Kan en definition på en parasit vara klarare?

Socialisera förlusterna och privatisera vinsterna till ett gäng fullständiga parasiter. Det är det som sker nu! Stater får ta alla skitpapper som bankerna inte längre kan blåsa upp med än mer skuldsättning. Jo, bankers tillgångar är alla andras skulder som bankerna skapat från luften – kan en definition på en parasit vara klarare?

Allt fler ser detta och parasiten får allt svårare att trolla med våra sinnen.

Relaterade inlägg:

Falskmynteriväxlingen=”Interbank Lending” har fått permafrost?

Hur bankkasinot fungerar, del2

Tillägg

Jag la upp ovan som kommentar i två artiklar (e24 och DI) och shit va fort de blev raderade 🙂

 

10 thoughts on “Kan en definition på en parasit vara klarare?

 1. Är de stora nyhetssiterna (Di.se, e25 osv) kontrollerade av bankerna? Det vore ju inte omöjligt med tanke på hur mäktiga bankerna är, borde de inte vara smarta nog att köpa upp media?

 2. Jag kopierade ditt inlägg och lade in det på Di/Dystrare utsikter för Spanien. Betyg 5. Det är lättare att få igenom kritiska inlägg sent på eftermiddagarna och kvällarna:)

 3. Jag har märkt att om man använder sig av länkar i kommentarerna på flera tidningar så försvinner inläggen. Ibland kan det se ut som om de kommer med men efter en liten stund så är de borta. Brukar istället lägga upp text som går att googla på och då brukar det inte tas bort.

  • Jo, men jag hade varken eller så det var inte det som spökade den här gången -troligen var det någon som inte gillade det jag skrev och anmälde.

 4. Ja, det är inte klokt det som sker. Men vi får trösta oss med att vi ser det hela nu. Vi tittar bakom ridån! Jättekul! Nej, jag skriver aldrig kommentarer under tidningarnas kommentarsfält. Har faktiskt aldrig skrivit någon. Onödigt när man har en egen blogg. Twittra. facebooka och skriva kommentarer hos andra bloggar är bättre. God jul alla!

  • Jo, allt fler ser igenom slaverimekanismerna och förhoppningsvis blir allt fler trötta på att bli utnyttjade och utsugna av ett gäng fullständiga parasiter.
   God Jul!

Kommentarer inaktiverade.