Psykopatparasiternas kontroll över våra hjärtan

När en parasit tar över en kropp för att göda sig själv är hjärtat en av de optimala delarna som den strävar att få kontroll över. Att ha kontroll över hjärtat är att ha kontroll över hela näringsforslingen i kroppen. Blodet som pumpas runt av hjärtat hämtar föda från magen och syre från lungorna som de lämnar till bl.a musklerna. Hjärtat är transportcentralen som genom allt finare artärer förser hela kroppen med näring till kanske upp till 100 biljoner celler som samarbetar i kroppen.

En parasit kan således styra näringsflödet av blod om den har kontroll över hjärtat. Men i en komplex kropp som människans måste även näringsupptaget dirigeras från hjärnan. Hjärnan leder oss till var vi ska söka näring, hjärnan styr våra muskler och vilka delar av oss som vi ska utveckla.

Så hjärnan är minst lika viktig att ha kontroll över som hjärtat för en parasit. Om värden kan fås att tro att parasitens kontroll av hjärtats blodflöde är livsviktig för hela kroppens välbefinnande så är det optimalt för parasiten.

Så parasiten måste lura och bedra värdens hjärna att parasiten är av godo. Konsten att så lögner och skörda frukterna är således A och O för parasitens existens.

Pengar är blodet som forslar värdet av våra handlingar runt i samhällskroppen. Bankerna är de hjärtan som pumpar runt pengarna i samhället. Bankerna är övertagna av parasiter som forslar pengarna till sina egna fickor medan de genom den media de också äger får oss att tro att detta gynnar hela samhällskroppen – de lurar oss till att tro att dessa svamlande ”experter” som ömsom skyller på vädret, börshumör, mystiska krafter (såsom ”marknadskrafter”) etc är en nödvändig del av samhällskroppen. Men vad bidrar dessa parasiter med mer än svammel som förvirrar, förminskar och fördummar oss? INGENTING! Dessa finansparasiter har egentligen en väldigt liten nyttoaspekt för hela samhällskroppen – istället för att se till att hela samhällskroppen får näring dirigerar de om flödena till sina egna fickor.

Parasiterna har tagit över samhällskroppens hjärta och pumpar upp fiktiva värden och värderingar med sin media som parasiterna by proxy (genom ombud) styr våra hjärnor med. Jag tror vi alla vet, innerst inne, att vi blir utnyttjade, använda och fyllda av lögner av ett litet gäng finansparasiter som genom sina marionetter politikerna och media får oss att fylla parasiternas fickor.

Det är dags att vi tar kontroll över samhällets hjärta och kastar ut parasiten från att kontrollera våra tankar. För parasiten är hjärtlös per definition och kan bara leva av vad andras hjärtan förser den med – vi ska inte tycka synd om dem.  Parasiter fostras till att religiöst tillbe psykopatin och lär sig att häfta sig fast vid en värd, snacka omkull den, och genom värdens hjärna ta över hjärtat.

Det är dags att se till att Riksbanken skapar skuldfria pengar som de sätter i omlopp till hela samhällskroppen genom att spendera ut till allmänna nyttigheter. Det är dags att skriva av det skafferi av framtida fordringar som parasiten skaffat sig genom att klistra på värden helt påhittade skulder genom krediter. Det är dags för skuldavskrivningar och omfördelning av parasitrovet. Det är dags att att skapa ett penningsystem där hjärtat styrs av demokratisk humanism och inte av parasitens psykopati. Vi kan inte längre låta pykopatparasiterna diktera vad som är viktigt i våra liv. Parasiternas skri på att armageddon kommer inträffa om vi gör oss av med parasiten är bara samma hjärndimridåer som de alltid sysslar med – gå inte på det!

Shylock har karvat nog av kött från våra kroppar – det är dags att sätta stopp NU!

————–

Uppdatering från det översvämmade kärnkraftveket i Fort Calhoun

http://www.cartoradiations.fr/Fort_Calhoun.php

Jag fortsätter uppdatera på bloggen nedan:

Ett nytt Fukushima på gång i Nebraska?

svd123 dn123 ab12 ex ekot svt

1   2  3   4  5  6  7  8   9   10  11  12  13

20 thoughts on “Psykopatparasiternas kontroll över våra hjärtan

  • Finns mycket som jag tycker är jättebra i den texten. Dock inte snacket om guld (vars tillgång och efterfråga kontrolleras av samma parasiter). Jag tycker också att han för mycket lutar åt att staten per definition är något som är av ondo. Min inställning är att staten är ett verktyg som kan användas både i goda eller onda syften Att överge staten är det samma som att ge makten till de som alltid bildar en stat i staten (som därför helt stödjer anarkisterna och dess liberalreligiösa högermotsvarighet – då får ju psykopatparasiterna fritt spelrum att skapa en stat i staten – en söndra och härska-teknik med andra ord).

   Men, som sagt, annars håller jag med om nästan allt. Pallade inte läsa (lite halvbakfull – fan, det är ju midsommardagen! 🙂 ) – gjorde om den till en ”text-to-speech” mp3-fil som kan laddas ner här, lägger in den i din kommentar också:
   [audio src="http://k002.kiwi6.com/hotlink/x225m073gc/six_percent_psychopaths.mp3" /]

   Skrev själv tidigare ett inlägg om psykopatin i samhällstoppen:
   Ska eliten psykopattestas?

   • Lincoln! trevlig fortsättning på den ljusaste tiden. Den bästa tiden. Guldet är vårt! Vi bara lurar er! Jaha, ja, men jag slår tillbaka: Man kan inte äta guld! Ha, ha, ha! Det enda värdet är jorden.

   • Tack detsamma, Helena
    Nä, guld går inte att äta, Inte att dricka heller. Tror inte ens man kan använda det som klister för att få ihop äggröran i hjärnan efter gårdagens drickande.

    Jo, fröfröjd från jorden är det som är värt att skörda (fattade inte riktigt det där sista själv men det lät bra och jag kan alltid skylla på att jag är bakis).

Kommentarer inaktiverade.