”Amorteringskravet” saknar rättsligt grund men bankernas bedrägerier är ”lagliga”

Har startat en annan blogg där jag troligen kommer husera mer framöver än här. Lite mer kreativ och förhoppningsvis positiv 🙂

Art, inventions and the stuff in between

Senaste inlägget:

Drawing and making another weird wall/table clock -Ikea hack

——————-

Finansinspektionen böjer sig för kammarrättens åsikt att amorteringskrav saknar rättslig grund. Tragikomiskt är bara förnamnet då i princip allt bankerna sysslar med borde sakna rättslig grund. Allt är byggt på lögner.

Vi kan börja med själva ordet ”amortering”. Amortering betyder att en skuld ska betalas tillbaka. En skuld kan bara uppkomma när något lånas ut. Bankerna lånar inget ut – så det finns ingen skuld att amortera. Lånar jag ut min bil har jag avvarat den och vill ha tillbaka den. Vad har banken ”lånat ut”? INGENTING!

När bankpersonalen säger:
-”De 2 miljonerna kronorna som du lånat finns nu insatta på ditt konto”

så ljuger bankpersonalen minst på tre sätt (troligen är bankpersonalen lika omedveten om sina lögner som den kommande skuldslaven). För i verkligheten:

1) Har banken inget lånat ut överhuvudtaget
2) Kundens konto kan inga kronor innehålla (kontot kan bara innehålla bankens skuld till kontokunden)
3) Kontoinnehållet har inte satts in, dvs flyttats från något annat konto – banken har hittat på kontoinnehållet från ingenting.

Om man gör en lista på bankernas alla lögner blir den lååång: Ord som lån, amortering, kredit, kredittagare, kreditgivare etc är alla direkta lögner. Men dessa lögner vill inte rättsapparaten ha en rättslig prövning av – lika lite som de presstituerade journalisterna i vår sk ”fria media” vill granska dem.

Bankerna har satt hela samhället i påhittad skuld till bankerna. 1 av 6 överskuldsatta har försökt ta livet av sig i Sverige (i Grekland, Spanien etc är det än värre). Bankirernas skuld i detta enorma lidande vill rättsapparaten inte heller pröva – istället hjälper rättsapparaten bankerna med att inkassera pengar och avhysa folk från sina hem som hamnat i bankernas skuldslaveri.

Var finns den åklagare som vågar åtala bankerna för deras bedrägeri? Var finns den jurist som vågar säga att skulderna är påhitt och att ingen skuld föreligger? Var finns den jurist som vågar kräva skuldavskrivningar samt att bankirerna sätts i fängelse för sina bedrägerier?

Det är som det är för att bedragarna tillåts ljuga obegränsat. Vi har ett skuldslavsystem där rättssystemet är till för att skydda slavägarna.

Vi måste lära oss hur skuldslavsystemet fungerar för att kräva ändring – det behöver inte vara som det är:

Hur storbankernas skuldslavsystem mekaniskt är uppbyggt

———

Nobelpristagaren i kemi, Fredrick Soddys studerade penningsystemet och förstod det här och hade helt rätt i att enda alternativet är att skapa ett ärligt penningsystem.
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

Annonser

One thought on “”Amorteringskravet” saknar rättsligt grund men bankernas bedrägerier är ”lagliga”

Kommentarer inaktiverade.