Är plånboksmobiler ett försök att strypa Internet?

Att demostrera mot bankerna genom att bära plakat på gatorna såsom i Spanien och Grekland är nästintill verkningslöst. Finanseliten skiter fullständigt i det. Ett mer effektivt sätt är att tvinga bankerna att betala sina skulder genom sk bank runs. Men prylen är att bankerna har sett till att man inte kan betala nästintill något med kontanter så om folk plockar ut pengar kan man bara handla småsaker för dem. Så bankrusningar är svårare att genomföra idag.

Däremot kan folk börja demonstrera genom att logga in och ut på bankerna och blockera och skapa en form av folklig DDOS-attacker. Nordea klarar ju inte ens av att sköta sina kunders konton i slutet av månaden fastän ingen demonstrerar mot dem. Tänk om 100 000 gick in och ut  på Nordeas inloggningssystem i slutet av en månad.

Internetdemonstrationer tror jag kommer bli nästa stora pryl. Det har verkan till skillnad från all plakatviftande.

Det skulle dessutom bli en markering till makthavarna att ”Vi vet hur systemet fungerar och vi vet var vi ska sparka”. Och de som ännu inte blivit informerade om hur penningsystemet fungerar skulle dessutom bli upplysta – det skulle vara omöjligt att dölja informationen såsom bankerna lyckas göra i dagsläget.

Att Internet pluppade upp så snabbt var ingen tillfällighet – det var för att banksystemet skulle kunna låsa in oss i evig skuldträldom (Nexus, skuldslav på latin, som ju dessutom inloggningssystemet flera storbanker och Riksbanken använder heter). Internet är deras förslavningsinstrument men samtidigt deras akilleshäl. De skulle vilja stänga av det då de släppt ut en informationskanal som de inte kan kontrollera men samtidigt kan de inte stänga av Internet då de lagt nästintill hela betalsystemet (skuldbollningssystemet) där.

Men det går ju även att fysiskt angripa nätet genom att klippa av kablar. Om folk blir tillräckligt förbannade skulle de lätt kunna få hela bankernas systemet att krypa fram genom att helt enkelt kapa lite kablar på strategiska platser. Det är också en demonstrationsform som skulle träffa bankerna i skrevet.

Det är här jag tror att plånboksmobilerna kommer in. Då de är trådlösa blir infrastrukturen för bankernas skuldslaveri svårare att klippa av. Jag är ganska säker på att det är därför som de stressar på med att försöka skapa plånboksmobiler. De vet att folk vaknar upp och allt fler ser skuldslaveriet som det sk ”penningsystemet” innebär. Om folk kan ”betala” genom mobilen genom speciella ”direkttjänster” behöver heller inte Internet användas i samma omfattning och myndigheterna kan börja strypa informationsflödena där genom diverse lagar – lagar om vad som får och inte får uttryckas på nätet; olika former av censur mao.

Är det någon som på fullaste allvar tror att det är en tillfällighet att googles mobiler och surfplattor också heter Nexus (skuldslav)? Eller att Samsung har en mobil som också heter Nexus?

Att mobillerna och wifi pluppat upp så snabbt och att säkerhetriskerna med dem suddas ut av media är ju heller ingen tillfällighet.

För det är ju ingen nyhet att farorna med strålning döljs för att girigheten ska få sin profit. Som t.ex de röntgenapparater som såldes till skoaffärer för att kunden skulle kunna se hur bra  skorna passade. De såldes ända fram till 70-talet. Läs mer på wiki

shopping-shoe-fitting-x-ray-machine

————————————–

Bloggandet är inte alltid så optimalt för att skapa överblick. Man skriver det man känner för för dagen och det blir svårt att skapa någon helhet för läsaren. Det här är ett försök till sammanfattning av blogginlägg som jag tycker ger en övergripande bild av hur det sk kallade ”penningsystemet” fungerar (som egentligen till över 97% är ett bollande av bankernas skulder till kontoinnehavare och inget penningsystem).

1) QE, Interbank Lending och andra ”obegripligheter

2) Sammanfattning: Hur det parasitära ”penningsystemet” fungerar

Nedan är kanske lättast att läsa men det jag gör fel är att jag använder ordet krediter och påstår att banker lånar ut dessa. Banker skapar inga krediter, lika lite som de skapar pengar, banker skapar skulder och inget annat. Ha det i åtanke om ni läser nedan

3) ”Penningsystemet för Dummies – eller – du är inte dum i huvudet för att du ser att Kejsaren är naken”

Annonser

10 thoughts on “Är plånboksmobiler ett försök att strypa Internet?

 1. Avaaz är ju exempel på Internetrörelse som demonstrerar mot bla bankerna. Dom hade en drive där man kunde signerar en petition ”put banksters in jail”.

  • Jo, det är bra men tänk om de kunde fixa en internationell demonstration där de uppmanar hela världen att under en dag gå in på en t.ex Spanska bankers inloggningssidor. Tänk om de fick 1 miljon världen över att göra det som en demonstration av solidaritet med Spanska folket och med krav på att skuldslaveriet ska upphöra. De Spanska bankerna skulle knäa på nolltid och det skulle träffa dem där de är som sårbarast.

   Finns ju t.ex addonet reloadevery i firefox som automatiskt uppdaterar sidan var femte sekund. Öppnar man 15 tabbar som uppdaterar hela tiden kommer t.ex Nordeas server få ett litet helvete att hänga med om det är 30 000 som gör samma sak på en gång. En form av folklig DDOS-demonstration mao. Folk skulle mao inte ens behöva sitta vid datorn – det räcker att bara ha webbläsaren på 🙂

   Sedan ska ju givetvis banksterna fängslas – det är ju en självklarhet.

 2. Som vanligt en intressant artikel. Hittar dock inte någonstans att ordet nexus skulle betyda ”skuldslav” på latin. Däremot flera källor som säger att det betyder ”sammanfogning” eller ”koppling”.

  • Om du läser länken jag gav till wiki står det:
   ”Under the nexum contract, a free man became a bond slave, or nexus, until he could pay off his debt to the creditor”
   http://en.wikipedia.org/wiki/Nexum
   Jag antar att de talade latin i Rom under Romartiden.

   Då banker har skapat skuldslavkontrakt är tolkningen rimlig att tolka alla kontroller av detta skuldslavskontrakt som just en kontroll av nexus – skuldslaven (som banken införskaffat genom att ”låna ut” sina egna skulder till ”kunder” – att bankerna är lika djupt skuldsatta till kontoinnehavarna som skuldslavarna är satta i påhittad skuld till banken ska vi dock glömma – skuldslavskontraktet är en ensidig påhittad skuld som endast nexus bär).

   Att tolka det som ”koppling” i detta sammanhang är mer än naivt – fast det är säkert så de vill att vi ska se det.

 3. Det vore ju bra om något klurig tekniker kunde starta en plattform på nätet för en sådan rörelse dit man kunde anmäla sig. Därefter samordna demonstrationerna tidsmässigt, t ex genom att skicka ut mail och SMS till medlemmarna som vill vara med. Det lär dyka upp snart tror jag…

 4. Om jag, för en gång skull ska hålla mig till enbart penningsystemet, så skulle jag vilja påstå att det enda sättet att definitivt knäcka vårt penningsystem är att föra fram frågan i det politiska ljuset genom att starta ett parti som har just detta som huvudfråga. Många är intresserade när man pratar om hur våra pengar fungerar men de inser inte utan svårighet nackdelarna med det nuvarande. De inser inte heller faran och sårbarheten med digitaliserade pengar. Tänk om inte strömmen fungerar under en vecka eller två. Landsdelar kan då sitta utan pengar att handla för. Eller tänk om man blir ovän med sin bank och den helt sonika stänger av ens kort.

  Inget av detta är otänkbart och betänk vilken oerhörd makt som koncentreras till helt odemokratiskt valda människor. Det är nog i och för sig lättare att väcka yngre människor än de gamlingar jag talar med.

  • Jo, ett politiskt parti vore bra och om det är ett enfrågeparti så är det svårare för finansmaffian att kapa huvudet (eller korrumpera). Men det ena utesluter inte det andra.

   Jo, som du säger – det är extremt sårbart. Om nu alla dessa terrorister nu existerar (det troligaste, enligt mig, är att de flesta är en nutida form av operation Gladio) så varför går de inte på kärnan i västs extremcentraliserade finanssystem? Den är enkel att slå ut, ”terroristerna” skulle säkert få med sig en massa skuldslavars sympatier, aktionerna skulle inte behöva skapa blodbad, aktionerna skulle leda till förändringar. Istället gör ”terroristerna” vansinneshandlingar som bara stärker status quo och inget förändrar.

  • Delar dina åsikter, Farfar – ett enfrågeparti som maler ner alla andra frågor utifrån ett penningssystemsperspektiv skulle få alla dagens politiska frågor att framstå som oviktiga. Däremot tror jag att massiv kritik via inloggningsattacker mm skulle kunna bli den motivator som behövs för att en person eller grupp skulle få modet och orken att agera partipolitiskt – en insikt om systemets skörhet vidare över till ett mentalt stöd eller något åt det hållet…

 5. Har ni sett att advokaten Henning Witte har stämt SEB för att de skapar pengar ur tomma luften?

  http://www.whitetv.se/sv/gigantiskt-pyramidspel/450-bankparasitmalet-mot-wallenbergarnas-seb.html

  Det är fan det roligaste jag läst på länge, sätskilt svaren från SEB!

  ”Att besparingar urholkas genom inflation är inget som SEB Kort kan lastas för. Henning Wittes 2:a hansinvändning skall därför lämnas utan avseende.

  Lotterilagen är ej tillämplig i målet då detta är fråga om en fodran på på en kortskuld och inte ett lotteri. ”

Kommentarer inaktiverade.