Psykopaternas illusion har blivit verklighet och alternativen kallas utopier

Kommer börja alla nya blogginlägg med att hänvisa till bloggboken:

”Penningsystemet för Dummies – eller – du är inte dum i huvudet för att du ser att Kejsaren är naken”

Kom gärna med förslag till ändringar och tillägg.

——————————–

Folket som alltid ackumulerar pengar genom banksystemet är de som mjölkar oss. Konstigt egentligen att det som påstås ha högst ”värde” i detta system är något som i sig är helt värdelöst (oavsett om det är guld eller papperspengar). Vilket djävla hjärntvätt de lyckats med! Vi värderar världen, oss själva och våra medmänniskor med en måttstock som i sig är totalt värdelös! En total ut och invändning av verkligheten.

Men deras grepp om verkligheten börjar släppa då alltfler frigör sig från massmedia (som de också äger) och illusionstricken blir alltmer verkningslösa. Vi lever i en illusion som de försöker få oss att tro att det inte finns någon utväg ifrån – detta genom att så inlärd hjälplöshet genom sin tankekontroll via media. Den verklighet som finns bortom illusionen kallar de utopier för att vi ska stanna kvar i illusionen. Alla alternativ ses som verklighetsfrånvända medan illusionen om pengars värde, att pengar kan arbeta,, att pengar kan föröka sig själva, att pengar i sig har mening, att pengar är allt etc hålls uppe till varje pris.

Enligt antropologer kom pengar till utav misstroende. I små samhällen gav man till varandra och såg till att återgälda utan att använda pengar. De med psykopatiska drag som aldrig gav igen blev utfrusna från gemenskapen. När samhällena blev större blev det svårare att hålla koll på allas givmildhet och spelrummet för de naturligt födda psykopaternas pengar ökade. Genom att se till att samhällena blev allt större kunde psykopaterna öka misstroendet så att värdegemenskapen blev alltmer fragmenterad. Att förmedla värden genom vänskap ersattes alltmer av tron på att det i sig värdelösa mediet pengar hade ett värde. Nu är hela världen fast i psykopatens värld där pengar ÄR det som har värde medan gemenskapen mellan människorna är ersatt av en TV som indoktrinerar människor till att tro att pengar är allt och att TV:n är deras bästa vän.

Psykopaterna har sin egen religion och har i väldigt hög grad indoktrinerat folk till att bli sociopater som kliver över lik i sin jakt på pengar. Den ursprungliga psykopat/sociopat-sekten har lyckats domptera större delen av det medkännande folket till sociopater. Men innerst inne tror jag alltfler ser hur förvriden verkligheten är och första steget till den insikten är att stänga av TV:n och sluta vallas som mentala får av deras media. Alltfler känner nog att något är fel – djävligt fel!  Alltfler känner att det är fel att simulera att man är psykopat genom att bli en hjärntvättad sociopat. Samvetena börjar gnaga hål på psykopaternas illusion – psykopaterna har inte lyckats döda känslorna helt – även om psykopaten gör allt för att få det att framstå som om känslor är ”irrationella” och skapar hallucinationer om att det finns alternativ.

Annonser

2 thoughts on “Psykopaternas illusion har blivit verklighet och alternativen kallas utopier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s