Bitcoin föder inga skuldslavar åt bankerna – därför måste Bitcoin dö

Jag kommer att inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M), suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen har lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har uppenbarligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

—————————–

Det är absurt att  folk inte hänger banksterna som håller i bedrägeriet kallat penningsystemet i lyktstolparna.

Vad är det som finns på ditt konto? Jo, det enda som kan finnas där är bankens skuld TILL DIG! (banken kan betala skulden genom att du gör bankomatuttag).

Av ovan följer att när  banken påstår sig ”låna ut” till ditt konto så är det enda banken kan ”låna ut” bankens egna skuld TILL DIG. Det är precis den logiska kortslutning det låter som (det är mao inte du som är dum i huvudet – det är ett så djävla korkat system det kan bli – förutom då för parasiten – för den är det maximerat). Enligt Bank of England kan inte banken låna ut till konton men det skiter banken i – den påstår sig ”låna ut” till konton ändå. Från Bank of Englands rapport:

“Bank deposits are simply a record of how
much the bank itself owes its customers. So they are a liability
of the bank, not an asset that could be lent out.”

Översatt:

“Kontoinnehav är helt enkelt en sammanfattning av vad banken är skyldig sina kunder. De är en skuld banken har, inte en tillgång som kan lånas ut.”

(Sid 3)

http://www.bankofengland.co.uk/publications/documents/quarterlybulletin/2014/qb14q1prereleasemoneycreation.pdf

Säg att du ”lånar” pengar av banken – då föder banken TVÅ skulder på kronor utan att låna ut en endaste krona. Dessa två skulder är

1) Bankens skuld, dvs ditt kontoinnehav, som har ersatt kronor som betalmedel i samhället så till en grad att 97% av penningmängden numer inte är kronor.

2) Din ”skuld” till banken på kronorna som banken aldrig lånade ut.

Detta är bedrägeriets kärna! Du blir en nyfödd skuldslav och får ”privilegiet” att använda bankens skuld (dvs ditt kontoinnehav) som betalmedel.

Vad förväntar vi oss att pengar ska göra? Jo, de ska DÖDA skulder vid betalningar. Pengar ska minska den totala skuldbördan i samhället. Bankernas kontopåhittade pengar FÖDER skulder och kan endast existera genom att TVÅ skulder föds och existerar samtidigt Bankernas enda ”vara” är bankens egna skuld som den ”lånar ut” till konton och ersätter kronor som betalmedel med.

Riksbanken kan skapar skuldfria kronor som inte skuldsätter någon. Dessa skuldfria kronor skulle göra det pengar är avsedda att göra – dvs DÖDA skulder vid betalningar. Bitcoin föder heller inga skulder då de skapas och de kan vara en lika bra katalysator som skuldfria kronor. Ersätt 1000-lappen nedan med Bircoin och det är lika sant:

Du ger Nisse din 1000-lapp och skulden mellan er dödas. Nisse kan sedan använda 1000-lappen för att döda sin skuld till Ulla, osv. 1000-lappen kan sedan fortsätta cirkulera i samhället och döda skulder så att mängden skulder minskar i samhället. 1000-lappen fungerar som en katalysator – den dödar skulder och rensar samhällets sammanlagda skuldbörda – 1000-lappen förtärs inte när den vandrar runt och dödar skulder – den är permanent och förintas inte när den utför sitt reningsarbete.

Om Riksbanken fortsätter se det som sin viktigaste uppgift att hjälpa bankerna att anskaffa skuldslavar så kan vi använda Bitcoin istället. Och att Riksbanken ser det som sin viktigaste uppgift att skuldförslava samhället råder det ju ingen tvivel om – Riksbanken låter bankerna fortsätta med sitt bedrägeri och Riksbanken stänger alla dörrar till att vi kan använda kronor som betalmedel mellan varandra (vi kan snart varken använda fysiska kronor eller digitala kronor längre – när Nordea tog över Postgirot 2002 stängdes dörren till de digitala kronorna – så de kan vi överhuvudtaget inte komma åt längre).

Jag har varit djävligt skeptisk till Bitcoin men om det är det enda sättet som pengar kan skapas på utan att bankerna häktar in skuldslavar så kommer jag använda Bitcoin. Kan jag inte använda skuldfria kronor kan jag använda skuldfria Bitcoin. Jag skiter i om banksterna försöker döda Bitcoin genom att försöka spekulera ihjäl den. Pengar ska bygga på förtroende och jag har fan så mycket mer förtroende till Bitcoin än bankernas skuldslav-system.

Nobelpristagaren i kemi, Fredrick Soddys studerade penningsystemet och skrev bl.a:
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

————————-

Nedan filmer ger en introduktion till hur penningsystemet ”fungerar”.

Filmen ovan är nog bäst att kolla på innan man kollar in de två nedan som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning).

Andra delen här:

 

 

 

Annonser

2 tankar om “Bitcoin föder inga skuldslavar åt bankerna – därför måste Bitcoin dö

  1. Bitcoin är helt klart kung.
    Bitcoin kommer aldrig förcvinna det är 1000 ggr mer stabilt än deras skit fiat valutor.

    • Bitcoin gynnar hamstring och är som skapta för spekulation.
      Freecoin på lokal bas kan vara en komplementär lokal valuta som skyddar från utsugning och att folk tjänar pengar på pengar (vilket är det samma som att man suger ut andras arbete medan man ligger i soffan och väntar på att pengarna ”växer”)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s