Hoppas Grekland återigen blir demokratins vagga genom att grekerna väljer att välta finansdiktaturen

Demokratin påstås ha uppkommit i Grekland och förhoppningsvis är grekerna också de som återinför demokratin i väst. Hoppas grekerna välter finansdiktaturen i den kommande folkomröstningen.

Jag är så trött på all denna rasism som finansdiktaturen spyr över oss genom sin ägda media. Hur länge har vi inte hört att greker, afrikaner etc är lata och slöa samt att deras armod är deras egna fel. Finansparasiten har skaffat sig en armé av presstituerade vars främsta uppgift är att dölja parasitens utsugning. För finansparasiterna tillför inget reellt till ekonomin – finansparasiterna skapar skulder från intet som de skuldsätter allt med. Får finansparasiterna inte tillbaka det de ALDRIG lånade ut ska landet krossas och sugas ut. Shylock var en fullständig amatör jämfört med de finansparasiter som flår länder, ja, hela kontinenter, idag.

För de folkmord finansparasiterna begått är ofattbara, bara ett ”litet” exempel:

”In 1997, the UNDP stated that in the absence of debt payments, severely indebted African countries could have saved the lives of 21 million people and given 90 million girls and women access to basic education by the year 2000. The All-African Conference of Churches has called the debt ”a new form of slavery, as vicious as the slave trade.” According to Africa Action, a Washington D.C.-based advocacy group,: ”The U.S. appears unwilling to support debt cancellation for Africa because the U.S. actually gains a great deal from Africa’s economic enslavement.”

THE RAVAGING OF AFRICA: Western Neo-Colonialism Fuels Wars, Plundering of Resources

Så på tre år beräknade FN att västs skuldsättning av Afrika tog livet av 21 miljoner människor – bara i Afrika! Hur många har då inte dödats genom alla årtionden och på alla kontinenter som västs skuldförslavningsinstrument, bl.a IMF och världsbanken, har implementerat sina SAP (Structural Adjustment Programs) och sugit ut U-länder. För visst har All-African Conference of Churches rätt när de säger att bankskulderna är ett nytt slaveri lika vidrigt som slavhandeln.

Nu är finansparasiterna i full gång med att våldta Grekland på samma sätt.

Och allt detta för att finansparasiterna skapat ett penningsystem där pengars uppgift INTE är att betala och döda skulder. Dagens Shylocks har istället skapat ett system där skulder ÄR pengar. För att betalmedel ska kunna finnas i detta system måste någon sätta sig i skuld – grekernas skulder och armod blir valuta som resten av Europa kan använda för sitt välstånd. Finns inga skuldslavar till bankerna finns inga pengar i detta perversa system.

För vi använder inte riktiga pengar längre som betalmedel – vi använder, som sagt, finansparasiternas skulder. Sedan döljs detta enorma finansiella utsugeri med svammel om ”frihandel” , ”fria marknader”, ”osynliga händer” etc. De presstituerade hjälper givetvis sin herre, finansdiktaturen, att dölja sanningen genom att bomba sönder vår egna förmåga till att tänka genom att lägga ut enorma bombmattor av dessa lögner. Vi betingas till att tro att lögnerna är sanningar.

Jag är inte rädd för mångkultur – jag är rädd för masskulturen som dödar vår förmåga att tänka själva. Jag är rädd för den mångfald av enfald som trycker ned oss. Jag känner ett enormt förakt för de som försöker strykpressa våra tankar genom media. Jag känner ett enormt förakt för finansdiktaturen och dess medlöpare – de sk ”journalisterna” i vår ”fria” media samt de knämoppar till politiker vi har idag. Jag vill slänga ut Shylocks masskultur och media som inte bara dödar våra tankar utan även varje form av kulturell egenart.

Det gör ont att se hur världen egentligen styrs. Grekerna har fått sina ögon öppnade genom våld. För resten av väst gäller  ”eyes wide shut” där vi vaggas in i drömmarna och lögnerna som media och politiker manglar våra tankar med. Som sagt, hoppas Grekland återigen kan bli demokratins vagga.

Därför är banksystemet ett domino-pyramidspel

Röda korsets deltagande i utsugningen av Afrika

Receptet för att skapa en härskarvaluta, såsom dollarn

Annonser

4 thoughts on “Hoppas Grekland återigen blir demokratins vagga genom att grekerna väljer att välta finansdiktaturen

 1. Medhåller totalt föregående talare fullständigt. Hoppas inneligt vi får ett ärligt penningsystem.

  Fast de flesta har inte aning om vad vi har för system överhuvudtaget. Jag försökte övertyga ett par pensionärer senast, men det ledde till mer frågor än svar:)

  Det är enklare med yngre.

  • Jo, det är nog lättare för de yngre.

   Tydligen vågade finansen inte låta grekerna rösta. Kanske är de medvetna om att om Portugal, Spanien, Italien fick rösta i demokratiska val skulle även de vägra betala de sk ”lånen”.
   Riktig demokrati är nog vad dessa parasiter mest är rädda för.

 2. Hej

  Det är enda vägen från detta ”bankslaveri”,är riktig Demokrati!
  Vi folket har makten ,bara vi kan vakna upp från denna ”mardröm”.
  Vi måste våga vånda oss i grottan och våga titta på det verkliga livet
  och inte titta på skuggorna!Vi kan börja med att ”skjuta” en pil mot Antinoos (anti-noos…anti-tanke)-massmedia,som Odysseus gjorde!Vi kan lära oss mycket av de gamla ”myterna”och använda det än idag.De visar oss vägen om hur vi ska göra.Allegorier om hur vi ska bära oss åt!
  Lazaros

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s