Bankerna är världens största ”låntagare” – när ska åtsramningssnaran dras åt kring bankirernas halsar?

Kommer inleda varje inlägg med en uppmaning till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M) , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, att bemöta tidigare inlägg då Jörgen lovat att han ska göra detta. Jörgen föredrar tydligen karriären framför demokratin och han har tydligen inga som helst problem med att ljuga eller t.o.m censurera. Han har bl.a censurerat Peter – om detta kan ni läsa på Peters utmärkta blogg:

Riksdagsledamot Jörgen Andersson(M) tystnar i debatten kring Penningsystemet, raderar kommentarer på sin blogg

—————————–

Det enda bankerna kan ”låna ut” till ditt konto är bankens skulder då det enda som kan finnas på ditt konto är bankens egna skuld till dig ( banken kan betala skulden genom att du gör t.ex bankomatuttag). Du blir skyldig banken det banken blir skyldig dig – dvs ingen har ”lånat” något alls av någon.

När du betalar en”skuld” till banken sker det omvända:
Du betalar banken med bankens skuld till dig då det enda som kan finnas på ditt konto är bankens skuld till dig. Ditt konto töms och du betalar med banken med innehållet – dvs du betalar banken med bankens skuld.

Visst, det är sjukt att banken och du sätter dig i skuld på samma belopp kronor som aldrig funnits. Men man skulle ju kunna tro att det skulle förhålla sig annorlunda med staten. Man skulle kunna tro att staten är suverän och inte ska behöva ”låna” bankernas skulder. Men så är det inte – enligt Maastricht måste även staten ”låna” bankernas skulder för att finansiera sig och kommunerna. Och staten måste även den betala bankerna med bankernas skulder – staten får inte skapa kronor och betala bankerna med (återigen: Maastricht).

De största låntagarna är bankerna då alla deras konton är deras skulder till kontoinnehavarna. 97% av penningmängden består av bankernas skulder i form av kunders kontoinnehav.

Så alla jagar bankernas skulder för att kunna betala av skulden till banken med bankens skulder till samhället – för bankernas skulder är pengarna i samhället. Låter det sinnessjukt så är det för att det är sinnessjukt. Men det är givetvis optimerat för parasiten.

Wallenberg och resten av parasitmaffian har roffat åt sig de reella värdena i samhället genom att köpa upp dessa med – just det – sina egna skulder. De har anskaffat skuldslavar genom att ”låna ut” sina egna skulder som resten av samhället fått det stora ”privilegiet” att använda som pengar och surrogat för kronor (för återigen – ditt konto kan aldrig innehålla annat än bankens skuld på kronor till dig – ditt konto kan ALDRIG innehålla kronor).

När guldsmeden ”lånade ur” skuldsedlar på guld som inte fanns uppdagades detta ganska snabbt. Skuldsedlarna hade cirkulerat i samhället som pengar men folk litade inte på guldsmeden och ville växla in skuldsedlarna mot guld. Guldsmedens bedrägeri uppdagades och guldsmeden hängdes i ett träd – det var risken han tog.. Banksterna idag gör exakt samma sak fast de skriver digitala skuldsedlar på kronor (till konton). Vid en bankrusning uppdagas bedrägeriet men bankirerna kan inte förstå varför folk vill se dem upphängda i träd. Bankirerna klagar istället och kräver att de ska ha riskpremier för att de tar stora risker.

Allt snack om åtstramningar och att vi inte har råd är mao totalt skitsnack. Alla dessa åtstramningar i land efter land för att betala påhittade skulder till parasiten är helt onödiga. Staten ska kunna skapa skuldfri valuta (kronor i Sverige) och penningmängden behöver inte bestå av bankernas skulder. Varför ska vi ”låna” bankernas skulder? Varför ska vi betala dessa ickelån och icke skulder med bankernas skulder

Det är fel snara som dras åt – det är inte snaran kring folkets halsar som ska dras åt. Kanske några bankirer och medlöpande rövslickande politiker behövs hängas upp som avskräckande exempel. Wallenberg och resten av parasitmaffians parasitrov ska i alla fall tas ifrån dem.

Enkelt förklarat hur bankernas skuldsedlar används som pengar i bloggboken

————————

Nedan filmer ger en intro till hur penningsystemet ”fungerar”.

Ovan film är nog bäst att kolla in före man kollar in nedan två som mer beskriver hur centralbanken är navet i storbankernas kartellbildning och hur RIX fungerar (det blir lite upprepning)

Andra delen här:

Annonser

8 thoughts on “Bankerna är världens största ”låntagare” – när ska åtsramningssnaran dras åt kring bankirernas halsar?

  • Jo, sant!
   Du har ju myntat uttrycket internaliserad skuldförskjutning. Det är vad parasitmaffian lever på. Inte nog med att det är sant på det psykiska planet där skuldslavarna tror på allvar att de är skyldiga parasiten något. Skuldförskjutningen är även rent monetär där bankparasitens skuld blir pengar och någon annans skuld. Hela tricket grundar sig på att inbilla offren att banken ingen skuld har men alla har skulder till banken.

   Kluddade ihop den här gif-animeringen som kanske speglar vilken skuldförkjutningsmekanism parasiten utnyttjar. Folk i allmänhet har en inbyggd självrannsakan där de ser skulden hos dem själva. I den inre monologen ger de sig själva skulden istället för att se att skulden ligger hos parasiten (som är psykopater och inte kan självreflektera eller känna inre skuld alls). Folk tar hellre livet av sig än ser att de är fångade i ett Stockholmssyndrom av bankparasiten. Lien ska användas mot bankparasiterna – inte internaliseras.

 1. Lite svårt, eller snarare, jag har inte lyckats bena ut om detta är äkta eller ej, men eftersom ”våra” ludermedier inte knystat något om detta som hänt runt dom stora städerna i hela västvärlden, samt att MMM skanderar framför Federal Reserve, så torde det vara något bra.
  http://www.millionmaskmarch.com/

  Som nån sagt, “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”

  Skall faktiskt kringgå min princip att inte titta på TV, när dom börjar sända dinglande bankirer & fnask-politiker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s