Hur ser det optimala demokratiska övervakningssystemet ut?

I Grekland är folk förbannade på att politikerna fascistiskt sammansmält med finasparasitsimen (nä, det var ingen felstavning – jag menade fin-as-parasiterna) och storföretagen i en ormgrop som Mussolino skulle ha hyllat –  Mussolinos definition på fascism var just sammansmältningen av stat, finas och företagande.

Ingen litar längre på makthavarna som dessutom vänt ut och in på övervakningssystemet så att de har alltmer koll på medborgarna medan de själva gör saker utan att medborgarna anses ha någon som helst rätt att få reda på vad som händer.

Men om man leker tanken på att man skulle vända övervakningssystemet tillbaka så att det tjänade demokratin istället för som nu – dra ner samhället närmare och närmare fascism – hur skulle ett sådant omvänt demokratiskt övervakningssystem se ut där folket har koll på makthavarna? Jag har några förslag, fyll gärna i med fler om ni hittar några:

1) Politiker, bankirers och storföretagares telefoner ska vara avlyssnade 24 timmar om dygnet och tillgängligt för allmänheten att kolla.

2) Politiker, bankirers och storföretagares datatrafik ska vara avlyssnade 24 timmar dygnet och tillgängligt för allmänheten att kolla.

3) Politiker, bankirers och storföretagares ska ha en mikrofon på sig och avlyssnade 24 timmar dygnet och tillgängligt för allmänheten att kolla.

4) Politiker, bankirers och storföretagares ska ha fotbojer på sig med gps så alla kan kolla var de är och – inte minst – vilka de träffar (listor på vilka de inte får träffa kan t.ex göras upp).

5) Politiker, bankirers och storföretagares bankkonton ska vara öppna så att alla kan kolla vilka transaktioner de gjort.

Låter det för mycket? Men va fan! Det är ju det krypfascisterna gör nu med oss vanliga dödliga, så de kan ju för fan inte gnälla! Kom gärna med fler förslag!

Bultbrädan har talat igen! Färdigbankat och klart! (va fan ska man annat göra när det regnar hela dagen och man är färdig med allt som behöver göras)

Relaterat
Grekerna är inte skyldiga ett skit!
Skuldavskrivningar är enda vägen!

svd1234 ab12 ex12 dn1234 srit  ab ex svd dn

Annonser

11 thoughts on “Hur ser det optimala demokratiska övervakningssystemet ut?

 1. Nja men då skulle vi faktiskt kontrollera De Styrande och Naturlagar kan/skall man inte ändra på.
  Sedan får du fundera på vilka oerhörda effekter detta skulle få korruptionen. Skulle vi då legalisera korruption eller menar du på fullt allvar att De Styrande skulle få ta konsekvenserna av sina kriminella handlingar….??

 2. Längtar efter snö så man kan ut i skogen och åka skidor, där är det inga troll bara sagolika troll.

 3. Fema camps har ju placerats på rätta platser så att säga. De flesta är ju redan hjärntvättade annars skulle de gjort något åt det för länge sedan. Vet inte vad riktigt säga om det längre, mest bara ser det som en signal när det startar där för då vet jag hur jag måste flytta de mina här. Om nu inte allt är båg för att göra folk nervösa men lite svårt att tro på det när man kollar vad de har köpt för kemikalier (antifrysvätska bland annat) och alla panik borrningar för gas som förgiftar grundvattnet och även får marken att krackelra och sjunka ,ny madrid falt line och med mera och mera…Fast vem vet det hela är kanske för att rädda världen från utbrott i vulkanen där gula stenen.

 4. Smäller gas reserverna i USA som är 2 tredjedelar av landet så blir det blött om fötterna ända upp till stockholm.

 5. Ett tag sedan jag blev förvånad, men denna video gjorde mig det. Jag visste visserligen att Dennis Kucinich stod för något bra men att han var så här radikal visste jag inte


  Dennis Kucinich addresses AMI Monetary Reform Conference Participants 2009

 6. Mer förslag?
  Vad sägs om den Bysantiska lösningen? Enligt den fick inga judar syssla med opinionsbildning (motsvarande media idag), politik, läkaryrket, lärararyrket och inte minst det finansiella systemet. Det funkade i 1000 år.

  Judarna har blivit utkastade från minst 109 olika länder med olika kulturer, religioner och etniska bakgrunder för att de alltid blåser häcken av alla. Men vilka sitter idag på den finansiella, politiska och mediala makten? Jo, just de som är ökända för att blåsa häcken av alla. Ska man vara förvånad över att allt då bara är bedrägeri? Nä, inte ett skit! Det är det här de är kända för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s