Kapa trygghetssystemet för finansparasiterna istället!

I Riksdagen debatteras det hur vi inte har råd att ta hand om våra sjuka. De sjuka har någon illa dold stämpel på sig att parasitera på resten av samhället. Retoriken av dåligt spelad medkänsla och välmening från politikernas sida är flortunn och pissgul – för bakom skitsnacket pissar de på sjuka människor.

Detta samtidigt som de riktiga parasiterna, det finansiella system, kan suga ut den riktiga ekonomin totalt ohämmat. Ja, de t.o.m skryter om hur de låter pengar ”arbeta” åt dem. De spekulerar på börsen, de spekulerar i riggade marknader för insiders, de nakenblankar (säljer aktier som de aldrig hade och tjänar pengar på det) osv. Norge har förresten polisanmält de svenska storbankerna för nakenblankning (som är förbjudet i lag i Norge men inte i Sverige). Och visst har de rätt; de lever på att pengarna förökar sig själva åt dem – dvs de lever på att parasitera – då pengar aldrig har eller någonsin kommer kunna arbeta (har någon någonsin sett en tusenlapp gräva t.ex). Att kapa av denna parasitism diskuteras dock aldrig i Riksdagen. Ändå vore det en enkel sak att kapa av trygghetssystemet för finansparasitismen och styra om dessa pengar till bl.a sjuka. För i grunden är det en fråga om vem som har kontrollen över hur NYSKAPADE pengar (krediter i dagens skuldbaserade system) skapas. Den övriga finansiella parasitismen har sin grund från denna källa.

För varför har stat och kommun inte pengar för att kunna ta hand om de sjuka och svaga?

Jo, för att staten och kommunerna ”lånar” fullständiga påhitt från banksystemet och har ett budgettak på hur mycket påhitt de får ”låna” av parasiten.

Hur skulle det lätt kunna åtgärdas?

Genom att staten skapade pengar själva istället för att ”låna” och att vi slutar betala av de fullständigt påhittade skulderna till parasiterna.

Tänkt dig att du kunde göra som bankerna. Du har en fullständigt tom plånbok (då bankerna inte behöver ha ett öre i reserv då de hittar på krediter och skuldsätter stat och kommun) och från detta intet hittar du på säg 1 miljard som du ”lånar” ut till, låt säga, Grekiska staten. Med 4% ränta skulle du kunna kamma in 40 miljoner från Grekiska staten VARJE ÅR. Jag kan förstå om parasiter gillar ett sådant upplägg där de kan suga ut värdet av andra människors arbete men det är också lätt att förstå att Grekerna blir rabiata när de kommer på hur totalt djävla rövknullade de blir (det blir vi också på samma sätt)

Så problemet är enkelt löst genom att kapa trygghetssystemet för de riktiga parasiterna som påstår att vi inte har råd att ta hand om de sjuka och svaga. Men det är något vi aldrig kommer få höra från politikerna i Riksdagen då dessa politiker själva sitter i finansparasiternas knä. De biter inte den parasithand som föder dem. Riksdagen hjälper istället finansparasiterna att hitta lämpliga syndabockar – utslitna vårdbiträden med cancer duger utmärkt!

ab123 ex dn svd sr svt 1 2 3

Annonser

4 thoughts on “Kapa trygghetssystemet för finansparasiterna istället!

 1. Onekligen mycket som bör göras och givetvis är hela systemet sjukt, felaktigt och kriminellt i dess grund. Faktiskt oerhört bisarrt och riktigt skrämmande.

  2 smakliga och sunda korrigeringar som borde göras redan imorgon, helst redan igår, är att helt avskaffa ränteavdragen, vilket är en fullständigt grotesk skapelse och sedan givetvis omgående avveckla den helt sjuka sk ”statliga insättningsgarantin”.

  Money from nothing and the chicks for free…..

  • Japp, ränteavdraget ska bort samtidigt som skuldavskrivningar sker.
   Ränteavdraget bevisar ju med all tydlighet att politikerna varit med om att valla in folket i bankernas skuldslaveri. Det har ju varit en direkt subvention till bankerna i deras skuldslaveri-indrivande.

   ”Den som är satt i skuld är inte fri” – undrar om inte Göran Persson ändå inte tar priset i hyckleri. Men alla politiker är delaktiga i detta, oavsett om det är av okunnighet eller ej..

 2. Sanningen, hela sanningen och endast sanningen. Mycket bra skrivet. Framtida välbetalda reträttplaster hägrar i ett rosenrött skimmer för dagens politiska pampar.

Kommentarer inaktiverade.