Skäll på dollarhegemonin – inte på invandrarna

Kommer inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M), , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har tydligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

————–

Jag har en polare från Marocko. Han och jag skämtade om att det aldrig skulle fungera att införa medborgarlön i Sverige – det skulle inte skulle finnas en käft kvar i landet från November till April – alla skulle söka sig söderut, såsom flyttfåglarna gör.

De invandrare som kommer till Sverige lär ju knappast komma hit för att det är så varmt och skönt (även om sommaren är ok). De kommer oftast hit för att förhållandena i deras land är åt helvete och oftast är det USA som anstiftat detta helvete för att suga ut landet genom dollarhegemonin. 85% av världshandeln sker i dollar och allt USA behöver göra är att trycka dollar och använda våld mot de länder som försöker kringgå dollar. Sedan kan USA shoppa allt de vill i världen gratis genom att hitta på dollar från luften.

Kollar man på Irak, Libyen, Sudan,  ja i princip alla länder som USA direkt eller indirekt bombat sönder och samman har de en sak gemensamt – de har trotsat dollarhegemonin. Och, japp, när ett land är i spillror blir den inhemska valutan värdelös och ersätts med dollar vilket gör att USA:s parasiterande finanselit kan köpa upp landets tillgångar gratis. Flyktingarna får bl.a Sverige ta hand om.

Ett annat sätt att orsaka samma verkan är genom att skuldsätta länder med dollar och på så sätt tvinga landet att sälja sina tillgångar gratis. För, återigen – det kostar inget att tillverka en dollar – numer kostar det inte ens pappret då de flesta dollar är skapade på FED:s datorer i New York.

Jag beskrev det mer ingående hur USA:s politik har gått ut på att skapa svält och ekonomisk ödeläggelse i t.ex Afrika genom skuldsättning för att gratis kunna köpa upp kontinentens tillgångar här. Orkar ni inte läsa så lyssna gärna på ekonomiprofessor Michael Hudson som förklarar hur USA medvetet förstört ekonomerna i u-länderna för att kunna suga ut råvarorna gratis genom dollarhegemonin

Som jag skrev tidigare:

Dollarns död kan leda till en fredligare och mänskligare värld

Så rikta ilskan mot förövarna och försök se till att få ett stopp på dollarhegemonin. Skyll inte på offren för att världen blivit formad som den är – för det är precis den avledningen som finansparasiterna vill åstadkomma – de vill härska genom att splittra och söndra.

Om vi stoppar finansparasiternas främsta redskap kommer den medvetna underutvecklingen av regioner att upphöra och t.ex Afrika blomma (Afrika är enormt rikt och extremt underbefolkat). Om vi är snälla kanske vi t.o.m kan få komma ditt som flyttfåglar när vi flyr vintern 🙂

————————-

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

————————-

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan film är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning)

Annonser

7 tankar om “Skäll på dollarhegemonin – inte på invandrarna

  1. glöm inte de neo-konservativa zionisterna i AIPAC som med nästan obegränsade resurser lobbar i USA för israeliska intressen. Miljarder dollar i stöd & vapen varje år som går till israel, mycket av dess pengar går sen tillbaka till AIPAC som i ett hamsterhjul…

  2. Ping: Snart val | eaqhan

  3. Ping: 17 aug |

  4. Ping: Ungdomarna vaknar snabbare… | Autentopia Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s