Judarna i allmänhet är lika utsugna som alla andra av det parasitära finanssystemet

Kommer inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M), , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har tydligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

—————————–

israeli-home-prices-change-since-2000-israeli-home-prices-change-since-2000_chartbuilder

Den som inte tror att finanseliten skiter i om skuldslaven de häktar in är jude eller ej kan kolla in det här om bostadsbubblan i Israel. Den bubblan (eller om det är en holländsk tulpanlök) är uppumpad på samma sätt som här och består av boskuldslavar som satt sig i påhittad skuld till bankerna och hoppas att bankerna ska hitta en än större skuldslav som är villig att sätta sig i än större skuld till banken vid nästa försäljning. Det finns ingen ”bostadsmarknad” i Israel heller – bankerna håller skuldslavsauktioner där med. Runt 96% av penningmängden i Israel består av skuldslavar som bankerna häktat in med kontopåhitt – de har samma parasitsystem där som här. Och det finns en växande penningreformsrörelsen i Israel med som är emot den finansiella utsugningen. Vad ska de kalla judarna som är med i den penningreformsrörelsen? Självhatande judar?

Israel’s housing bubble is glaringly obvious

Vi ska inte slösa tid med sånt här tjafs. De 0,01% som utgör finanseliten (om de ens är så många) suger ut 99,99% av befolkningen.  De skiter fullständigt i vad det är för etnicitet/religion/hudfärg etc på de som de suger ut.

Som jag skrev i förgående inlägg måste vi koncentrera oss på hur systemet fungerar och förstå det för att kunna ändra något. Att peka mot andra än finanseliten är avledningar och leder ingenstans.

Observera att jag ingenstans ovan försvarar att Israel är den apartheid-stat den är.

————————-

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan film är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning)

Andra delen här:

Annonser

2 tankar om “Judarna i allmänhet är lika utsugna som alla andra av det parasitära finanssystemet

  1. Ping: Den ”alternativa rörelsen” har fastnat i att leta skuld istället för att försöka ändra systemet | Ett nytt penningsystem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s