Den finansiella pacman-parasiten slukar allt

Mer skulder löser allt!

Fördelningen av tillgångar i Sverige  (proportionerna är riktiga) och följden av att vi har ett parasitärt penningsystem där ett privat banksystem tillåts skapa krediter från ingenting som de skuldsätter och slukar allt med.

Finansparasitismen är byggd kring denna parasitära bank-pacman i hela världen. Den håller på att sluka Grekland nu. Sedan kommer Portugal, Spanien, Irland etc.

I Sverige står boskuldslavarna på tur. Den Svenska ekonomiska ”tigern” är på gång att bli uppäten av finanspacman här med.

Låt oss avliva detta påhittade glupska skuldmonster och skapa ett ärligt penningsystem där inte parasiter tillåts skapa krediter genom att skuldsätta allt!

Skulle någon vilja ändra bilden eller förstora den så finns den att ladda ner i vektorformat här (vektorbilder kan förstoras obegränsat utan att tappa kvalité) :

http://ifile.it/82h1b09/pacman.svg

Inkscape är ett enkelt vektorprogram som är gratis, Open Source, program. Jag använder portable versionen för att slippa installera något och så kan man ta med sig programmet på en USB-sticka:

http://inkscape.org/download/

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11

16 thoughts on “Den finansiella pacman-parasiten slukar allt

 1. Mm…lysande illustration över hur systemet de facto slår och hur det är fördelat över befolkningen! Om Borås-Britta eller Haparanda-Harry förstod att det verkligen är så här det ser ut och att det är de som är den lilla röda biten som blir uppätna och förslavade kanske upproret mot bankparasiterna och finansmaffian börjar organiseras även i det här landet där alla tror de har det så jäääävla bra.

  Jag kanske lånar din bild till ett kommande inlägg.

  • Ja för fan! Bara att plocka. Tänkte göra än med engelsk text också.. Kanske med rubriken ”More debt solves everything!

 2. Monster som blir full av ägoism i sin egoism, ett beroende som slår snett, helt klar bild över det hela.

 3. Mycket bra inlägg. Det är sant att den lilla människan äger i princip ingenting. Man tror att man äger (bil, hus osv), men i de flesta fall allt detta är köpt för lånade pengar. Det är ju bankparasiterna som är de verkliga ägare.
  Jag skulle bara vilja flicka in en sak. Jag växte upp i Sovjet. Det fenomenet – att låna pengar till hus, bil eller lägenhet – existerade inte där. Bostäder (lägenheter i de flesta fall) fick man av staten och betalade varje månad en symbolisk summa. Möbler och annat som hushållsmaskiner visserligen kunde man köpa på kredit, men så vitt jag vet de flesta köpte ändå kontant. Det var alltså realistiskt att spara pengar för att köpa något. Även bilar köptes med kontant betalning, vilket vittnar om att inkomster och priser var synkroniserade. Idag är det omöjligt för en vanlig lönetagare att spara pengar för att köpa bil, lägenhet eller hus med kontantbetalning.

  • Tack! Japp, det finns ägare som aldrig behöver sätta sig i skuld och det finns slavar som måste sätta sig i skuld för att kunna leva och bo (systemet är uppbyggt så att det annars inte finns några ”pengar”, eller mer riktigt – penningsurrugatet krediter). Sedan rinner räntan ner från skuldsidan av ekonomin till ägarna. Och alla skuldslavar tror att de är fria och att inget val till skuldslaveri existerar.

 4. Hittade en Hudson-video som jag TROR är bra, Anledningen till att jag bara ”tror” att den är bra är att det är för många engelska ord som jag inte förstår så jag tappar liksom tråden i vad han säger. Men jag tror att andemeningen är ungefär så här……”Vi ”hittar på” en statsskuld som gör att vi kan hänvisa till statsskulden för att legitimera för folket/väljarna att vi måste spara för att kunna betala tillbaka skulden. ”Sparar” gör vi sedan först och främst genom att avskeda alla ”kontrollorgan” som skall kontrollera att att vårt bankväsende och penningsystem fungerar på ett ”ärligt sätt”. När vi avskedat dem så är det sedan ”fritt fram” för grabbarna bakom Wall street att härja bäst de vill. Inget kan längre stoppa det eftersom alla sådana reglerande institutioner avlägsnas.”

  Kan det vara det som han menar? Om han säger ”det jag tror att han säger” så är det verkligen bra sagt.

  Janne

  • Skall ta mig en titt men misstänker att du har rätt med erfarenhet av vad Hudson står för och hur han uttrycker sig med ett kraftfullt bildspråk.

  • Tycker du tolkade det bra Janne!
   Tror han menar staten egentligen lånar av staten och då är det ju inget lån. Det stämmer ju inte i USA då Federal Reserve är privatägt. Om FED nationaliserades skulle ju statens bli skyldig sig själv och då staten inte kan vara skyldig sig själv blir det bara en skuld på papperet (så är det ju i Sverige där Riksbanken är statlig).

   • Hej

    Jag tror att det är det här han lutar sig emot (nytt från Ellen Brown), alltså att Goverment kan låna räntefritt ifrån FED (tror jag hon menar).

    ”The one thing QE2 did for the taxpayers was to reduce the interest tab on the federal debt. The long-term bonds the Fed bought on the open market are now effectively interest free to the government, since the Fed rebates its profits to the Treasury after deducting its costs.”

    Men läs hela hennes artikel, det verkar snudd på rent vansinne det sätt som QE2 har
    utnyttjats. Troligen så har hela QE2 blivit som kapitalbas för bankerna som hävstång för
    deras privata kasino på Caymanöarna. Vad säger man?
    http://www.truth-out.org/qe2-shocker-whole-600-billion-wound-offshore/1310145225

    Hörs
    Janne

   • Japp, sjukt! Verkar som om de använder Q2 för att kamma hem vinster genom carry trade. Kanske är det därför Moody och grabbarna försöker sänka Euron. Om Euron hotas rasa kommer det driva upp räntorna och skapa en större carry trade vinst. Samtidigt var just bristen på dollar i interbank lending något som höll på att få parasitbygget att rasa 2008.

    Brown skrev också:
    ”The government would just be canceling a debt to itself and saving the interest.” – vilket visar det jag skrev i föregående svar – en stat som ”lånar” av sig själv kan ju inte gärna vara skyldig sig själv. Vilket nog är vad Hudson menar när han säger att skulden till stor del är fiktiv.

 5. Lincoln skriver:
  Låt oss avliva detta påhittade glupska skuldmonster och skapa ett ärligt penningsystem där inte parasiter tillåts skapa krediter genom att skuldsätta allt!

  Och hur lång tid tar det sen tills USA börjar bomba Sverige tro? För att rädda den svenska befolkningen från något hemskt öde? Ska vi gissa inom 10 år eller så. Det tar ju några år att bygga upp den hatbild men behöver först. 😦

  • Japp, det är lika bra att vi lägger oss i den inlärda hjälplöshetsburen och uppgivet tar emot nästa elchock.

   USA klarar bara av länder som inte kan försvara sig (såsom Irak, Grenada). Och det kommer inte bara vara Sverige som vänder sig mot ”kredit/skuld-slavesamhället. Greklnand, Portugal, Spanien, ja, själva USA står på randen till att rasa. Systemet rasar av sig själv, då Pacman inte kan hitta fler skuldslavar att äta upp.
   Så din uppgivenhet är inget jag rekommenderar.

  • Jösses:
   Det var inte Dan Gunnemark som skrev kommentaren ovan. Det var jag,Kerstin, som skrev det på hans dator, eftersom min har pajat, och jag tänkte inte på att ändra avsändarens namn. ber om ursäkt Dan.

Kommentarer inaktiverade.