Bankerna är en parasitär maffiakartell och inga företag!

Bankerna döljer kärnan i systemet – Interbank Lending för folk till varje pris och med vilka lögner som helst. T.ex lögnen att bankerna genom en bostadsobligation pantar en redan pantad pant för att ”finansiera” ett ”lån” på en ny pant . Genom att snurra till det maximalt får de t.o.m ekonomer att tro på idiotin – jag undrar om inte just nationalekonomer är bland det mest hjärntvättade nollorna som universiteten lyckats mentalt inavla fram – bara för att något är obegripligt tror de att det måste vara sant.

Om folk förstår varför och hur Interbank Bank Lending fungerar skulle de bli förbannade. För det ju helt solklart att bankerna penningtvättar sina påhittade krediter, som de inte ens själva ser om pengar, i Interbank Lending.

Ett riktigt företag kan inte hitta på krediter från luften som de skuldsätter allt med – riktiga företag konkurrerar om BEFINTLIGA pengar i systemet och inget företag lånar ut pengar till en konkurrent för att hålla konkurrenten vid liv – om de gör det gör de sig skyldiga till kartellverksamhet. Banksystemet är en kartell under mamma statens, genom Riksbanken, beskydd – bankerna är inga djävla företag!

För varför finns Interbank Lending överhuvudtaget om bankerna nu konkurrerar mot varandra och är företag? Varför räddar bankerna varandra genom att låna ut pengar till varandra (och får, som sagt, dessutom hjälp av staten att göra detta genom Riksbanken) Ska dom inte såsom riktiga företag försöka ha ihjäl varandra genom att försöka svälta ut varandra och INTE låna ut pengar till varandra?

När ska denna parodi sluta och folk inse att bankerna är en maffiakartell som håller samhället som gisslan genom att skapa penningmängden från luften i form av påhittade krediter som de skuldförslavar hela samhället med. De är INGET annat än fullständiga parasiter som kapat betalningssystemet och kan suga ut näringen i betalningsströmmarna från företag/boskuldslavar/stat/kommuner/allmänheten.

Det är dags att avliva parasiten och införa ett ärligt penningsystem och rensa betalningsvägarna från dessa parasiter som satt upp vägtullar överallt för att suga ut oss alla! Liksom vägarna är allmännyttiga där ingen privatperson får sätta upp vägtullar som bilisterna måste betala ska penningsystemet och betalsystemet vara allmännyttigt och ingen parasit ska kunna suga ut trafiken av pengar.

Tillägg: Egentligen konkurrerar företagen idag inte längre om pengar – de konkurrerar om bankernas påhittade krediter. Och vad är krediter? Jo, det är bankernas skulder – så ytterst konkurrerar riktiga företag (och människor) mot varandra för att få tag på bankernas skulder! Sjukt, men så är det!

Annonser

4 thoughts on “Bankerna är en parasitär maffiakartell och inga företag!

 1. Lika sjukt är att vi ska konkurrera. Vi är så vana vid konkurrens, men konkurrens är ju ingen naturlag när man tänker efter. Det vore bättre om vi samarbetade och hjälptes åt. Men konkurrens hör ju ihop med bankparatismen och den girighet som detta leder till. Vårt sjuka penningsystem tar fram de allra sämsta egenskaperna i människans natur.

  Jag ska börja kopiera lite av din texter och lägga ut i kommentarsfältet på Dagens Industri och andra girighetsinrättningar. Hoppas du inte tar illa upp:)

  • Helt sant! Vi uppmanas klättra på varandra och trampa ner allt som är under. Om celler har samma beteende i kroppen kallas det cancer. I kroppen samarbetar cellerna – cancer är celler som fått storhetsvansinne och brer ut sig på alla andra cellers bekostnad tills dess hela kroppen dör. Samhället har drabbats av kollektiv mental tankecancer där den obegränsade egennyttan framställs som det som är nyttigaste för samhället som helhet.

   Kopiera precis vad du vill, jag är bara tacksam.

 2. Lincoln;
  här kommer en idé:
  Varför samlar du inte ihop dessa artikalr och skriver en bok om dessa ”utvalda folk” tillka tjuvar och banditer.

  Trots att den skulle bli bojkottad så skulle den nog ändå nå och hjälpa en hel del människor.

  • Jo, det kanske skulle vara roligt! Men fan! Jag är knappt tillräckligt rumsren på min egen blogg! 🙂 Men det skulle vara roligt att göra en ”bloggbok” typ ”Penningsystemet för Dummies – eller – du är inte dum i huvudet för att du ser att Kejsaren är naken” (lång titel men den summerar ganska bra hur jag ser det). För penningsystemet är ju egentligen riktigt enkelt om man bara skalar av allt skitsnack från desinformatörerna (och då måste man oftast skinnflå deras falska retorik – därav att jag ofta låter betydligt otrevligare än jag är). Allt är medvetet förvrängt av skräddarna av inga pengar (banksystemet) så att alla ska tro att de är dumma i huvudet om de säger som det är att den nakne kejsaren är spritt språngande naken.
   För på något sätt få en sammanhängande, enkel bild av det som jag skrivande skuttat runt här på bloggen som folk kunde läsa utan att känna sig korkade vore kanske en bra idé?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s