När kommer galleridöden till Sverige?

Fan, det blev ett inlägg till innan julledigheten, kunde inte låta bli men jag behöver inte skriva mer för det här kommer snart till Sverige med, (OnOff:s gamla lokal i Skrapan på södermalm i närheten av där jag bor har t.ex fortfarande inte fått någon ny affärsidkare) :

Annonser

5 thoughts on “När kommer galleridöden till Sverige?

 1. Det är snart här, men mer tillväxt ska ju rädda oss enligt den självutnämnde landsfadern. Tänk om vi hade riktiga ledare, inte sådana som gärna ställer upp mot en fet lön och garanterad reträttplats efter karriären, utan av folket utsedda ledare. Ledare som folk tyr sig till i hårda tider, som kan tala klarspråk och fatta för sig själva obekväma beslut.

 2. Skatteskrapan! Det var på den goda tiden när Folkhemmet fanns och ett litet högt hus höll koll på oss alla. Men det är andra tider nu. Snart ska vi också tillbringa hela dagarna at the Mall. Inte jag i dock. Jag tillbringar min tid bland kossor, höns, katter och kaniner. Mycket bättre. Ja, bloggen suger tid. Men det är kul också. Man måste komma ihåg en sak: Man har ingen rapporteringsplikt som bloggare! Låt den inte använda dig. Använden den efter tid och behag! Svårt – javisst! Men man får fan ta och disciplinera sig. God Jul och allt det andra om vi inte hörs innan.

  Håller på och länkar lite inlägg av dig på twitter och facebook!

  • Jo, närhet till skrapan är inte mycket att skryta med – vet inte riktigt va fan jag har här att göra men det är väl bekvämt med det ”jobb” jag sysslar med (som i hög grad går ut på att låtsas vara sysselsatt och väldigt betydelsefull – fastän det egentligen inte skulle göra till eller från om mitt ”jobb” försvann – så onödigt är det). Skulle hellre vara på landet och lukta på blommorna än att vara i stan och stångas med alla som någon djävla urban Ferdinand.

   Nä bloggandet är ingen plikt men det är lite av ett gift! 🙂

   Tack för twittrande (vet inte riktigt vad det är men det låter roligt) och facebookandet!
   God Jul på dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s