Det som utspelas i Ukraina var planerat redan 1997

BjGQu4eIMAEOZl_

Europa lär få frysa häcken av sig i vinter om de inte ändrar sig snart. Ryssarna försöker bryta upp pakten mellan Europa och USA genom att t.ex se till att Gazprom säljer olja i euro istället för dollar. Ryssarna sträcker fram handen till EU genom att erbjuda försäljning av olja/gas i euro. Ryssarna kan lika gärna använda andra vägar än euro. Om galningen Bildt får fortsätta sin dårskap kan Ryssarna enkelt strypa gas och olje-leveranserna till Europa. Tyskarna är betydligt mer pragmatiska och håller på att bygga en järnväg som en ny ”silkesväg” som kommer förbinda Ryssland, Tyskland och Kina. Tyskarna ska dessutom starta clearing i Yuan (och gå förbi dollarn)

Hela USA:s taktik har gått ut på att bryta upp Eurasia och härska genom att söndra. Brzezinski skrev redan 1997 i ”The Grand Chessboard”:

Ukraine, a new and important space on the Eurasian chessboard, is a geopolitical pivot because its very existence as an independent country helps to transform Russia. Without Ukraine, Russia ceases to be a Eurasian empire.

Imperiet USA följer Brzezinskis plan och Brzezinski hade en föregångare i Brittiska imperiet, Mackinder, vars ideologi Brzezinski plagierat. Mackinder skrev i sin bok, ”Democratic Ideals and Reality”:
”Who rules East Europe commands the Heartland;
who rules the Heartland commands the World-Island;
who rules the World-Island controls the world.”

Mackinder_20Map_20of_20Pivot_2

(Observera att Brzezinski använder ordet ”pivot”, dvs hävstång, när han skriver om Ukraina och att Mackinder använder ordet i sin karta ovan där han skriver ”PIVOT AREA” – dvs punkten där man ska bända och böka för att kunna härska)

Så USA:s geopolitiska spel går ut på att söndra och härska i detta område, precis som Britterna gjorde. Detta för  att Eurasia aldrig kan samarbeta, ha gemensamma mål och intressen. Nyttiga idioter som bloggaren Cornucopia stämmer in i kören av presstituerad media och hjälper till (om Bildt är en nyttig idiot eller bara har allmänna psykopatdrag låter jag vara osagt). Som mantel för att dölja sitt hyckleri använder de begrepp som ”demokrati” etc (är det verkligen någon som tror att vi lever i en ”demokrati” när media, makthavare och politiker inget annat gör än ljuger?) . Spåren efter västs ”demokratiska insatser” suddas snabbt ut och krigsförbrytarnas lemlästande och förödelse förträngs till glömska. Gore Vidal kallade USA för ”United States of Amnesia” – men det är inte bara USA som drabbats av amnesi – Lill-USA, dvs Sverige, har minst drabbats lika mycket av ”glömska” kring historien.

För om man återuppväcker historien och ser spåren efter västs stöd av  ”demokrati” ser man spåren av slakt och förödelse. Kolla t.ex in Irak.

The Lancet, en av världens mest ansedda peer-reviewed medicinska tidskrifter,  gjorde en undersökning om hur många som dött som en följd av USA:s invasion av Irak och extrapolerat till idag är det runt 1.5 miljoner Irakier som fått sätta livet till. ORB har i en annan vetenskaplig undersökning kommit fram till ungefär samma siffror.

Media har, i de fall de skrivit något om Lancets vetenskapliga rapport, kritiserat metodiken som annars är allmänt vedertagen. Vilket är hyckleri då samma media inte kritiserat metodiken när Lancet beräknat antalet döda i t.ex Darfur.
http://fair.org/extra-online-articles/a-million-iraqi-dead/

Om man dessutom tar med alla som, enligt FN, dog pga av västs (USA:s) sanktioner av Irak på 90-talet blir siffrorna groteska. De två FN-cheferna för Iraks ”olja mot mat”-program, Sponeck och Halliday, avgick då de inte ville vara delaktiga i ett folkmord (deras ord).  USA:s utrikesminister ”Albright” tyckte 1996 att  ”the price is worth it” , dvs det var värt priset att  500 000  irakiska barn dött, enligt FN, pga sanktionerna.

Kollar man upp Libyen, Afrika (Kongo är speciellt utsatt och ett extremt långdraget folkmord iscensatt av väst) finner man samma mönster. Söndra, dela, härska, glömma. Ett sönderslaget lands valuta havererar också varvid USA:s dollar kan fylla hålet.

Världen är ett geopolitiskt skithål där psykopater spelar spel mot varandra.

————————-

 

Nedan filmer ger en bra intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan filmer är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar  (det blir lite upprepning)

Andra delen här:

 

 

Annonser

29 thoughts on “Det som utspelas i Ukraina var planerat redan 1997

 1. Att Brzezinskis son är USA:s ambassadör i Sverige kanske säger en del om hur ”amerikaniserat” Sverige är.

  Lite mer historia. Den sk nya silkesvägen, dvs järnvägen som ska förbinda Tyskland med Kina genom Ryssland, har en del likheter med järnvägen som Tyskland försökte bygga till Persiska viken i början av 1900-talet, den sk Bagdhad-järnvägen. Britterna ville till varje pris sätta stopp på denna järnväg och utgör en förklaring till att första världskriget utspelade sig.

  • Bra artikel! USA håller på att tappa greppet och det enda sättet det kan uprätthålla sin dollarhegemoni är genom att skapa krig och förstöra alternativen (precis som USA:s fd försvarsminister rakt av beskriver i artikeln).

   Det som är positivt är att allt fler ser spelet och att deras informationskontroll också har havererat. De har spelat samma spel genom alla tider men nu är det genomskinligt och de får allt svårare att spela det inför öppen ridå (även om de får hjälp av nyttiga idioter som Cornu med att dölja). Så det finns hopp då psykopaterna har svårare att kontrollera folket. Men man ska aldrig underskatta psykopaterna, såsom Brzezinski också sagt:
   ”in early times, it was easier to to control a million people, literally it was easier to control a million people than physically to kill a million people. Today, it is infinitely easier to to kill a million people than to control a million people. It is easier to kill than to control….”

   Så att sprida information och gå emot nyttiga idioter (såsom Cornu) är viktigt för att de styrande som har psykopati som religion inte ska döda oss

 2. Detta känns väldigt scriptat, västerländska pengar-ur-intet-maffian vill provocerar Ryssland av flera olika anledningar, bla för att Ryssland håller på att krossa deras propagandamaskiner, de vinner i informationskriget, de tömmer de som manipulerar guldpriset på fysiskt guld, de väljer bort dollarn, de har tillväxt som inte pengar-ur-intet-mafffian får ta del av. Och som vi vet vill bankirerna åt allt, I Sverige är de på god väg att lyckas….

  Lincoln har du någon koll på det här med att Putin körde ut massa oligarker som sedan visade sig vara Rothschild-puppets? http://politicalvelcraft.org/2013/02/15/putin-bans-russian-officials-from-owning-foreign-rothschild-bank-accounts-stock-to-stop-nwo-cabal/

  Blev sjukt förvånad första gången jag hörde det….. not! 😀

  • Japp, de förlorar big time informationskriget. Framför allt hinner de inte sudda ut folks medvetanden med trams, typ sport eller melodifestivalen, innan de drar igång nästa destabilisering, krig och lögner nu. Man märker det bl.a på att massmedia stänger av kommentarsfälten (engelska tidningar brukar ha sina öppna och det är hur tydligt som helst att lögnerna är helt genomskådade).

   Jo, de har ju oftast en gemensam nämnare dessa oligarker med de som styr Wall Street samt kontrollerar det mesta av den media som berättar vad vi ska tro och tänka.

 3. Och Brzezinski’s föregångare Mackinder har i James Rogers från Cambridge en yngre upplaga som försöker utnyttja EU för att förverkliga det brittiska imperiet genom utvidgning österut och i vanlig ordning när det gäller England vill han ha den hetaste konfliktzonen mellan Tyskland och Ryssland.
  Österikiska solidarwerkstatt är källa till EAP artikeln nedan
  http://larouche.se/nyheter/2014/03/28/eu-planerar-for-imperium

 4. Ping: Gud och Satan som symbolbärare… | Autentopia Blogg

 5. Superinlägg – tack! 🙂 Har förstås länkat från mitt eget inlägg som är betydligt mer psykologiskt och spekulerande, men även William Engdahl ser en övergripande plan som drivits konsekvent. Jag har väldigt svårt att bortse från Sions Vises protokoll, som utgörs av den innersta klicken av det judiska frimureriet, och som Dave påpekar lurar Rothschilds ofta i kulisserna. Här är inlägget om någon har lust att läsa det:
  http://www.autentopia.se/blogg/?p=5037

  • Protocols of the elders of zion producerades troligen under överinseende av en anglofil tsarrysk polischef. Ryssland infiltrerades då av frimurare sedan över ett sekel. Den engelska grenen av frimurarna som startades 1717 hade veterligen inte en enda judisk medlem. Franska revolutionen var en utifrån iscensatt kupp finansierad av England och andra europeer med utnyttjande av frimurare. De köpte upp och dolde spannmål och skyllde på kungen. (På 30-talet upprepades historien, England vägrade att ta betalt i guld för Stalins import och tvingade dem att betala i spannmål, med förhoppning om att uppnå samma som vid franska revolutionen. Detta beskrevs i angloamerikansk propaganda som att Stalin avsiktligt ville svälta ut Ukrainarna. När svälten inte blev tillräckligt stor, började Randolph Hearst i åratal sprida lögner om påhittad svält överdriven med en faktor 20 i Usas press och dessa lögner sprids fortfarande av ansedda universitet i väst trots att det i en rättegång 1935 bevisades vara lögner) Beträffande Rothschilds misstänker jag att det är av större intresse att betrakta de 100tusentals stormrika engelsmännen som tjänar på bankernas transfereringar från medelklassen till överklassen. Det är inte bara en handfull bankirer som kan dölja sitt verkliga ägande. Den överklassen presterar ingenting men växer i antal snabbare än medelklassen. Exponentiell tillväxt av parasiter som inte kan få ett lyckligt slut.De förväntar sig samma ekonomiska nivå som sitt ursprung och detta är motivet bakom imperialismen. Offshorebankerna är ekonomisk terrorism mot världens medelklass och förser den växande parasitklassen. Angloamerikanerna har slukat centralafrika som var franskt genom att provocera fram folkmordet i Rwanda och nu har de bytt språk från franska till engelska där. Parasiterna breder ut sig som en cancer.

   • Jo, man kan nog diskutera riktigheten i ”Protokollen” i evighet. Däremot tror jag Galtung har helt rätt när han i videon ovan säger att det är stor risk att det kommer bli en stor antisemitisk våg i USA när det rasar och folk kollar upp ägarstrukturer och makt – precis såsom skedde i Ryssland när oligarkerna härjade som värst. Samma sak gäller Oliver Cromwell och den engelska revolutionen, Bank of Englands grundande, franska revolutionen, Kaganovitch i Ukraina etc.

    Jag tror inte judarna som grupp har skyldighet i det här (t.ex är ”bostadsmarknaden” i Israel byggd på samma skuldslavsmekanism som här i Sverige – det är ingen skillnad i funktion eller syfte från finansparasitismens sida – Israel har i princip en lika uppblåst bobubbla som här där finansparasiterna häktat in judiska skuldslavar). Däremot är det en extrem överrepresentation av judar bland höjdarna i finans och t.ex ägandet av media. Att skilja denna lilla lilla klick ”elit” av psykopatjudar från ”normala” judar är lika viktigt som att skilja på de som är psykopater bland ickejudar från de som är ”normala”. Finansvärlden är ett samlingsställe för psykopater helt enkelt – oavsett om de är judar eller ej.

   • Lincoln
    Det jag avsåg med min kommentar var att peka på den verkliga elefanten i rummet som jag menar är den miljonstora angloamerikanska rika överklassen, vilken växer exponentiellt.
    Imperialismen under ostindiska kompaniets dagar berodde mycket på detta växande.
    Äldste brodern ärvde rubbet. Yngre bröder som inte ville vara mindre rika fick möjligheten genom utsugningen av Indien.
    Ett sånt system för arvsskiftet visar att man vill bygga varaktiga familjeimperier. Och förväntningarna hos syskonen leder till byggandet av nationella imperier.
    Jag menar att detta pågår idag och att bankernas nuvarande funktionssätt är den mekanism som möjliggör för överklassen att fortsätta växa ett tag till genom utsugning av de länder som är måltavlor.
    Om endast högpresterande barn till överklassen skulle vara rikare än en vanlig medelklassindivid skulle imperialismen kunna försvinna. Karaktären av parasiter vore då inte lika uppenbar.
    Detta sagt eftersom debatten sällan tar upp den aspekten.
    När det gäller judarnas ägande av medierna i Usa har jag intrycket att det är bankerna som lånar till medierna som har makten där.
    Och analysen ovan innebär att bankerna företräder överklassens intressen. De som leder finansvärlden har utan tvivel starkt individuellt inflytande men enligt min tro bara så länge de agerar i överklassens intresse. Vid första världskriget gjorde vapenindustrin i England vinster på uppemot 150% vilket givetvis gynnade alla med placeringar.
    Under 1700-talet när Sassoons fick ensamrätt på opiumhandeln var det många anonyma rika som skodde sig genom andelar eller indirekt. Givetvis kungafamiljen. Det var praktiskt att låta juden synas utåt.
    När sanningen läggs i dagen handlar det om klasskamp som ensidigt bedrivs uppifrån.
    Alla progressiva krafter innesluts och omformas genom finansiering via de rikas stiftelser
    Ofta på ett sätt som gör det svårt att veta vilka som ligger bakom.
    Därför är det så mycket konstigheter med de progressiva.
    Judar har rätt fiender från angloamerikanernas synvinkel, Ryssland och Tyskland och arabvärlden.

   • Du har rätt i att inte tala om judarna som en homogen grupp. Däremot är det fel att framföra elitjudarna som några slags offer. De har lika mycket skuld till det som hänt som övrig ”elit” (psykopater är ett mer adekvat ord). Elitjudarna bakom Engelska revolutionen och Cromwell samt , som en följd, Bank of Englands grundande var inga offer. Paul Warburg, grundaren av FED var inget offer. De judar som var med och grundade Ostindiska kompaniet var heller inga offer. Sasson var inget offer.

    Idag är Palestinierna de riktiga offren men media som styrs och kontrolleras till stor del av judiska intressen framställer judarna som offer. Nobelpristagaren Desmond Tuto har, med all rätt, sagt att Israel är en apartheidstat värre än vad Sydafrika var.

    Det finns en ”elit” som är lika skyldig oavsett om den är judisk eller ej. Det är toppen av psykopater som är problemet inte en enskild grupp. Tyvärr skräms nog många vanliga judar till att sluta upp bakom sina elitpsykopater genom att hela tiden inbillas att de är förföljda. Men det finns goda och onda judar precis som det finns goda och onda av alla sorters människor.

   • Du uppfattar det tydligen som att jag ser judarna som offer för att jag pekar på dem som tjänar på systemet och därför är grunden för att ‘elitjudarna’ kan spela sin roll.
    Jag har aldrig antytt att de är offer. Och Israel är en fasciststat, med Hitlerliknande attityder.
    Alla hittillsvarande fasciststater har varit angloamerikanernas instrument. Om Israelerna skulle rösta fram (i min mening)anständiga politiker skulle Israel troligen mötas av en av angloamerikanerna styrd terrorvåg eller andra motgångar som skulle tvinga dem tillbaka i fascistfållan igen. Att det ofta fn är Israelerna själva som är inblandade i false flag är inget motbevis. Mossad utnyttjas ofta av Usa på ett sätt som är farligt för Israels befolkning. Både Cia och Mossad lär ursprungligen vara uppbyggda på frimurarnätverk.
    Beträffande psykopaterna. Visst maktmänniskor är nog psykiskt avvikande.
    Men framförallt är de mellanhänder för överklassen. Soros lär vara en slags brittisk crown agent dvs företräder Londons bankkartell. Han kallar sig för bolshevik, men det han gör är just det jag beskrev i förra kommentaren: han möjliggör ett inneslutande och omformande av progressiva människor in i sammanhang där de kan utnyttjas för imperiet.
    Alfred Milner som var hjärnan bakom första världskriget mm, kallade sig brittisk imperialist och socialist och var med och överförde pengar till bolshevikrevolutionen.
    Cambridge-spionerna som påstods förråda Usa pga sin kommunistiska ideologi hjälpte i själva verket det brittiska imperiet av det vanliga skälet: att skada konkurrenterna. I det fallet ville man dels ha ett mindre konkurrenskraftigt Kina och ville därför hjälpa kommunisterna. Men också bromsa Usas makt. Det var de anglofila delarna av Usas regering som förhindrade stödet till Chiang Kai Shek
    Beträffande Galthung och att judarna lever farligt. Håller med men eftersom de släppte fram honom tycker de nog själva samma sak.
    Men lägg märke till hur lätt det är att prata om dem som är i förgrunden. Jag vidhåller att det är den exponentiellt växande överklassen som är orsaken till allt elände. Om judarna är utmanövrerade kommer den angloamerikanska överklassen plocka av dem deras pengar och sen skaffar de sig någon ny grupp att gömma sig bakom.

   • Elitjudarna är en del av elitpsykopaterna som styr och elitjudarna är inga redskap som du försöker framställ det som. De var och är i alla högsta grad delaktiga och styrande i vilket psykopatdrag som ska genomföras. Visst, Ryska revolutionen sponsrades av både judiska och ickejudiska psykopater. Schiff, Warburg och i Sverige Aschberg (Roberts morfar – kallades den röde bankirens och ses som Lenins bankir) var judar – de var i högsta grad delaktiga i händelserna och att framställa dem som om de bara är en kuliss och syndabockar som ”öveklassen” håller framför sig (”förgrund” som du uttrycker det) är att frånta dem ansvaret och ge dem en falsk legitimitet. Deras handlingar ska förvisso inte dömmas utifrån om de är judar eller ej – deras handlingar ska bedömas utgående från att de är/var psykopater. Kollar man in den sovjetiska partitoppen efter revolutionen så är det också där en massiv överrepresentation av judiska psykopater.
    Samma sak gäller FED där de senaste fem cheferna varit judar (vice-chefen, Fischer, har nyligen hämtats från Israel där han var centralbankchef). Israel har en extrem kontroll över USA och jag håller med Galtung i detta.

    Jag tror det är viktigt för judarna som grupp att ta avstånd från denna psykopatelit (som, återigen, inte bara består av judar). Judar ska inte kollektivt dömas för att det finns en liten psykopatelit hos dem lika lite som t.ex amerikaner i allmänhet ska dömas för att deras land styrs av psykopater (där både judar och ickejudar återfinns). Återigen, ingen enskild grupp är problemet, problemet är att flertalet i en grupp låter sig styras av en liten liten klick psykopater. Jag håller med Barret i hans analys:

    Twilight of the Psychopaths

    ” The prevailing recipe for civilization is simple:

    1) Use lies and brainwashing to create an army of controlled, systematic mass murderers;

    2) Use that army to enslave large numbers of people (i.e. seize control of their labour power and its fruits);

    3) Use that slave labour power to improve the brainwashing process (by using the economic surplus to employ scribes, priests, and PR men). Then go back to step one and repeat the process.

    Psychopaths have played a disproportionate role in the development of civilization, because they are hard-wired to lie, kill, injure, and generally inflict great suffering on other humans without feeling any remorse. The inventor of civilization — the first tribal chieftain who successfully brainwashed an army of controlled mass murderers—was almost certainly a genetic psychopath. Since that momentous discovery, psychopaths have enjoyed a significant advantage over non-psychopaths in the struggle for power in civilizational hierarchies — especially military hierarchies.”

   • Du uppfattar det som att jag anser att överklassen håller dem framför sig som en kuliss. Finessen är i st att de du kallar psykopater genom sin maktlystnad vet vad som behöver göras och de inom den passiva överklassen som accepterar dem vet vad de har att vänta om de får hållas.
    Denna således passiva överklass skulle byta ut dem om de inte levererade. Men en viktig del av denna överklass är allt annat än passiv. Det som utspelade sig under den tid du beskriver regisserades i hög grad av brittiska imperialister.
    I Frankrike Tyskland och Ryssland inträffade under en för England gynnsam tid motgångar för judarna. Dreyfus skandalen var utifrån regisserad av England, Protocols skapades under överinseende från en anglofil och engelsmännen infiltrerade Ochranan.
    Jacob Shiff trodde säkert ärligt att judeförföljelser i Ryssland inte var styrda utifrån, och hade motiv för att stödja uppror mot Tsaren. Från Ryssarnas synvinkel hade en mängd attentat skett mot Ryska ledare och europa var fientligt. Judarna uppfattades som fiender. Och pogromernas omfattning kan ha överdrivits en hel del. Om Stalintiden ljugs det oerhört mycket i väst.
    Hur det än var så tjänade England på eländet och det var till fördel för England att kunna spela ut judarna. I Tyskland behandlades judarna bättre än på andra håll. Ändå uppstod motsättningar.
    England drog sedan länge fram och spred fornnordisk mytologi och annat för att skapa splittring. Hade det inte uppstått motsättningar mellan judarna och Englands konkurrenter hade judarna inte längre givit England differentiella fördelar.
    Så där somliga ser zionisterna som en självständig aktör finns det ett stort överlapp med de brittiska imperialisternas intressen. Ju mer Rothschilds såg ut att vara en oberoende aktör desto mer gynnsamt för britterna som kunde spela teater vilket underlättade för att bilda allianser och splittra andra. Båda tjänar på att verka oberoende. Det går bara att veta säkert om de hamnar i direkt motsättning och det gör dom inte för de kämpar alla för den överklass jag nämnt.
    (Den exponentiellt växande vilket oundvikligen leder till imperialism om de skall behålla nivån.
    Jag vill betona att exponentiell tillväxt alltid leder till skadliga konsekvenser i längden)
    Churchill visade att han var medveten om för vem det krigades och talade om att målet var att ta tillvara det fina folkets intressen (fine stock) mot de hungriga horderna.
    Jag känner till Barrets analys och ser inte den som något motargument. Kalla det psykopati eller socialdarwinism.
    Nettoeffekten är att resurser flyttas från medelklassen till överklassen. Om man enbart bekämpar det vansinniga banksystemet utan att kännas vid den nämnda klassmotsättningen kommer de rikas intressen att tillvaratas med någon ny metod.
    Principen bör vara att samhället som helhet skall optimeras för den typiska medborgarens bästa.
    Det går inte om man tolererar en växande stormrik gökungeklass som inte presterar något.
    Flödet av resurser måste gå tillbaka till medelklassen.

   • Som sagt, vad som är sant eller inte kan nog diskuteras fram och tillbaka hur många gånger som helst. Det är dock otvetydigt så att judarna genom historien blivit utkastade från mer än hundra länder med vilt skiftande kulturer då en judisk psykopatisk elit på ett eller annat sätt varit delaktig i den övergripande psykopatin. Så ensidigheten i det du framställer där olika länder ”behandlades judarna bättre än på andra håll” är minst sagt tvivelaktig. Det har funnits judiska psykopater (kalla dem överklass om du vill) som betett sig djävligt illa – jag förstår inte ditt syfte med att försöka sudda ut detta faktum (eller så gör jag det).

    Vad Schiff ”ärligt” syftade med när han finansierade Ryska revolutionen är ren spekulation från din sida (och skulle så vara från min sida om jag spekulerade). Men däremot kan man konstatera att kommunismen i den kroniska form av ”proletariatets diktatur” den fastnade i (som bara skulle vara en slags övergångsperiod till det klasslösa nirvanat) har en hel del gemensamt med det centraliserade finanssystemet. Som Marx skrev:
    “Talk about centralisation! The credit system, which has its focus in the so-called national banks and the big money-lenders and usurers surrounding them, constitutes enormous centralisation, and gives this class of parasites the fabulous power, not only to periodically despoil industrial capitalists, but also to interfere in actual production in a most dangerous manner— and this gang knows nothing about production and has nothing to do with it. ”

    Centralplanering ingår både i finansparasitismen med dess centralstyrda penningväxlande clearingssystem och i kommunismens kärna och (till dess kommunismen når den onåbara utopin i form av det klasslösa samhället). Så att finansen (oavsett om de var judar eller ej) såg kommunismen som ett alternativ är nog inte så konstigt sett ur det perspektivet.

    ”Om man enbart bekämpar det vansinniga banksystemet utan att kännas vid den nämnda klassmotsättningen kommer de rikas intressen att tillvaratas med någon ny metod.”

    Jag kallar de som är högst upp nu för en parasitklass och inte en ”överklass”. Om man inte förstår den centralistiska utsugningsmekanismen i systemet kan man inte sätta stopp för parasitverksamheten. Detta oavsett om parasitverksamheten är byggd av en kommunistisk partielit som viftar med himlen som kommer någon gång i framtiden i form av det klasslösa samhället eller om det är en finansparasit-elit som lurar folk om att parasiten är en del av en ”naturlig” ekonomi. I båda fallen sugs värdena in i centraldammsugaren och parasiterna kan gotta sig.

    Jag redogjorde för hur det nuvarande skuldbslavsbaserade systemet inte annat kan än öka klyftorna här:
    Omfördela ”pengarna” skapar depression

    I dagens parasitsystem är tågordningen och färdriktningen i parasitens utsugning följande:
    Tillväxt —> ökad mängd pengar —-> ökad mängd skuldsättning —-> ökad mängd skuldslavar —–> ökat BNP

    Och den ökande BNP går till parasitöverheten, den 1% som de brukar tala om i USA, och så måste vara för att parasitsystemet ska fungera. Att prata i termer parasiter skapar mycket bättre förståelse enligt mig, så dock inte enligt dig – vilket jag måste respektera.

   • Marx var styrd av England genom Engels. Det kommunistiska manifestet från 1948 och revolutionerna då, tror vänstern var gräsrötternas ädla frihetskamp. Men det var bara Englands manövrerande för att underminera alla andra monarkier. England hade genom Lord Palmerston en kraftig inblandning i all oro som spred sig över europa och det liknar det som pågår nu runtom i världen med orangea revolutioner styrda av Usa.

    Shiff finansierade revolutionen 1905 och februari 1917 men det verkar inte bevisat att han var med oktober 1917 vilket ju är den riktiga bolshevikrevolutionen. Jag är bara intresserad att avkoda maktens struktur. Och då är detaljerna viktiga. Var vänlig observera den utgångspunkten.
    Det angloamerikanska etablissemanget styrt av England var revolutionens upphovsmän. De styrdes av maktlystnad av rasistisk typ. Den brittiska rasen skulle breda ut sig över världen och det vore en välsignelse för hela mänskligheten ansågs det.
    Vidare:England/Usa eller om man föredrar Rothschild och Rockefeller ville krossa den ryska oljeindustrin som var världsledande och krossa Rysslands industriella utveckling som hade världens snabbaste tillväxt.
    De av Usa och England finansierade Trotsky och Lenin gick lydigt till attack mot oljeanläggningarna med sina trupper och förstörde dem samt plundrade våldtog och mördade de svenska Nobelbrödernas personal. Även angloeliternas egna anläggningar förstördes men det lönade sig. Oljepriset gick i taket. Trotsky betalade genom att beställa 1000 lok till överpris av ett svenskt företag och vinsten gick nog inte till Aschberg utan till Usa. Aschberg var nog bara mellanhand(?) Lenin betalade genom att upplåta ett helt industriområde med nybyggd järnväg som Usa kunde driva som offshore dvs Ryssarna fick inte ett öre. Inte förrän 1926 kunde Stalin sätta stopp för det, men Rockefeller etablerade sig i Moskva 1927 och tog över halva oljerättigheterna 1929.
    Och under hela Sovjetepoken utövade angloamerikanerna stort inflytande där.
    Allt som hände under 1900-talets krig och umbärande kan förklaras med den enkla observationen att angloamerikanerna underminerar sina konkurrenter och sprider lögner om det.
    Det råder inget tvivel om att de priviligierade affärsbankerna i Usa var förutsättningen för krigen genom fedsystemet.
    Hade det någon avgörande betydelse att det fanns ett antal judiska finansspecialister i förgrunden i samband med det? Eller hade det blivit ungefär detsamma utan judarna?
    Jag vet inte. Skulle de andra vara mindre giriga?
    Det är därför jag envisas med att komma tillbaka till den stora gruppen överklass, till stor del britter och amerikaner med brittiska förfäder. Och att dessa är vinnarna i systemet. Och medelklassen förlorarna. Med risk för att bli tjatig återvänder jag till detta med exponentiell befolkningstillväxt av dessa rika. Detta skapar ett ständigt växande sug efter rikedomar. Det behövs ständigt nya erövringar. Om de enda rika är högpresterande individer och alla andra är medelklass, som ju beralar sina egna kostnader, då behövs ingen imperialism.

   • Nu är du där igen, Marx blev bara utnyttjad av engelsmännen (då han var jude). Inget logiskt argumenterande hur du kom fram till det behövs (du kräver respekt för att du är noga med detaljer – jag kräver respekt för jag är noga med logik och att saker hänger ihop).
    Jag kan lika gärna hävda att det var Moses Hess, grundaren av zionismen, som styrde Marx. Hess kallades den röde rabbinen och var grundaren av zionismen samt myntaren av begreppet ”nationalsocialism” (Hess sa att ras går före klasskamp). Hess var Marx mentor och satt bredvid Marx vid den första internationalen.

    Varför inte bara erkänna det? Det har funnits och finns en pytteliten psykopatisk elit även bland judarna som är lika skyldig som ickejudarnas psykopater. Majoriteten av judarna ska inte behöva äta skit för denna lilla psykopatgrupps handlingar (men det har de tyvärr allt som oftast fått göra). Den här leken du kör med att den lilla klick psykopatjudar som deltagit i vidrigheterna varit oskyldiga och utnyttjade köper jag inte för fem öre. De har varit en integrerad (och mycket betydande) del ett större nätverk av psykopater och bär lika mycket skuld.

    Jag har logiskt hänvisat till hur finanssystemet och kommunismen i botten är samma centralplanerade system. Jag har logiskt förklarat hur detta kan förklara Schiffs, Ashbergs och Warburgs handlande. Det hänger logiskt ihop och du har inte på något sätt rubbat logiken. Din förklaring hänger inte ihop logiskt. Allt är britternas eller amerikanarnas fel och dessa har utnyttjat de stackars judarna – det är kontentan i vad du skriver. Och som sagt – jag köper inget av det. Det finns och har funnits britter, amerikanaren, svenskar (Wallenberg t.ex) etc i denna lilla parasitgrupp men även judarna har spelat en stor, för att inte säga avgörande, roll i denna grupp. Det gör inte att judarna kollektivt är skyldiga för vad den lilla klicken psykopatjudar gjort, lika lite som Wallenbergs handlingar gör alla svenskar skyldiga. Din ensidighet, där du endast enkelriktar skulden mot Britter, amerikanare etc avslöjar dig.

    Vilka är högpresterande (och hur fan definierar du det ordet – är det också något som du bara axiomativt spikar upp utan logisk härledning?) om allt har tagits över av maskiner? Ska vi tävla mot dem då? Enligt en undersökning kommer hälften av USA:s jobb vara borta om 20-år – ska resten – dvs de ”lågproducerande” slängas i soporna? Ett exempel : Om en robot om 20 år kan göra en tandläkares jobb 24 timmar om dygnet till en kostnad som är nästintill obefintlig – hur ska en ”högpresterande” tandläkare kunna slå det?

   • Du påstår att jag försvarar någon, Marx mfl och att jag anser dem vara oskyldiga och utnyttjade.
    Det har jag inte ens antytt. De deltar i spelet och är medskyldiga, det var underförstått, men du har inte satt dig in vad engelsmännen höll på med och utgår från att det inte saknas något väsentligt i ditt vetande om dem. Om du läser tex Hidden History av James Macgregor och Gerry Dogherty från 2013, som är baserad på säkra källor får du en inblick i det. Där finns också insidern Carroll Quigleys redogörelser infogade. Om du läser den kommer du att förstå hur grymt orättvist Tyskland har behandlats av britterna. Och det har avgjort 1900-talets historia.
    I Webster Tarpleys ‘Against Oligarchy’ finns redogörelser för Englands konspirerande bakom revolutionerna.
    Just Englands verkliga roll i historien är väldigt bortretuscherad.
    Du slår in öppna dörrar när du vill att jag skall erkänna att det finns psykopater bland mäktiga judar. Det kanske det finns men jag behöver inte den infon i det här sammanhanget.
    Psykopat betyder psykiskt abnorm. Det känns enklare att säga att finansmakten utövas av kyligt analyserande individer som inte prioriterar som vanligt folk. Och som inte ser något problem med att låta miljoner människor dö för deras och den talrika överklassens profiter. Vid första världskriget tjänade överklassen i England grova pengar på vapenindustrin. Tex såldes engelska torpeder producerade i dotterbolag i europa till motståndaren Tyskland så att de kunde använda dem mot brittiska sjömän. Under 2a världskriget tillverkade tyskland stridsflygplan med amerikanska patent i usas dotterbolag i tyskland. Om tyskarna sköt ner usas bombplan med dem genererades profiter på båda sidorna av Atlanten.
    Inget av det du säger om finanssystemet och kommunismen står i motsatsställning till att angloamerikanerna dominerar totalt. Även om jag inte skulle uttrycka det som du.
    Det är en spridd uppfattning bland hyggligt välinformerade amerikaner att kommunismen är de angloamerikanska kapitalisternas skapelse. Sovjetkommunismen var en teknologisk koloni enligt Anthony Sutton som ju hade tillgång till alla nödvändiga arkivhandlingar för att kunna avgöra det.
    Men det är inte min mening att du skall känna dig angripen.
    Låt oss avsluta detta ämne nu.
    Jag gillade att den här bloggen tar upp bankeländet.
    Vi har kanske samsyn om vad man bör göra åt det.

 6. Äntligen börjar ni alla vakna:) Sprid orimligheten om politikernas prognos om evig tillväxt så mycket ni någonsin kan! Men tyvärr, kommer man i slutänden bara att konstatera att det är ytterst få som vill lyssna:(

  • Lite svårt att se hur Sverige ska kunna ha något annat än nedförsbacke om galningen och knämoppsen Bildt med anhang får fortsätta. Ryssland står för 50% av Sveriges olja Kina och Ryssland är på gång med en deal där Ryssarna säljer olja och gas för Rubel eller Yuan. Ryssarna behöver inte Europa för att kunna få sin olja/gas såld.

   Professor Galtung förutspådde Sovjets fall har sagt USA kommer rasa som imperie före 2020 och att Europa borde söka sig österut i dialog. Man kan hoppas att rövslickande krigshetsande psykopater, typ Bildt, stoppas i tid.

  • Tack!
   Ha, ha den var skoj 🙂 Och han fortsätter bladdret. Det här var också skoj:
   ”How does Coca-Cola shape sustainable communities?

   At Coca-Cola we know our business can only be as strong and sustainable as the communities we proudly serve. So we’ve made a point of creating community value and making a difference in areas where we are particularly qualified to lead. Today we call them the “Three W’s”: Water, Women and Well-Being.”

   Japp, helt djävla otroligt! 🙂

 7. Ping: Varför allt detta fokus på Ryssland | Dave1s blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s