Storbankernas recept för att skapa ett skuldslavsystem

Gör först lite reklam för min andra blogg som förhoppningsvis är lite mer kreativ än den här bloggen (som har potential att tråka ihjäl vem som helst 🙂 ).

Kan tänka mig att sälja en ”Think outside the box” kub/lampa om priset är rätt och jag hinner. Att tänka utanför lådan är viktigt nu när väggarna i det härskande paradigmet vittrar sönder.

Kolla in zebrakuben också – rätt cool den med

——————–

Storbankernas recept för att skapa ett skuldslavsystem är mycket enkelt:

1) Se till att skapa ett betalsystem utanför landets valuta där landets valuta inte kan användas.

* Ditt konto kan inga kronor innehålla. När vi betalar genom bankernas kontosystem använder vi inte kronor.

2) Basera bankernas parallella betalsystem på skuldsättning. Se till att bankerna tillåts ”låna  ut” sina egna skulder till kontot som de låtsas vara valuta.

* Då ditt konto ENBART kan innehålla bankens skuld är bankens skuld det enda banken kan ”låna ut” till kontot. Bankerna har mao satt hela världen i skuld genom att ”låna ut” sina egna skulder.

3) Se till att folk inte märker skillnaden mellan bankens skuld (ditt kontoinehav) och valuta så att folk inbillar sig att det bara finns ett betalsystem där valuta används.

* Folk tror att de har kronor på kontot och att vi betalar varandra med kronor genom kontosystemet. Men i verkligheten får vi bara mer eller mindre av bankens skulder på våra konton – vi kan aldrig få kronor på kontot.

4) Se till att bankernas betalsystem konkurrerar ut statens betalsystem genom att staten fråntas rätten att skapa valuta och att endast bankernas kontosystem används.

* Enligt Maastricht artikel 104(1) får inte staten skapa kronor för att finansiera sig – staten är tvungen att ”låna” från bankernas betal/kontosystem.

*När Nordea köpte upp Postgirot stängdes den sista dörren till att använda kronor genom kontosystemet.

* Införs det kontantlösa samhället kommer enbart bankernas betalsystem existera och betalsystemet med kronor upphöra existera

Att införa det kontantlösa samhället är mao det samma som att bankerna avskaffat statens betalsystem och ersatt det med bankernas.  I och med att kundkontona är bankernas skulder kommer bankerna få en total skuldavskrivning gentemot kontokunderna iom avskaffandet av kron-systemet. Bankerna kommer mao inte längre behöva vara rädda för att behöva betala sina skulder vid t.ex bankrusningar då statens betalsystem med kronor är avskaffat för allmänheten (och t.om för staten själv).

Lösning

Som vi sett ovan har bankerna genom lögner och bedrägerier skapat ett parallellt betalsystem till kronan som tränger ut kronan. Bankernas parallella betal/kontosystem är helt grundat på skuldslaveri. Lösningen är att

1) Nationalisera bankerna och se till att vi får ett kontosystem och betalsystem där vi kan använda kronor igen. Ska bankerna privatiseras igen ska de inte få skapa ett parallellt konto/betalsystem utanför kronsystemet.

2) Se till att endast staten kan skapa pengar (kronor) skuldfritt som den spenderar ut för att finansiera offentlig verksamhet. Skatten kan då reduceras till en bråkdel

3) Låt staten skapa en medborgarlön till alla. Då vi inte längre behöver slava åt bankerna för att betala påhittade ”lån” kan folk få en basinkomst.

4) Ha skuldavskrivningar då skulderna till bankerna är fullständiga påhitt. Bankerna har inget lånat ut så det finns inget att lämna tillbaka till bankerna.

5) Ha rättegångar mot de parasiter som skott sig på bedrägeriet samt ta ifrån dem egendom.

6) Ha extremt progressiv beskattning på de sekundärparasiter som tjänat på bankernas parasitism (finansfolk, mäklare etc)

Nobelpristagaren i kemi, Fredrick Soddys studerade penningsystemet och hade helt rätt i att enda alternativet är att skapa ett ärligt penningsystem.
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

Annonser

7 thoughts on “Storbankernas recept för att skapa ett skuldslavsystem

 1. Kommenterade på Schlaugs blogg igen då Schlaug tog upp bristen på moral och ansvarstagande.
  http://schlaug.blogspot.se/2015/05/fokus-rader-mesta-mojliga-avkastning.html

  Min kommentar:

  ”Ansvarsfrågan är intressant. Vi lever nu i en jättebubbla som bankerna tillsammans med politikerna skapat genom att låta bankerna inhäkta skuldslavar. Liksom i Spanien kommer bubblan spricka förr eller senare och liksom i Spanien kommer folk sitta i ett fängelse av evig skuld till banksystemet.

  För det finns ingen ”bostadsmarknad” där ”osynliga händer” med magiska krafter sköter försäljningen med hjälp av utbud och efterfrågan.

  Vid en husförsäljning har inte köparna pengarna utan ”lånar” av banken som inte heller har pengarna men kan skapa kontopåhitt från luften som de ”lånar ut”
  Så här har vi tre deltagare på denna ”marknad”
  1) en säljare (tillgångssidan)
  2) potentiella köpare (efterfrågesidan)
  och
  3)mellanhanden banken som vill sälja så mycket som möjligt av sin ”produkt” – dvs skulder skapade från ingenting

  Det är skuldslavsauktion där ”husägaren” får hyra huset av mellanhanden, parasiten=banken.

  Ekonomiprofessor Richard Werner brukar påpeka att före sprickandet av en bostadsbubbla brukar makthavarna gå ut och skylla ifrån sig. Bl.a Borg har nyligen gjort det. Men skulden går långt tillbaka. Göran ”Den som är satt i skuld är inte fri” Persson är en person vars moral är körd i diket och hans namn bör förknippas med avloppsvatten.

  Men man kan gå längre tillbaka än så. Åsbrink som iscensatte Novemberrevolutionen 1985 (och belönades med ett jobb på Goldman Sachs) är en annan. Feldt kan inte komma undan med att han inget fattade (fast det är möjligt att han inget fattade – när nationalekonomer inte har pengar, skulder eller banker i sina modeller – hur fan ska de då kunna ha en aning om vad de sysslar med)

  Sedan har vi Borg, Ingves, Sundström, Östros etc och hela den nutida högen av parasiter.

  Så behovet av syndabockar är enormt. Därför har de sett till att Sverige fått in en massa invandrare som vi behandlar riktigt djävla illa. När skiten går åt helvete är det meningen att de ska ta skulden. Vi får inte falla in i parasiternas uppriggade fälla och sparka på invandrarna (det är ju för fan bara invandrarna som har riktiga jobb – kolla sjukvården etc – vi svenskar tar glass”jobben” som egentligen inte är några jobb alls – det innefattar mig).

  För det enda vi kan vara säkra på är att de som gynnats av alla dessa pyramidspel -från politiker till diverse finansfolk ALDRIG kommer stå för vad de gjort.”

  För så är det, de i toppen kommer dimma bort sin egen skuld under lager av skitsnack. Och sekundärparasiter, såsom t.ex mäklare, kommer aldrig vilja erkänna att de inte har riktiga jobb och att de tjänat primärparasiten med att inhäkta skuldslavar.

  Vi lever i ett psykopatiserat samhälle där man hela tiden försöker lägga skulden på någon annan. Kan man dessutom sätta på sig offerkoftan blir psykopatbeteendet optimalt (såsom politiker gärna gör genom att t.ex använda ordet ”politikerförakt” – det finns alla djävla skäl till att förakta de politiker vi har)

 2. Håller med dig.
  Det är samma mönster som utspelar sig i USA.
  Svårt att förstå att inte ens efter att ha levt ihop i över 200 år tillsammans,
  kan inte de vita fatta att de färgade är människor de också?
  Och att problemet till att de inte äger sitt hus,bor i tält,ingen försäkring,inga jobb,skulder m.m
  inte är de färgades fel!
  Någon visar ”trädet” igen för de amerikanska folket.
  När ska de amerikanska folket se ”skogen”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s