Handelsbanken fortsätter råna sina kontokunder i slowmotion

Kommer inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M), , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har tydligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

————–

Vad är ett rån? Jo, någon stoppar dig, sätter en pistol vid din tinning och plockar pengarna som finns i din plånbok.

Vi brukar se rån som något som sker snabbt men det bankerna sysslar med är ett rån i slowmotion. Ditt kontoinnehav är bankens skuld på kronor till dig (som banken, i allt mindre omfattning, kan betala genom att du gör kontantuttag). Genom att gradvis införa det kontantlösa samhället hoppas bankerna att folk inte ska se att de blir rånade. Det är en variant av grodan som blir kokad i grytan men som inte märker det då temperaturen höjs gradvis så sakta  Fast liknelsen blir väl bättre om man ser det som om vattnet i tanken som grodan simmar i sakta dräneras – till slut återstår bara ett träsk av skulder som bankerna inte tänker betala sina kontokunder. Men skuldslavarna ska givetvis betala de påhittade skulderna till bankerna – banken lever ju av att dränka folk i skulder – bankens enda ”vara” är ju nämligen skuld.- och, japp, det enda bankerna kan ”låna ut” till konton är bankens egna skuld – hur djävla skruvat det än låter. En strikt bevisföring kan ni läsa här:

Banken kan bara ”låna ut” sina egna skulder till konton

Så bankerna utför ett rån i slowmotion genom att i smyg tömma folks plånböcker och ersätta dem med bankernas egna skulder.
Och, japp, Handelsbanken som gjort stor poäng av att de vill behålla kontanthanteringen har dragit in kontanthanteringen på platser i Jämtland.

Det perversa är att bankerna motiverar sitt rån i slowmotion med att de vill skydda allmänheten från, ja just det, rån! Men som jag har skrivit tidigare är det troligare att rånen ökar än minskar av minskad kontanthantering.
Det kontantlösa samhället ökar mängden rån och inbrott

Det man kan konstatera är att bankernas rån i slowmotion aldrig varit på en högre nivå – men rånet är inte avslutat förrän det kontantlösa samhället införts – det måste ske sakta så vi inget märker.

————————-

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

————————-

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan film är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s