Finansparasiternas hädangång är snar

Om vi bestämmer oss tillsammans för att avliva skuldmonstret!

En bra video och han har helt rätt – vi kan inte längre låta parasiterna som skapar skulder från ingenting få ha kvar makten – de måste bort och ersättas med ett demokratiskt penningsystem som inte syftar till att göra alla till skuldslavar åt bankerna.

Bankparasiterna har tidigare kunnat dölja sitt utsugeri så att befolkningen i väst inget sett genom att suga ut U-länder med sina skulder istället. Men strömmarna från denna koloniala finansiella utsugning håller på att sina och bankparasiternas klistrar istället på skulderna på västs befolkning.

Det folkmord bankparasiterna begått är ofattbart:

In 1997, the UNDP stated that in the absence of debt payments, severely indebted African countries could have saved the lives of 21 million people and given 90 million girls and women access to basic education by the year 2000. The All-African Conference of Churches has called the debt ”a new form of slavery, as vicious as the slave trade.” According to Africa Action, a Washington D.C.-based advocacy group,: ”The U.S. appears unwilling to support debt cancellation for Africa because the U.S. actually gains a great deal from Africa’s economic enslavement.”

http://141.117.225.2/~asadismi/africaworldbank.html

(jag rekommenderar stark att läsa ovan artikel. Här är den inläst genom ”text-to-speech” till mp3:  http://www.filedropper.com/debt)

Så på tre år beräknade FN att västs skuldsättning av Afrika tog livet av 21 miljoner människor! Hur många har då inte dödats genom alla århundraden och på alla kontinenter som västs skuldförslavningsinstrument, IMF och världsbanken, har implementerat sina SAP och sugit ut U-länder. För visst har All-African Conference of Churches rätt när de säger att bankskulderna är ett nytt slaveri lika vidrigt som slavhandeln.

Nu när bank och finansparasiterna visar sina riktiga ansikten även i väst kan världen enas i att välta finansparasitismen. Kräv skuldavskrivningar nu då allt bara är påhitt från början och den mentala tvångströjan de satt på oss är inget annat än just bara en mental tvångströja. Finansparasiterna vill få oss att tro att världen går under om vi kastar av oss deras skulder – hur djävla dumma i huvudet tror de att vi är?

, , ab12 svd12 dn12 ex sr

28 thoughts on “Finansparasiternas hädangång är snar

 1. Håller med……men ,jag förstår inte var pengarna kommer ifrån som bankerna lånar ut ? De trollar fram dessa ur intet …ok ,men hur ? Vem ger dem pengarna ? Tex i sverige ,är det riksbanken som bara ger dem pengar utan några som helst förbindelser ? Vill gärna förklara detta för andra som ställer frågor till mig.
  Tack för intressant info!

 2. Tjena, Po.blom!
  Prylen är att banker inte lånar ut pengar – de hittar på krediter. När skuldslavskontraktet till t.ex en bostad skrivs under hittar banken på, säg 2 miljoner kronor, i krediter som du skuldsätts med. Dessa krediter fanns inte förut – bankerna bara trollade fram dem från luften.

  Varje bank skapar sina egna krediter och varje bank ser andra bankers krediter som fullständigt påhittat falskmynteri: om du flyttar över SEB kreditkronor från SEB kontot till din dotters konto på Swedbank (om du nu har SEB eller en dotter, men låtsas annars) så kommer Swedbank inte acceptera att ta emot SEB:s påhittade krediter – de ska ha pengarna som SEB har på sitt centralbankskonto.

  Så faktum är att inte ens bankerna sinsemellan ser sina krediter såsom pengar. De ser dem som de fullständiga påhitt de är som de skuldsatt allt med.

  Kredit betyder, tro på, på latin. Dvs bankerna försöker få oss att ”tro på” att krediterna som de skuldsatt allt med är pengar när de samtidigt själva inte ”tror på” att bankernas krediter är pengar.

  Gjorde en liten video (som låter fan men skoj då det är text-to-speech) som förklarar det det där med att bankerna vägrar se en annan banks kredit som pengar:

 3. Pengarna är fiktiva, de finns inte annat än som skulder att betala till banken. Det handlar inte om sedlar som man kan hålla i handen utan om siffror i bankkonton. Men någon täckning finns inte.

 4. Gillar din rubrik men tyvärr är det inget annat än en naiv önskan. En utopisk förhoppning. Å andra sidan är det alltid bra att ge, jag tänkte skriva massorna men sedan slog det mig att vi är ett patetiskt litet fåtal, de få människorna som är intresserade och har huvudet på skaft och förståndet i behåll lite hopp och framförallt Stridsmoral.
  Underskatta ALDRIG människornas enfald. De vill bli styrda. De vill bli lurade. De har inga som helst problem med att leva en lögn så länge de känner sig ”säkra”. Tro mig de kan gå precis hur långt som helst, göra vad som helst och gå med på vad som helst för att känna sig ”säkra”.

  För att åstadkomma riktig förändring krävs att man kontrollerar media. Det faktumet vet De Styrande och har därför gjort detsamma sedan tidigt 1900-tal.

  Människor kommer som alltid tidigare vändas mot varandra, flaggor kommer att viftas och otvivelaktigt: Krig Står För Dörren.

  • Jo, riktigt på många sätt, men man måste ju försöka i alla fall.
   Jo, krig är nog vad de återigen behöver för att dölja sina illdåd. Därför är motinformation så viktig.

 5. Hej Lincoln !!!
  Ha ha ha…..tack för informativ video ….de här är alldeles åt mörkaste norrlandsskogen.!!! Känner inte för att betala tillbaka några påhittade lån till handlesbanken längre……..men vilket val har jag ?????
  Fogden ???

  • Japp, det är det som är det sorgliga – bankparasit-bedragaren har hela rättsapparaten, statens våldsmakt, media och politikerna på sin sida. De flesta av dessa är i.o.f bara nyttiga idioter som lyder order så kanske finns det hopp ändå om dessa vaknar. Grekerna har ju en ”Vi betalar inte” -folkrörelse som brer ut sig- det kanske växer hit också.

 6. Egot ger för att kunna ta (ger man så får man(om det är av hjärtat), riktigt givande kräver inget i gengälld. Så egentligen är det bäst att när man vet att det är en sådan person med dessa avsikter i sitt givande då ska man tacka snällt nej.
  Är inte givandet av hjärtat så blir det nej. (har för många exempel på detta)

 7. Orbit helt rätt…….bibliskt…..jesus sa ……det är lyckligare att ge än att få….av hjärtat, då är det lycka !

  • Jag tror Jesus menade, inte bara mellan människor, jag tror han mena hela naturen i sig.

   • Absolut så ”känner” jag att det är så, jag ”tror” ju så. Det finns en osynlig kamp på Jorden och det är att vinna över människans känslomässiga makt i universum för att styra den.
    Man måste vara säker på att man äger rätt känsla för känslo mönstret är starkt manipulerat med avsikter av icke mänsklighet. Låter helt konstigt men så är fallet, vad ska jag säga liksom! Jag har undersökt detta rätt så grundligt och gjort expriment och visat för andra vittnen att så är det och så är det då. Varför denna kamp? Jo helt enkelt för känslan står över materian, det är svaret..

   • Du som verkar vara en väldigt stor tänkare, har du tänkt på att vi alla skulle kunna vara samma jag, fast i olika dimensioner? Vi ser inte varandra, men hör ändå ihop. Låter det tokigt? Ja kanske, men kan man vara helt säker?

 8. @peter
  Nä, banken ”lånar” inte ut pengar – banken hittar på krediter från ingenting som de ”lånar” ut (hur man nu kan låna ut ingenting och påstå att det är en skuld)

  Du kan ju monetarisera genom att plocka ut det du har på ditt ”tro på” konto (då kredit betyder ”tro på” och det är vad du har på kontot – dvs ”tro på” pengar – inte pengar) i kontanter. Prylen är bara att om många gjorde det samtidigt försvinner bankens riktiga centralbankspengar (vilket kontanter är) attans fort då mängden ”tro på” krediter överstiger mängden riktiga pengar banken har många många gånger om. Kallas bankrusning.

  Så medan banken inte tror ett skit på sina eller framför allt andra bankers ”tro på” krediter så gör de allt för att inbilla folk att banken har täckning för sina ”tro på” krediter.

  Så bankerna kan ses som ett gäng kejsare utan kläder som inbördes vet om att de alla är lika nakna men utåt pompar upp sig och låtsas att de har massor av kläder på sig. Och allt är som sagt bara byggt på ”tro på”.

  • Det enda rätta är att använda kontanter, så långt det bara är möjligt. Rensa kontot på löningsdagen 🙂
   Blir billigast så också 🙂

   • Om mindre fem procent av befolkningen gjorde så, skulle hela ekonomin gå åt fanders. Bankerna skulle inte ha något att smussla sins emellan om kvällarna.

   • Precis, och det skulle inte vara fel…
    Visst skulle det bli överjävligt för oss, men det är som hur man gör med ett plåster som sitter riktigt hårt. Hellre drar jag av det snabbt än långsamt, och jag gör det definitivt hellre själv än låter någon annan göra det…

 9. Steve Keen gör riktigt bra i från sig i sin senaste intervju med Max Keiser. Han är underbart kategorisk när han på frågan om vem/vilka som orsakade finanskriser entydigt pekar ut parasiterna:

  Lincoln, tack förövrigt för en riktigt bra artikel – lite mer demagogisk än teknisk denna gång, vilket är bra ibland!

 10. Fraction Reserv Banking fungerar alldeles utmärkt……i en för evigt växande värld. I en värld av ständigt ökande resurser, där det alltid tiden finns mer energi, råvaror och mer folk att skuldsätta, fungerar FRB alldeles utmärkt. Visst, planetens rikedomar koncentreras genom räntans funktion till dem som äger skulderna och vi får dras med konjunkturskiftningar när bankerna styr ekonomin genom att styra kreditmängden, men annars så.
  Ovanstående rader belyser det största felet med dagens ekonomi. Det förutsätter en för evigt ökande resursbas att ta av, så att skuldtagarna ska kunna skapa värde i återbetalningen. För det enda sättet vi skuldsatta kan betala tillbaka våra skulder på är, direkt eller indirekt, genom inblandning i tillverkning och försäljning av en säljbar produkt. Kravet på produkten är inte på något vis dess funktion, utan endast att den är säljbar på den så kallade marknaden. Att tillfredsställa sitt kontrollbehov och styra världen genom en ständig ökande skuldsättning som varje tillverkningsökning innebär, blir på grund av den resursbrist vi nu står inför, en framtida omöjlighet. Detta har sedan länge varit klart för ”Den Styrande Eliten”.
  Hur ska man då i fortsättningen kunna kontrollera världen genom olika finansiella instrument? Ja, det behöver inte innebära krig. Ett sätt är ju att införa en världsomspännande guldbaserad valuta. För var finns merparten av världens guld?

  • I min yrvakna del av detta med pengar så lät det bra med att ha en guldstandard, men det verkar mer och mer som att vi bara byter fasad just eftersom det är de i topparna som sitter med allt guld mm.
   Tänker man åt andra hållet istället så kanske man kan komma på en bättre lösning.
   Vad är det vi har som dom inte har?
   Ja, det är väldigt mycket.. Jag dristar mig till att säga att vi har allt det som är viktigt och av äkta värde. Kunskap t.ex… Då inte kunskap om hur man gör derivat av en fraktions kapitaltäckningsbärande grunkmojäng, utan riktig kunskap om hur man bygger hus, föder upp boskap, odlar mark, fäller träd, fiskar ål osv osv.. Kan någon se Geithner framför sig, eller någon annan parasit, stå och laga en plog? Gjuta en platta? Agera barnmorska?..
   Andra saker som vi har som de saknar är moral, empati, omtanke, rättvist tänkande..

   Det vore väl själva fan om inte det goda borde vinna över det onda?!
   Nyckeln för att det ska ske handlar om information. Det är därför de även har total kontroll över media, för de vet hur otroligt farligt (för dem) det är om folket får den sanna informationen. Vi är för många för dem helt enkelt, och skulle vi unisont vända dem ryggen så kan de inte göra ett skvatt.

 11. Mycket bra kommenterat !!! Jag trodde som du, guldets värde varar. Och visst guld är i stort sett oförstörbart, finns i små mängder mm. mm. Men det innebär ju oxå att den som äger det mesta av guldet ( USA Fort Knox) enkelt kan kontrollera världen genom att släppa ut eller dra tillbaka mängden guld som finns tillgänglig. Den som äger guldet kontrollerar enkelt hela världen genom att styra den tillgängliga mängden. Det kanske är därför de styrande gör allt för att förstöra de valutor vi har i dagens orättvisa system?
  Dagens ekonomi kräver ju en ständigt ökande resursförbrukning då värde måste skapas i återbetalningen av skulderna. Med guld som värdemätare behövs inte det. Då har guldet (valutan) ett ”värde” i sig själv, inbillas vi att tro i alla fall. Jag trodde så själv för inte så länge sedan.

  • Tackar Farfar å Lincoln..:)
   Maa av guldet, så är min känsla att det finns betydligt mer än vad man officiellt säger.
   Det är därför de inte har något emot om man skulle växla över sas, för de skulle troligen få ännu mer makt.
   Min egen känsla är att de uppgifter på att ca 160 000 ton guld är det som man totalt grävt fram under historiens lopp är mycket lite.
   Fundera på alla de civilisationer och deras enorma guldtillgångar som funnits under de senaste ca 5000 åren.
   En annan fascinerande sak är hur de kunde få fram sådana enorma mängder. Mayaindianerna sägs ha kunnat plocka klimpar direkt från backen exempelvis..

   Så om de siter på dolda tillgångar i guld så är de inte oroliga alls för hur det kommer gå. Rasar ekonomin som den är, ja då har de sina guldtackor som räddar dem och troligen ger dem ännu mer makt och kontroll. Tills det kraschar, så kan de byta en liten del av dessa tillgångar mot tro-pengar och leka med oss..
   Skulle vi därmed ta bort tron på guld, som i sig är byggt på enfald och fåfänga (vilket känns som en skakig grund att ha en världsekonomi byggd på) samt sluta tro på kreditpengar, ja då rämnar deras bygge totalt och de skulle inte klara en dag ute i det vi kallar vardagen.

   Men, människan verkar vara skapt till att vara en lydig undersåte som bugar och faller på knä inför de som är girigast, mest hänsynslösa och minst empatiska.

Kommentarer inaktiverade.