Vi bara lyder

”Arbetsfördelningen” är ju ganska uppenbar.

Högst upp finns en grotesk parasitär överbyggnad där bankerna är primärparasiten genom sin ”rätt” att skapa ”pengar” från ingenting genom att skuldförslava allt

Under dessa finns sekundärparasiter som på olika sätt upprätthåller överbyggnadens parasiträtt. Dessa består av allt från bankanställda, journalister, mäklare, börshajar, politiker, rättsapparaten etc. Det som är utmärkande för sekundärparasiterna är att de är en hybrid – de är inte renodlade parasiter,: en del av deras arbete kan i olika grad vara av produktivt och ha socialt värde för samhället.

Under dessa parasiter finns den arbetande produktiva delen av arbetskraften som försörjer parasiterna. Det kan vara fabriksarbetare, företagare, städare, sjukhuspersonal, dagispersonal etc. Dessa skapar mervärdena i samhället som överbyggnaden av parasiter kan suga ut.

En viktig undergrupp av sekundärparasiter är de som jobbar på försäkringskassan, socialförvaltningen och arbetsförmedlingen. Dessa är en del av samhällets förnedringsapparat och har som uppgift att sparka på de som inte fått något jobb eller är för sjuka för att kunna jobba. Förnedringsapparatens funktion är inte att hjälpa de arbetslösa – den är till för är att göra arbetslösas liv till ett helvete så att de som har jobb fortsätter slava av rädsla för att själva hamna i detta helvete.

Det är intressant att FAS-3:s skapare, Sven-Otto Littorin (han som bl.a förfalskat sitt eget CV med utbildningar han aldrig tagit) helt öppet sagt just detta – att arbetsförmedlingens uppgift är att avskräcka de som jobbar från att någonsin bli arbetslösa – uppgiften är inte att hjälpa de arbetslösa. Roland Paulsen berättar om detta i intervjun nedan om hans bok ”Vi bara lyder” om arbetsförmedlingen.

http://urplay.se/Produkter/188741-En-bok-en-forfattare-Vi-bara-lyder#info

Det är extrema siffror denna förnedringsverksamhet kostar. Endast arbetsförnedringen kostar tydligen 72 miljarder. Och allt för att parasitöverklassen (där Littorin ingår) ska kunna suga ut de som jobbar – de arbetslösa är collateral damage.

Då politikerna är en del av parasitklassen och belönas genom att få höga poster i parasitnoblessen (Sundström på Swedbank, Östros på bankföreningen, Åsbrink på Goldman Sachs osv, osv) så kommer det aldrig ske en förändring genom politiken om vi inte sparkar ut de etablerade partierna. För det är bara att inse – de etablerade partierna är köpta allihop.

Som ekonomiprofessor Michael Hudson säger nedan kan inte staten både tjäna den reella ekonomin och parasiten samtidigt. Att våra nuvarande politiker väljer att tjäna parasiten är ju helt klarlagt. Så länge parasiten får bestämma kommer utsugningen fortgå.

Ett speciellt skamomnämnande bland de rövslickande  politikerna bör ges till Riksdagsledamot Jörgen Andersson (M) , suppleant i finansutskottet och näringsutskottet, som inte drar sig för att censurera bort frågor från sin blogg som rör penningsystemet. Han vågar inte svara på frågor fastän han lovat – men han är inte ensam om att aktivt blunda – att hitta en etablerad politiker som vågar ha en diskussion om penningsystemet är svårare än att hitta en nål i en höstack. Finns nästintill ingen politiker som vill bita i den hand som föder dem och bestämmer utgången av deras framtida ”karriär”

Riksdagsman J Andersson har inte bara blivit tyst – nu har han börjat censurera också

Annonser

8 thoughts on “Vi bara lyder

 1. Karl Marx Was Rothschilds’ Third Cousin
  http://henrymakow.com/2015/04/Karl-Marx-Was-Rothschilds-Third-Cousin%20.html

  Critics have suggested that Marx’s mission was to co opt the nascent socialist movement. Before Marx ever wrote a word, following the industrial revolution, the socialist movement already existed in Germany, France, Britain and elsewhere. Marxists have tried to monopolize socialism and insist that unless you follow Marx’s theories, you cannot be a socialist. This is a clear fraud and usurpation.
  ———–
  The idea of Marx as a Rothschild shill…was raised as a concern by his contemporary rival in the First International, Mikhail Bakunin in 1869,[18][19] who was not even aware of the fact that Marx and Rothschild were cousins. Bakunin wrote presciently:

  ”This world is now, at least for the most part, at the disposal of Marx on the one hand, and of Rothschild on the other. This may seem strange. What can there be in common between socialism and a leading bank? The point is that authoritarian socialism, Marxist communism, demands a strong centralisation of the state. And where there is centralization of the state, there must necessarily be a central bank, and where such a bank exists, the parasitic Jewish nation, speculating with the Labour of the people, will be found. ”

 2. Problemet är att även om det startas ett nytt parti så lierar sig snart det nya partiets ledare med parasitklassen. Se vad som håller på att hända med SD! Det är inbyggt i systemet efter modell från GB och USA att politiker ska korrumperas av kapitalet och finansparasiterna. Och gissa varför politiker från andra västländer inte kritiserar dessa länder oavsett vilka brott man än begår?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s