Bankslaveriet som marionetterna i Almedalen inte kommer ta upp

Allt annat men inte detta!
Tack Elisa för videon!

  , , , , , , , ex dn svd ab sr svt

21 thoughts on “Bankslaveriet som marionetterna i Almedalen inte kommer ta upp

 1. Det är nog en film som ni ska ladda ned innan den försvinner. Den är gjord av Australier
  Brendon O’Connell. Filmen är egentligen längre och tar också upp vilka sionistiska intressen som i huvudsaks står bakom utsugerisystemet.

  Brendon O’Connell fick 3 års fängelse för ”rashets” när han i en video anklagade en jude för att sionisterna utför etnisk rensning och är rasister. Filmen på detta finns här
  [video src="http://incogman.net/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags/resources/jw-flv-player/player.swf?file=http%3A%2F%2Fwww.wntube.com%2Fuploads%2F5RwsqGXYFXYvNC5xPt2n.flv" /]

  Att anklaga sionisterna för etnisk rensning och vara mordgalna ger 3 års fängelse. Konstigt att de inte har försökt få in nobelpristagaren Desmond Tuto i fängelse för at han sagt att judarna i Israel behandlar Palestinier sämre än svarta blev behandlade under apartheid.

  Men allt detta suddas givetvis ut av media och inte minst google. Google äger ju numer även youtube, så Brendon O’Connells politiska straff är nästintill suddat både på youtube och google. Om du säker på dessa ”tjänster” registreras också din sökning och IP-nummer i googles åsiktsregister som kan samköras. Google har dessutom scannat av alla trådlösa nätverk när de körde sina rundor med street view bilarna. Har du Google maps i mobilen har de fullkomlig koll på var du är.
  Vilka äger google? Vem är Bonniers? Vem är Hjörne? Vem är Aschberg? Vad har de gemensamt med nästintill all media ägd i väst (bara att kolla in land efter land).

  Medan Grekiska regeringen knäböjer för sionisternas krav och stoppar Gaza-båtarna suddar deras mediakontroll ut våra sinnen. Israels etniska rensning får inte synas, ifrågasättas eller stoppas. Faktum är att inte ens Israel, än mindre de ockuperade områdena, får synas. Google earth har helt enkelt inte med dem på sin karta. Så det enda landet som suddas ut är Palestina men ”det är bara synd om oss och det är en hädelse att säga annat”-folket föredrar att ljuga och säga att Irans president sagt att ”Israel ska suddas ut från kartan” (vilket han aldrig sagt men den sionistiskt ägda och kontrollerade median fortsätter ljuga om)
  http://motherjones.com/politics/2011/06/google-israel-us

  Just att ljuga ohämmat är något de lär sig sedan barnsben. Ta inte mina ord på det: läs vad den judiske professorn Israel Shahak skriver:

  ”Etiskt sett står judendomen för en urartningsprocess, som alltjämt pågår; och denna religionens urartning till stammens samling av tomma ritualer och magiska vidskepelser har mycket betydelsefulla sociala och politiska följder. Ty man bör betänka att det är just den klassiska judendomens vidskepligheter, som har det starkaste greppet om de judiska massorna, inte de delar av Bibeln eller till och med Talmud som har verkligt religiöst och etiskt värde. (Motsvarande kan iakttas också i andra religioner, som nu genomgår väckelse.) Vad är det som allmänt betraktas såsom det ‘heligaste’ och högtidligaste tillfället under hela det judiska gudstjänståret, som bevistas av väldigt många judar, som annars är långt ifrån religiösa? Det är bönen kol nidrej på aftonen före försoningsdagen – då man sjunger en särskilt absurd och bedräglig dispens, nämligen den varmed man i förväg ogiltigförklarar alla enskilda löften man under det kommande året avlägger till Gud.”

  Är det då konstigt att vi har en media som ljuger och ett bedrägeri till penningsystem när media och finans ägs av en grupp vars största religiösa högtid går ut på att be gud om att få ljuga obegränsat i ett år framåt? De har ju trots allt blivit utkastade från över 109 olika länder med helt olika kulturer, etnicitet för att de just ljuger och bedrar. I det Bysantinska riket fick inga judar ha med finanser, politik, läraryrket, media eller läkaryrket att göra. Det fungerade i 1000 år.

  Det är dags att ni ser vilka som styr ert tänkande.

  • Nils
   Jag släpper igenom det här för att det finns viktig information i det. Jag har blockerat dig tidigare men vill egentligen ha ett så fritt kommentatorsfält som möjligt. Men du är ofta på gränsen.

 2. En monter i Almedalen har pengaskaparfrågan på agendan varje dag. Inkl t ex Ellen Brown Hodgson en dag. Så helt bortglömt är det inte.

 3. Ping: kampen för frihet «

 4. Kära vän! Det är med tillfredsställelse som jag konstaterar att dina meningar är lika marginaliserade som när vi diskuterade senast i april. Jag antar att din egen ekonomiska och sociala situation knappast har förändrats till det bättre under den här tiden?! Eller hur?

  • Jag antar att du fortfarande lider av villfarelsen, för att inte säga psykosen, att du känner människor som du inte känner. Verkar också som om du inbillar dig att du har vänner som du inte har (för jag kan inte se att jag på något sätt skulle vara eller vilja vara din vän). Jag antar också att du, i din inbillade synskhet, får en massa andra uppenbarelser. Av din bloggs innehåll att döma så hämtar du din inspiration från de två sionistiska SD judarnas Ekerot söndra och härska-teknik då du liksom dem försöker sprida muslimhat. Om du sedan är en nyttig idiot eller en av samma brödraskap som dessa herrar låter jag vara osagt.

   • Kära vän!

    Jag är lika lite en nationalistisk sverigedemokrat när jag kritiserar islam som jag är en våldsbenägen och anarkistisk kommunist när jag kritiserar kristendomen. Däremot är jag högst konsekvent när jag som ateist kritiserar alla religioner till skillnad från vissa vänsterextrema grupper.

   • Att du kan vara kär i någon du inte känner! Men tyvärr för din del har jag ingen som helst avsikt att besvara din platonska kärleksförklaring till mig. Jag är heterosexuell så inte ens det fick du rätt på.
    Att du sedan försöker dikta upp din egen bild av mig, mina åsikter och tankar säger nog mer om ditt mentala tillstånd än mitt.

 5. Ang Christer Eriksson. Vad har du egentligen för bidrag till detta inlägg? Att du är ateist? Ungefär som dom flesta judar då alltså?
  Hur kan du med nån sorts trovärdighet dilla om att du är ateist, när mycket tung information av Nisse, angående vilka som ligger bakom banksvindleriet, är själva agendan?
  Påminner lite väl mycket om desinformationstaktik, av en amatör.
  Till ämnet;
  Är det en kolossal majoritet av världens banksystem som styrs av judar/sionister, som driver oss mot ekonomisk undergång/krig?
  Enkel fråga, som du inte kan svamla bort i ett nonsenssvar.
  Nå?

  • Angående min ateism så var det ett svar på ett helt annat påstående från Nisse än frågan om eventuella banksvindlerier. Och naturligtvis är judar överrepresenterade i bankvärlden av samma orsak som de är överrepresenterade som nobelpristagare. Exempelvis utgör judarna 99 % av alla nobelpristagare i hela Mellanöstern till trots för att de tillhör en högst marginell minoritet i regionen. De är helt enkelt välutbildade och därmed framgångsrika, vilket de knappast kan belastas för.

   • Jo, det är ju därför de slaktar människor i Gaza som om de vore kackerlackor. Ickejudar är ju inte människor enligt många judar i enlighet med Talmud.

    Att du försvarar bedrägerierna i bankvärlden säger väl det mesta om vilken moralisk nivå du befinner dig på. Att blunda för historien och ha ett selektivt upphöjt seende som innehållsmässigt är totalt tomt kännetecknar sådana som dig. Men sudda är ju er specialitet.

    Jag har ingen som helst lust att besvara varken dina kärleksförklaringar eller korkade kommentarer. Gå någon annanstans och fåna dig.

 6. ”Jag har ingen som helst lust att besvara varken dina kärleksförklaringar eller korkade kommentarer. Gå någon annanstans och fåna dig.”

  Jag beklagar om jag rubbar dina cirklar men hur menar du att vi ska kunna lösa olika samhällsfrågor om det inte är möjligt att diskutera dem öppet och förutsättningslöst? Med våld?

  • Och på vilket sätt står du för öppenhet? Din grupp står för slutenhet och moralisk inavel. Att selektivt blunda är varken hederligt eller ”förutsättningslöst”. Det fungerar inte att ljuga och blunda bort allt med ett överlägset hånflin längre. Sanningen kommer krypande så sakteliga trots allt ert suddande. Jag tror ni känner det på er.

 7. Christer Eriksson, men det var väl återigen ett självmål, att ta upp Nobelpristagare, för det var efter 1945 som helt plötsligt judar dök upp i stor mängd. Före 1945 var det tyskar, vilket visar att judar även på detta området mutat/köpt/manipulerat in sig och fått såna som dig att förväxla framgångsrik med slugt schackrande. Alldeles extra konstigt är det väl att en massa judar helt plötsligt skulle blivit smarta just då 45, särskilt med tanke på att dom just blivit förintade.
  Inte ens Einstein, som ”fick” det före 1945 är något att skryta med, då det numera är känt att han stal/tog/kopierade, riktiga vetenskapsmäns verk och gjorde dom till sina upptäckter. Att sitta på en patentbyrå som han gjorde, är ju rena guldgruvan för nån som snor andras idéer.
  Visst är sånt beteende lågt och motbjudande, och DET kan dom belastas för, eller hur Shlomo, eller Christer som du kallar dig 🙂

  • Vad har de fått Nobelpris i? Ekonomi som inte ens är ett Nobelpris (vilket ju de använt som akademisk täckmantel för att genomföra utsugeriet). Litteratur varav några bevisats vara lögnare och resten som Sverker skriver köpta. Fredspriset som terroristen Rabin och krigsförbrytaren Kissinger? Hur i helvete de nu fick Nobelpris.
   Som sagt ”Einsteins” verk var mestadels snott.

   Men sudda ut historien är ju inga problem. Som t.ex Nobelpristagaren Solschenitsyns ”200 år tillsammans” som inte ens översatts till engelska är ok medan ni skriker om yttrandefrihet för en ”konstnär” som hånar muslimer med ”rondellhundar. Här är intressant recension av ”200 år tillsammans” som helst inte kommer diskuteras ”öppet” och ”förutsättningslöst” eller försvaras av din hycklande selektiva ”yttrandefrihet”:
   http://abundanthope.net/pages/Political_Information_43/The-End-of-the-Legends.shtml

 8. Låtsas-Christer kan få suga på en grej till när han reflex-mässigt tog till nödordet ”Framgångsrika” som dom använder när dom skall försköna svineri. Känt knep som demaskerade ”Christer”.
  Det judar gott kan få ta åt sig äran av att ha gjort, är världens potentiella undergångsteknik.
  Robert Oppenheimer, atombomben
  Edward Teller, vätebombem
  Samuel Cohen, Neutronbomben (dog nyss)

  Som Adolf sa, ”Judisk teknik som vi vänder oss ifrån”
  http://www.nordisk.nu/archive/index.php/t-17575.html

  Nått att va stolt över va? Fy fan!

 9. Ping: SOLIDARITETSTANKEN – Att valla fårskocken… « SOLIDARITETSTANKEN

Kommentarer inaktiverade.