Tack, Grekland! Ni har återigen gett världen hopp om demokrati!

Nej-sidan vann i Grekland – det är en stor seger. Grekerna har gett oss hopp om att demokratin kan stå över finansdiktaturen. För bakom skitsnacket om ”EU-samarbete” etc döljer sig en finansdiktatur som härskar genom kontrollen över betalningsmedlen. Grekerna läts sig inte förödmjukas till ett JA trots att ECB såg till att stänga bankomaterna och hotade med allt de hade.

Grekerna vann en seger åt hela världen – men den är bara början. Nästa demokratiska fråga som folkomröstningar måste hållas kring är:

Ska vi avskaffa penningsystemet där privata parasiter i form av banker får sätta allt i skuld genom att ”låna ut” bankernas egna skulder?

En annan, kanske mer positiv, vinkel på samma fråga:

Ska vi ha pengar som är skuldfritt skapade till allmännytta eller ska vi ha ett samhälle där allt sitter i skuld till bankerna?

Det är inget vägval mellan höger eller vänster – det är en vägval mellan demokrati eller finansdiktatur. Grekerna har även visat detta.

Nobelpristagaren i kemi, Fredrick Soddy, studerade penningsystemet och hade helt rätt i att enda alternativet är att skapa ett ärligt penningsystem:
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

Soddy ville att vi skulle ha ett val och Grekerna har visat att vi har rätt att välja. Tyranniet går mot sitt slut – återigen – TACK, Grekland för det!

Det är viktigt att vi förstår skuldslavsamhällets och finansdiktaturens uppbyggnad. Det är viktigt att vi förstår hur mekaniken fungerar och inser att det finns alternativ byggt på frihet och demokrati.

Banker anskaffar skuldslavar genom att ”låna ut” bankens egna skulder – banken lånar aldrig ut pengar

Därför är banksystemet ett domino-pyramidspel

”Crash course” i hur penning och banksystemet fungerar

2 thoughts on “Tack, Grekland! Ni har återigen gett världen hopp om demokrati!

  1. Det bästa som hänt denna sidan jul! Snart kommer Italien, Spanien, Portugal, Irland, Frankrike att begära sitt utträde ur bankmaffians lekstuga, EU. Sedan, eller under tiden, kommer utställda derivat att explodera. Kan vi kanske hoppas på en lite ärligare värld efter det?

    • Jo, de sista som kommer fatta hur extremt perverst parasitärt systemet är blir nog ekonomerna. Som författaren Upton Sinclair uttryckte det:
      ”It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it!”

Kommentarer inaktiverade.