Påhittade skulder till bankerna bör avskrivas efter 5 år – precis såsom gäller skatteskulder.

Jag kommer att inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M), suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen har lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har uppenbarligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

—————————–

Kunskapen om att bankerna inget ”lånar ut” växer. Vi lever som jag skrev i sista inlägget under en skuldslavs-myntfot som bankerna förslavat allt med.  Bankerna hittar från ingenting på kontopåhitt som de skuldsätter samhället med. För att ”låna ut” något måste man avvara något – bankerna avvarar ingenting när de hittar på kontokludd. Finns inget lån finns ingen skuld. Så egentligen behövs inte ens någon preskriptionslag då skulderna är fiktiva.

Om du har en skatteskuld så preskriberas den efter 5 år. Samma sak ska givetvis i än högre grad gälla bankernas påhittade skulder som de satt skuldslavarna i. Visst, bankerna kommer gå åt helvete men de skulle överhuvudtaget inte tillåtits ”låna ut” ingenting från början – de skulle aldrig ha tillåtits skapa kontopåhitt från ingenting och kalla det ”lån”.

Men istället följer dessa påhittade skulder skuldslaven till graven. Skuldslavskontraket, Nexum, som skrevs på av skuldslaven, Nexus, gäller tills döden tar honom.

För skuldslaveriet i Rom kallades Nexum, från wiki::

”Under the nexum contract, a free man became a bond slave, or nexus, until he could pay off his debt to the indebted, or obaeratus.

Och vad heter inloggningssystemet som Handelsbanken,Swedbank, Nordea, SBAB, två centralbanker , varav Riksbanken är en,  använder för att folk ska kunna  logga in på konton genom internet? Jo, Nexus! Så tänk på det när du loggar in dig i skuldfängelset och hälsas välkommen att slå koden såsom den skuldslav, Nexus, du är! Du är evig slav åt bankerna!

————————-

Nedan filmer ger en introduktion till hur penningsystemet ”fungerar”.

Filmen ovan är nog bäst att kolla på innan man kollar in de två nedan som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning).

Andra delen här:

Annonser

9 tankar om “Påhittade skulder till bankerna bör avskrivas efter 5 år – precis såsom gäller skatteskulder.

 1. Reblogga detta på Palanthir och kommenterade:
  Lite Lincoln om att vara skuldslav och med tanke på att Sverige har ingen maxtid på havererade skulder, så säger detta faktiskt det mesta ur det perspektivet.

 2. kolla upp hur preskription fungerar och hur det är tillämpligt på skatteskulder och skulder till banken och vilka preskriptionstider som gäller.

  • ”Anonnym” påstår sig vilja ha en saklig diskussion så jag kapade bort allt överlägset skitsnack och lät bara resterande skitsnack som ska föreställa ett argument vara kvar (se ovan). Ser i och för sig inget argument i detta heller men för att bara belysa lögnerna som ”anonym” fortsätter bladdra ihop lät jag det gå igenom.

   För att skuld ska existera måste den som påstår sig låna ut något avvara detta något (lånar jag t.ex ut min cykel har jag avvarat min cykel en viss tid). Vad är detta något som bankerna avvarat, anonym, när de påstår sig låna ut till konton? Finns ingen anledning att kolla upp något alls så länge du inte kan bevisa att banken avvarat något när den ”lånar ut” till konton, dvs att en skuld överhuvudtaget existerar.

   Så jag vill att du sakligt berättar vad det är bankerna avvarar. Kan du inte svara på ovan enkla fråga kan jag inte se att du vill ha en saklig diskussion. Och inget svammel nu – specificera vad det är banken avvarar – inget annat – jag tar bort allt som inte är ett sakligt svar.

   Detta är vad som gäller vid skatteskulder:

   ”Vad gäller skattefordringarna så preskriberas de normalt efter fem år ( d.v.s. fem år efter utgången av det kalenderår då den förföll till betalning) enligt 3 § lag om preskription av skattefordringar, som du hittar http://www.lagen.nu/1982:188 .”

   http://lawline.se/answers/6401

   • Anonym svarar med ett lååååååååångt mycket nedlåtande inlägg som valsar runt i evighet där han bara drar igenom olika aspekter av hur bankerna kan förlänga preskriptionstiden.

    Frågan löd:
    Vad det är det banken avvarar när den påstår sig låna ut till konton och på det sättet skapar en skuldslav?

    Efter tre kilometer svammeltext blev enda svaret på frågan:

    ”En skuld är inte alls beroende på att fordringsägaren har lånat ut något. Skulder uppstår genom avtal (eller undantagsvis genom att man gör sig skyldig till skadestånd eller liknande). ”

    I avtalet hävdar banken att den ”lånat ut” något, anonym! Detta påstådda ”lån” skapar skulden. Så ditt svammelsvar ovan är inget svar för du kan inte kringgå det faktum att ett lån kräver att något lånas ut. Jag ger dig ett försök till:
    Vad är det som banken ”lånar ut” till kontot när den anskaffar en skuldslav? Vad är det banken avvarar?

    Kapa av svammeltexten och ge ett svar

    Ps. Lite skoj att du drar upp att en skuld kan skapas i skadeståndsärenden. Undrar hur vem som blivit har bllivit skadade av att jobba gratis åt bankerna genom att ”låna” något banken aldrig ”låna ut”. Undrar hur många försltningar, psykikst lidande etc som bankernas skuldpiska förorsakat?

   • Anonym svarar att han inte är intresserad av att svara (i alla fall tolkar jag hans ickesvar så då han inte på något sätt svarar på vad banken avvarar när de påstår sig ”låna ut” och skapar skuldslavar).

    Det är en mycket enkel fråga, anonym, vad avvarar banken när den påstår sig ”låna ut” till konton? Om jag lånar ut en cykel avvarar jag cykeln för en tid – vad avvarar banken?

    Ickesvar räknas icke som svar – vilket du borde ha lärt dig vid det här laget – om du hade haft minsta intresse av att svara.

    “Banking is not money lending; to lend, a money lender must have money” – Hyman Minsky

   • Anonym skriver nu att det är osakligt att behöva besvara frågan (givetvis anser han sig inte behöva ange några som helst argument för ett sådant ställningstagande). Förstår inte hur han får ihop den logiken men accepterar hans val. Men du är välkommen att besvara frågan, anonym.

 3. Faktum är att detta är beviset för att Sverige AB och Skatteverket AB står lägre i rang än bankerna. Det rimliga vore ju att skatteskulder skulle kvarstå längre än bankskulder med tanke på vad vi fått lära oss att tro. Per definition kan ju dock vare sig skatteskulder eller bankskulder existera – om vi inte ger vårt medgivande. Hög tid att elda upp slavkontrakten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s