitta med vinsterna.

  Jo OM Nebraska verkligen är vad det verkar vara mer och mer så måste de nog kalla in en ny marionett istället för Obama.

  Förresten, undrar hur mycket CornuCOPIA är på min blogg egentligen? När jag skrev om att Bitcoin kanske kunde utnyttjas som ett pyramidspel av penningparasiterna skrev CornuCOPIA någon timme senare att Bitcoin var ett pyramidspel.

  Nu skrev jag om Nebraska och CornuCOPIA slänger upp det någon timme senare (annan länk till samma text bara).
  Spelar inte mig någon roll då det viktigaste är att det kommer ut om det sen är en cornucat eller ej som förmedlar det är ju inte så intressant. men man undrar lite smått..

  Josef
  Sant, det är inte skoj egentligen men ibland är det djupt tragikomiskt.

 3. Intressant att all info om Nebraskahaveriet verkar komma från… Ryssland. Det är liksom som förr fast tvärtom på nåt sett. 😉

  • Tänk vad internet inneburit för informationsspridningen (och demokratin) – låt oss inte låta den kuvas och kidnappas av de imperialistiska (läs kommersiella) krafterna!

   Precis som vid 1:a Irak-kriget så fanns den mest neutrala rapporteringen att finna från Ryssland, dvs mest överensstämande med vad FN-organen sedemera kunde bekräfta.

   Den moderna och effektiva propagandan utvecklades av nazityskland men övertogs efter krigsslutet av USA och framförallt av de komersiella företagen (som därefter blev världsledande på reklam/propagand). Så har det sett ut sedan 50-talet och är väl i sig inget nytt… 😉

 4. Mmm…Cornu tjänar ju pengar på sin blogg så han scannar väl av de som skriver nåt intressant och kokar ihop det till nåt ”eget”. Vad vet jag. Jag är ju också här inne och låter mig ”inspireras”. Som sagt, det viktiga kanske är att budskapet når ut till så många som möjligt. Jag har ju några trogna läsare och det spelar ingen roll hur ofta jag än skriver om sakernas tillstånd så vill eller kan några av dom inte förstå hur det hänger ihop. Ibland är det tröstlöst. Men ger man upp blir det försprång för dom onda och det tänker jag fan inte ge dom…

  Uppåt framåt!

   • Precis, jag skiter fullständigt om Cornu plockar upp vad jag skriver – det är bara bra att det kommer ut.
    Men mitt språk ska ge han fan i! Det är min bultbräda och ingen ska banka som jag! 🙂

 5. Bah! Skrev en lång kommentar, råkade trycka på fel knapp så försvann den ut i cyberrymden. Synd att jag inte ids skriva om den för den var otroligt, ofantligt alldeles förfärligt intressant och vansinnigt spännande, jag rent epokgörande.

  Men i kort sammandrag bara: Bra, jag håller med Lincoln om det mesta. 😆

  • Det är jobbigt när man tappar bort allt man skrivit. Men i firefox har de fixat så om man går tillbaka till samma sida (bakåtknappen) så får man tillbaka det man skrev. Har räddat mig många gånger.

   • Jag brukar använda mig av ett gratisprogram som heter Ditto
    http://ditto-cp.sourceforge.net/
    Det är en urklippshanterare som sparar massvis av urklipp ”bakåt i tiden”.
    Det sparar både kopierad text och till exempel skärmdumpar (bilder). När jag t.ex skriver ett blogginlägg så kopierar jag texten ibland och då finns den i Ditto. Det sparas väl ungefär 100 objekt bakåt tror jag. Så om man kopierat en text för 14 dagar sedan så kan den ligga kvar om det vill sig väl.

    Ett riktigt höjdarprogram med andra ord (lättdrivet också).

    Janne

 6. Om det stämmer ang Nebraska så är det ju ett faktum att media inte rapporterar om det.
  Att de inte skulle rapportera om det för att det inte finns et nyhetsvärde i det är naturligtvis fullständigt nonsen, om någon trodde det.
  De kan omöjligen missa det iom den informationsström som finns idag.
  Då är det bara ett alternativ kvar, och det är att de medvetet och på order lägger locket på.
  Vilket i sin tur är fruktansvärt skrämmande..

  Alla måste få in detta i sitt medvetande att massmedia är enbart propagandakanaler som rapporterar det de blir tillsagda att rapportera, och hålla käften om andra saker. Sen finns det andra saker som de ska ljuga om, mörka eller på annat sätt dölja/förvränga. De ska aktivt verka för att gemensamt vrida folket mot ett mål, och gemensamt få alla att ”veta” samma saker, och då veta enbart det som en sida, en aktör, vill att de ska veta.

  Detta är otroligt farligt, och det gör såklart saker som demokrati, rättvisa och frihet till sekundära saker som inget betyder för de som anser sig ha rätten att styra oss på detta viset..
  De är i mina ögon troligen de värsta förrädarna vi kan se, på samma nivå som politikerna i högsta styrande ställning…

Kommentarer inaktiverade.