Den öronbedövande tystnaden

Kommer inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M), , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har tydligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

————–

Som jag redan har skrivit kommenterar jag inte längre på facebook. Det är för många troll som försöker styra vad som får sägas och vad som det ska vara tyst om. På bloggen kan man kapa av det värsta dravlet. Så jag fortsätter använda facebook som en anslagstavla – like it or not! 🙂

Chomsky skrev en gång:
“The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum.”

Något han själv anammar på en rad punkter – men det är en sidodiskussion som kan lämnas därhän här.

Media är huvudmegafonen som skriker ut vilka lemlästade som ska ses som människor och vilka som ska förbises. Media försöker ange den moraliska kompassen och kräver ansvar, straff och sanktioner hänvisandes till sin selektion av lemlästade. På DN:s ledarsida kräver chefredaktör Wolodarski att Ryssland ska straffas, isoleras och sanktioneras i ett upprop skrivet av en viss Gazeta Wyborcza . Men det krävs aldrig i DN  att Israel ska straffas, isoleras och sanktioneras. Att såväl Wolodarski och Wyborcza  har dubbla medborgarskap och att även de tillsammans med hela Bonniers är en del av hasbara får man inte berätta. Om viss etnisk rensning må ni vara tysta.

Om BRICS, dollarhegemonin och det nuvarande systemets fall och hur det hänger ihop geopolitiskt med Ukraina må ni också vara tysta. Det är så mycket som vi inte må berätta. Vi ska käfta inom konstruerade inhägnader där olika grupper ställs mot varandra – tjafs in i absurdum inom mer eller mindre korkade inhägnader.

Sveriges största finansblogg Cornucopia skriver t.ex dravel om mördarsniglar som har sex i 69-ställning samt skyller bostadsbubblan på män som vill ha ett ligg och därför prompt måste ha en lägenhet i innerstan för att.imponera på kvinnor. Han har t.o.m diagram med hormoner för att visa sin tes. Sedan är det meningen att folk ska dras in i dravlet och ha livliga meningslösa debatter om sambandet mellan mäns sexliv och bostadsbubblan – det följer helt Chomskys recept ovan. De egentliga orsakerna till bostadsbubblan är Cornucopia dock helt tyst om. Om man skriver om det i hans kommentarsfält  är man penningsystemshaverist och bankhatare  – bekvämast är att följa Cornucopias fårskock och bräka ur sig dumheter om att bostadsbubblan beror på att män till varje pris vill knulla.

Jag skulle tro också att Jörgen Andersson (M) hellre vill diskutera korrelationen mellan mäns sexualdrift och bostadsbubblan istället för att svara på frågor om penningsystemet.

Som sagt, tystnaden är öronbedövande om man bara orkar kolla bakom skynket på allt pladder, desinformation och allsång på Bonniers med vidrörande bihang. Att även Cornucopia hetsar mot Ryssland men kallar alla som kritiserar Israel för Israel-hatare, antisemit  etc får ju sammanhangen att klarna:  likriktningsprogrammet är fastställt och repeat-knappen är nedtryckt för att skapa mentala mantran. Goebbels berättade ju hur det där fungerade och utövarna är de samma idag.

Voltaire påstås ha sagt något i stil med:
”Om ni vill ha reda på vem som styr ta reda på vilka ni inte får kritisera”
Nu har han nog aldrig varken skrivit eller sagt ovan – men det är lika sant ändå. Det positiva är att jag tror allt fler hör den öronbedövande tystnaden.

————————-

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan film är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning)

Andra delen här:

Annonser

4 tankar om “Den öronbedövande tystnaden

  1. Kollar ofta in på cornos blogg.
    Tycker inte riktigt ”liggaargumentet” är något som han på allvar brukar köra med dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s