Bankirerna med anhang borde hängas såsom guldsmeden blev hängd

Har startat en annan blogg där jag troligen kommer husera mer framöver än här. Lite mer kreativ och förhoppningsvis positiv 🙂

Art, inventions and the stuff in between

Senaste inlägget:

Drawing and making another weird wall/table clock -Ikea hack

——————-

Som jag beskrev i föregående inlägg lånade guldsmeden ut skuldsedlar på guld som inte fanns. Folk använde skuldsedlarna som betalmedel istället för guld. Observera att skuldsedeln var guldsmedens skuld på guld – mao guldsmeden ”lånade ut” sin egen skuld och satte andra i skuld med dessa skuldsedlar.

Historien brukas berättas såsom om att folk blev förbannade och hängde guldsmeden när de kom för att hämta ut guldet som inte fanns. Men jag tror det fanns en till förklaring till att folk hängde guldsmeden. Guldsmeden hade satt människor i skuld och försatt dessa människor i enormt lidande.

Så det fanns minst två olika grupper som ville se guldsmeden hängd

1) De som inte fick ut sitt guld

och

2) De som guldsmeden skuldförslavat genom att ”låna ut” guldsmedens egna skulder

I ett samhälle där guldsmeden hade förslavat nästintill alla med påhittad skuld var nog den andra anledningen minst lika stor som den första.

Bankerna gjorde likadant när de tog över guldmyntfoten från guldsmeden. Bankerna lånade ut skuldsedlar på guld (mao bankens egna skuld på guld – banken lånade aldrig ut guld).  Men när bedrägeriet uppdagades vid bankrusningar hade bankirerna sett till att ha hela våldsapparaten, rättssystemet och politikerna bakom sig som sopade undan spåren av bedrägeriet. Bankirerna hade dessutom fått undervisningssystemet att lära ut sagor om att bankerna verksamhet grundades på något kallat  ”den fria marknaden” som styrdes av en osynlig hand som ingen fattade hur den fungerade men som hade gudomlig visdom. Genom sin kontroll av massmedia kunde banksterna dessutom skapa rökridåer och styra massornas känslor. Folket kunde snurras upp på läktarna där de likt huliganer slogs mot varandra istället för att hänga banksterna.

Idag ”lånar” bankerna ”ut” sina skulder på kronor.  97% av penningmängden består av bankernas skulder på kronor – endast 3% är kronor. Vid en bankrusning kommer mao minst 97% av kontoinnehavarna aldrig få ut sina kronor.

Det är mao samma skuldslavsystem byggt på bedrägeri. Och folk lider idag med av att bankerna gjort alla i samhället till skuldslavar åt bankerna. I Sverige har var sjätte överskuldsatt försökt ta sitt liv. I t.ex Grekland är det antagligen betydligt värre. Allt detta enorma lidande pga av att samhället  har ett perverst parasiterande system där banker tillåts ”låna ut” sina egna skulder och göra skuldslavar av allt de kommer åt.

Guldsmeden var en ren amatör jämfört med dagens bankparasiter. Lidandet världen över som skuldslavarna genomlider är mångfalt större – det är globalt. Så skälet till att hänga banksterna är mångfalt större – vilka medlöpare som ska dingla kanske vi kan ha en diskussion om.

Eller kanske vi bara ska vända på steken och låta banksterna få jobba som slavar under resten av sin livstid. De kan få välja själva kanske.

I vilket fall bör folk låta hatet riktas åt rätt håll. Banksterna har anlagt en skyddsvall av invandrare som ska skyla banksternas oförrätter. Invandrarna är satta till syndabockar i ett samhälle där allt fler mår fan. Gå inte på banksternas fint – kräv att huvudena rullar från toppen och sparka inte nedåt.

Var sjätte överskuldsatt har försökt ta sitt liv

———-

Nobelpristagaren i kemi, Fredrick Soddys studerade penningsystemet och förstod det här och hade helt rätt i att enda alternativet är att skapa ett ärligt penningsystem.
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

Annonser

9 thoughts on “Bankirerna med anhang borde hängas såsom guldsmeden blev hängd

 1. Det är för djävligt, men vanligt ”folk” vill inte inse hur lurade de är. De flesta politiker och andra så kallade styrande är också totallurade. Men när de av dem som förr eller senare inser att hela systemet är en bluff så är de insyltade att de tiger och drar nytta av fördelarna. Om man tittar på var avgångna toppolitiker tagit vägen efter sin så kallade karriär, så är det för det mesta till en hög position inom banksektorn.

 2. Japp, politikerna är lika köpta som de presstituerade. Poliserna gör som de blir tillsagda utan att tänka alltför mycket på att de också är skuldslavar.
  Samtidigt gnäller alla på skatten och har en konstgjord höger-vänster-dragkamp om skattenivån.. Ingen fattar att skatten är en del av bankernas skuldslaveri det med då staten enligt Maastricht inte får skapa kronor för att finansiera sig.

  Fast det finns hopp i tunneln på Island:

 3. Hittade det här hos StAn som ytterliga visar vilka totalt korrupta politiker vi har:
  http://tankesmedjantiden.se/wp-content/uploads/2014/06/TIDEN_RAPPORT-4.pdf

  ”Tankesmedjan har sammanställt hur förra sittande regering tagit över i princip alla nyckelpositioner vi har i landet.

  Utveckling, skolor, tillväxtverk, äldreboenden, sjukvård, dagis och småskolor, allt har systematiskt sålts av och man har låtit alla politiker och inblandade sätta sig på platser där de styr ledningarna via vd poster eller andra former av ägande, hanteringen av våra skattepengar rakt ner i fickorna på sig själva.”

  Sossarna är lika köpta dom. Kolla bara Sundström (Swedbank), Östros (Bankföreningen), Åsbrink (Goldman Sachs) osv

 4. Jag läste någonstans att Enligt svensk lag så har staten är skyldighet att tillhandahålla ”pengar” för att upperätthålla systemet. Innebär inte det i praktiken att i en bankrusning så tvingas staten i princip trycka upp sedlar så det täcker upp för de 97% som saknas ?

  • Om det finns en lag eller inte vet jag inte (intressant fråga) men att staten i praktiken går in och betalar bankernas skulder till kontoinnehavarna vid en bankrusning är ju glasklart. ”Insättningsfarantin” (vilket är en djävla lögn det med då inget ”sätts in” på kontona – kolla videon med ekonomiprofessor Richard Werner nedan) är ju en garanti att staterna ska betala bankernas skulder till kontoinnehavarna vid en bankrusning.

   I Österrike ska ”insättningsgarantin” tas bort. Istället ska bankerna gradvis under en 10-årsperiod sätta upp en fond på 1,5 miljarder euro som inte kommer räcka till mycket när bankerna börjar falla:

   ”Currently, Austrians have their bank deposits guaranteed to a value of €100,000 – the first half to be provided by the failing bank and the other by the state. From July, however, the state will be removed from the process and a special bank deposit insurance fund is to be set up and paid into by banks to meet potential shortfalls.”

   ——–
   €1.5 billion amounts to a mere 0.8% of total deposits in Austria. It is highly unlikely that deposits of any major bank would be adequately covered and in the event of multiple concurrent bank failures it is likely that most savers would be wiped out.

   Die Presse gives the example of Bank Corp in Bulgaria. When that bank failed it had €1.8 billion in deposits but there was only €1 billion in the deposit insurance fund.”

   Då en banks skuld är en annan banks tillgång kommer det svenska bankpyramidspelet också drabbas om Österiskiska banker faller:

   ”Also many Austrian banks have large exposures to Eastern European countries and property markets. Austrian banks are the most exposed to potential losses from tougher sanctions on Russia according to Fitch and the IMF. Swedish, French and Italian lenders are also vulnerable, the International Monetary Fund also warned.”

   Bank Deposits No Longer Guaranteed By Austrian Government

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s