Demokratin är officiellt död i finansdiktatur-staten EU

Finns det någon kvar som tror att det finns någon demokrati kvar efter våldtäkten på Grekland? Vi är alla skuldslavar åt finansdiktaturen..

Tsipras talade i parlamentet inför omröstningen:


– Jag tar ansvar för allt som har hänt tills nu. Jag är stolt för att vi tagit kampen för de fattiga. Men vi hade starka motståndare, det europeiska kreditsystemet. Trots det har vi visat värdighet för hela Europa. Och en dag kommer det bära frukt. Det är inte längre en kamp mellan det lilla Grekland och kapitalismen utan mellan två olika system – mänskligheten och banksystemet.

Japp, han har rätt, och dagen kommer när finansdiktaturen välts. Kanske är det det enda positiva som kommer ut ur våldtäkten på Grekland – att folk vaknar och ser skuldslaveriet och finansdiktaturen som härskar bakom den ”gobeläng av lögner” som Nobelpristagaren Harold Pinter uttryckte i sitt Nobeltal.

Vi har inga demokratisk lagligt skapade skuldfria pengar kvar – de utgör bara 3% av den totala penningmängden. Resten 97% av penningmängden utgörs av bankskulder som folk får ”låna” av banksystemet – vi ”lånar” bankerna skulder då ett kundkonto hos banken inget annat kan innehålla än bankens egna skulder.

Tsipras har helt rätt när han sa att det här inte bara handlar om Grekland. EU var och är ett finansdiktatur-projekt syftande till att döda den nationella demokratin och suveräniteten. Kan det, som sagt, verkligen finnas en enda person som tvivlar på det efter våldtäkten på Grekland? Sverige står i kön till att bli våldtagna av finansdiktaturen. Vi blev våldtagna i början av 90-talet när den bostadsbubblan sprack. Vi kommer bli det igen när den här bostadsbubblan, som är megamycket större, spricker – precis såsom Spanien blev när deras bostadsbubbla sprack.

Hoppet för demokratin ligger hos det lilla Island som har ett förslag om att ta ifrån finansdiktaturen rätten att skuldförslava allt genom att staten tar tillbaka sin rätt att skapa skuldfria pengar.

Lord Mervyn King, Bank of Englands fd chef har sagt:

“Of all the many ways of organising banking, the worst is the one we have today. … Change is, I believe, inevitable. The question is only whether we can think our way through to a better outcome before the next generation is damaged by a future and bigger crisis. This crisis has already left a legacy of debt to the next generation. We must not leave them the legacy of a fragile banking system too.”

Som King säger är det vår plikt att kasta av oss finansdiktaturens skuld-ok och befria oss från skuldslaveriet de håller – annars kommer våra barn födas till skuldslavar de med.

Jag lider med Grekerna.

Jag tjatar nedan om mekaniken, såsom jag gjort så många gånger nu,  till detta skuldslaveri där bankerna ersatt lagliga pengar (kronor, pund, euro eller vad valutan nu heter i landet). med bankernas skulder (ditt och mitt kontoinnehav) som betalmedel. När folk förstår parasitismen och bedrägeriet i nedan kommer de förhoppningsvis bli lika förbannade som Grekerna är nu.

Säg att Nisse lånade 50 kronor av dig. Du kan då köpa en öl för Nisses skuld om  pubägaren går med på det. Du behöver bara fråga pubägaren:

-”Är det ok om Nisse betalar senare? Han är skyldig mig 50kr och jag har inga pengar”

Nisses skuld fungerar ovan som ett betalmedel men du kan omöjligt hävda att du betalat med pengar, dvs kronor.

Ovan fungerar bara om pubägaren litar på Nisse. ICA-handlaren kanske inte alls litar på Nisse då han tycker Nisse är en strulig fan – Nisses skuld skulle då inte duga som betalmedel i ICA-affären.

Säg att Nisse har satt sig i skuld med i princip hela samhället. Säg att Nisse även är polisen i samhället och är den enda som har vapen. Nisse blir till slut trött på alla som kräver tillbaka sina pengar och samlar alla innevånarna på torget och pekar med sin pistol och säger:

-”Ni ska från och med nu bara använda mina skulder som betalmedel – den som använder pengar kommer jag skjuta ihjäl. Den som vägrar acceptera mina skulder som betalning kommer jag också skjuta ihjäl”

Det Nisse gör ovan är precis vad banksystemet globalt samstämmigt gör. Det land som tillåter folket att använda landets egna valuta som betalmedel hotas att svältas ihjäl. För bankerna gör precis som Nisse ovan – tvingar oss under hot och utpressning att använda bankernas skulder som betalmedel istället för riktiga pengar..För när vi betalar varandra genom kontona betalar vi varandra med bankernas skulder då ”våra” konton inget annat kan innehålla än bankernas skulder.

Banksystemet är faktiskt mycket värre i sin ohederlighet  än Nisse då bankerna påstår sig ”låna ut” bankernas egna skulder till konton och får oss att tro att bankernas skulder till kontoinnehavarna ÄR pengar som vi ”lånat”. Mao banksystemet har gjort alla till skuldslavar genom att ”låna ut” bankernas egna skulder till konton. Alla är skuldslavar, om inte annat så genom skatten då staterna får betala skatt till bankerna för att stater är tvungna  att ”låna” bankernas skulder (som sagt, Maastricht artikel 101(4) ).

Nobelpristagaren i kemi, Fredrick Soddy, studerade penningsystemet och hade helt rätt i att enda alternativet är att skapa ett ärligt penningsystem:
“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

Annonser

One thought on “Demokratin är officiellt död i finansdiktatur-staten EU

  1. Ping: 16 juli – Grekland |

Kommentarer inaktiverade.