”Lånar” du av banken eller ”lånar” banken av dig när du ”lånar”?

Kommer inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M) , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har tydligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

—————————–

Jag har tjatat om och om  att det du har på ditt konto är bankens skuld till dig och inget annat. Ditt konto är vad banken lånar av dig och ALDRIG vad du lånar av banken (om du tvivlar så läs mitt tidigare tjat med hänvisning till Bank of England samt enkla bilder jag gjort som visar just detta).

Hur kan då banken ”låna ut” till ditt konto när ditt konto bara kan innehålla vad banken lånar av dig? För att få ihop den kortslutningen i logik måste det till mycket svammel och hjärntvättat snömos från ekonomer som gått igenom inbillningsväsendet kallat skola.

Bloggboken

————————

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan film är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning)

Andra delen här:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s