Media, facebook, twitter etc är synkroniserat för att valla fårskocken i ”rätt” riktning

Var på facebook en sväng (inget för mig) och det är tydligt att det finns betalda personer som är satta att styra diskussionerna.

Metoden är ungefär densamma som i vanlig media.

1) Upprepa lögner genom bombning av ”information”.

2) Baka in den falska ”informationen” i känslomässig förpackning (T.ex kuvösbebisarna i Kuwait när Irak-kriget 1 skulle mantras in – en total lögn)

3) Ignorera och tysta ihjäl all saklig information som i efterhand granskar.alla lögner

Oftast sker en samkörning av ”informationen” från facebook, twitter, youtube och media.
”Färgrevolutionerna” är exempel på sådan samkörning. I land efter land kör Soros sina NED-program (Soros satte, som brukligt, upp NED i Ukraina före ”revolutionen” och Nudland pulade in x-miljarder dollar för att köpa demonstranter). Sedan kör facebook, twitter, youtube och media ett orkestrerat race tillsammans då nästintill inget annat än lögner levereras som en heltäckande bombmatta. När sedan sanningarna börjar dyka upp blir det knäpptyst (t.ex är det totaltyst nu om det nedskjutna planet över Ukraina)

Ovan händer för synkroniserat och för ofta för att det ska vara slump.

Och i luckorna mellan massvallningen av fårskocken får fåren sin dagliga dos av ”priming”. Kollar man in youtube t.ex så är det ju helt klart att de sammankopplar dina sökningar med vilka videor och reklam de slänger in i sidofälten. Detsamma gäller facebook. Jag tror den informationen är väldigt medvetet riktad för att  påverka oss utan att vi får är medvetna om det.

Tilägg:

Man kanske även ska lägga till diverse köpta bloggare. Som t.ex Cornucopia som deltar i att blåsa upp medialögner för att sedan bli totaltyst när sanningarna flyter upp till ytan (såsom Ukraina-planet – men det är bara ett av otaliga exempel där Cornu blir tyst när sanningar flyter upp – t.ex  brukar även u-båtar flyta upp))

Jag tror Cornu har varit på fel sida om sanningen i alla fall nedan:

7 thoughts on “Media, facebook, twitter etc är synkroniserat för att valla fårskocken i ”rätt” riktning

  1. Tilägg:

    Man kanske även ska lägga till diverse köpta bloggare. Som t.ex Cornucopia som deltar i att blåsa upp medialögner för att sedan bli totaltyst när sanningarba flyter upp till ytan (såsom Ukraina-planet – men det är bara ett av otaliga exempel där Cornu blir tyst när sanningar flyter upp – t.ex u-båtar brukar också t.ex flyta upp))

    Jag tror Cornu har varit på fel sida om sanningen i alla fall nedan:

Kommentarer inaktiverade.