Vi måste ha fokus på hur det fungerar istället för att tävla om vem som kan tala mest obegripligt

Kommer inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M), , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har tydligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

—————————–

Pengar är livsblodet i samhället. Med pengar kan näring forslas från en del av samhällskroppen till en annan. Den som besitter makten att skapa pengar besitter därför den ultimata makten för hur samhället formas och vilka delar av samhället som ska få liv och vilka delar som ska dö. Detta är sant både nationellt och internationellt. Skapas pengar dessutom genom skuldslaveri har de som har makten att skapa pengar även makten över vilka som ska bli skuldslavar eller ej.

Vi ska inte gå in i av inlindningar och invecklingar och försöka tävla om att få det än svårare att förstå och tro att vi är intelligentare bara för att vi deltar i baletten av lögner. Det är så lätt att man tror att systemet är invecklat då det verkar så totalt ologiskt – men det är egentligen extremt simpelt. Det är inte fel på vår logik bara för att vi inte får bankernas lögner och språkmissbruk att gå ihop. Vi måste hugga sönder alla inlindade lögner i den imaginär gordiska knuten. Vi ska inte tävla med finanssvamlarna i svammelkonst och göra knuten än mer obegriplig. Vi ska hugga sönder lögnerna – då kan vi se hur enkelt allt egentligen är. Bara man inser att nästan all “förståelse” av hur bank och penningsystmet är uppbyggt är lögner blir det lätt att se funktionen.

Så att beskära är viktigt. Vi ska framför allt rikta in oss på hur det funktionellt fungerar (vilket jag konsekvent försökt göra i denna blogg). Vi ska inte diskutera om det är aliens, ödlor, illuminati, Vatikanen, tempelriddarna, Britterna, amerikanarna etc som står bakom (för även om t.ex dollarn har sitt ursprung i USA är det en extremt liten elit som håller i trådarna – vi kan inte hata det amerikanska folket i allmänhet – det finns ingen som helst mening i det). Ingen etnisk grupp är enskilt skyldig för att det ser ut som det gör. Många skyller på judarna – och visst i media och finansen finns det en extrem överrepresentation av judar. Men det är samma sak där, “elitjudarna” är en del av den lilla lilla klick som finansiellt suger ut världen – denna lilla lilla klick skiter fullständigt i om de som sugs ut är judar eller ej. Israel har samma penningsystem som här och penningmängden där består också till 96% av skuldslavar som banksystemet häktat in. Israel har också en bostadsbubbla som består av judar som blivit boskuldslavar åt bankerna. I Israel finns en penningreformsrörelse liksom här som börjar vakna och se utsugeriet. Parasiteliten skiter fullständigt i vem den suger ut – kan den suga ut judar gör den det (sedan är det en helt annan sak att Israel är en apartheid-stat, det är en helt annan diskussion).

Det är lätt att falla in i det där (som jag gjorde ovan) – att man inte beskriver systemet och hur det fungerar – att man istället fastnar i att polarisera vem som bär skulden. Vi ska inte springa omkring och leta syndabockar – vi ska beskriva systemet. Invandrarna är en annan av dessa avledande polariseringar som finanseliten vill skapa för att blicken inte ska riktas mot Mordor. Invandrarna kommer inte hit för att de älskar 2 meter snö om vintern – de kommer hit för att finansparasiterna har förstört deras hemländer.

Vi kommer inte få någon hjälp av media i att beskära snårhäcken av lögner som penningsystemet är uppbyggt kring. De kommer inte hjälpa oss få bättre sikt. Tvärtom är media där och reparerar den öppning vi har fått upp genom att odla nya slingor av lögner. Därför är det viktigt att vi inte börjar springa runt i labyrinten av snårskog och hugger hej vill på allt. Vi vet var roten finns och vi vet att om vi bara är konsekventa och bara beskriver systemet kan de inte längre dölja dess parasiterande funktion.

När man ska hugga ned ett ruttet träd ska man inte fäkta med de fladdrande pladdrande grenarna – man måste hugga mot roten.  Och tillsammans kan vi fälla det ruttna trädet där parasiten huserar – vi ska inte börja väva med yxan mot varandra – då blir det det blodbad som finanseliten vill ha för att avleda uppmärksamheten bort från dem själva.

——————————–

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

————————-

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan film är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning)

Andra delen här:

 

Annonser

3 tankar om “Vi måste ha fokus på hur det fungerar istället för att tävla om vem som kan tala mest obegripligt

 1. Tror jag fick tanken om trädet från en video jag gjjode för länge länge sedan där jag kopplade ihop Procol Harum – Worm And The Tree med penningsystemet . Har alltid gillat den skivan fast den ses som en av de svagare av många – kanske var det associationerna som jag gillade: tre delar


  • Enastående klarsynt inlägg! Folkförbryllningen är själva glasyren på kakan genom polariseringarna, bankrappakaljan och begreppsförvirringen beträffande ”judar”, ”antisemitism” och ”zionism”. Kakbottnarna består förstås av huvudmekanismerna ”penningsystemet” och ”födelseattestslaveriet”. Vaniljkrämen mellan bottnarna – kittet i systemet – är förstås den av slavarna internaliserade Skuldförskjutningen och den gruppsammanhållande korruptionen 🙂
   Riktigt bra musik av PH – hade inte hört trilogin förut – tack!

   • Tack!
    Nä, de är ena sida på en gammal LP som hänger ihop. Har för mig att man bara kunde lägga upp 6 minuters-klipp då så därför är den i tre delar. Faktiskt är det den sidan den bästa av vad PH gjort, enligt mig – men det beror nog mer på att mina associationer drogs till den mer än att musiken är så exceptionell, kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s