SD och ”gammelmedia” spelar på samma planhalva fastän de låtsas vara emot varandra

Dave1b tog upp några frågeställningar bl.a. om Fredrik Reinfeldts invandringspolitik. Han hänvisade till en video på youtube som är för SD. Jag brukar inte ta upp annat än penningsystemsfrågor på den här bloggen men gör ett undantag då rasismen växer i samhället där SD medverkar genom att peka på offren, flyktingarna, som roten till allt ont, stället för att se  källan till alla flyktingströmmar. SD verkar utåt som om de står mot vad de kallar ”gammalmedia” men jag tycker det framgår ganska klart att SD i botten har samma agenda som ”gammelmedia”. Detta då de blundar för samma saker. Istället för att gå till roten av problemet med flyktingströmmarna så skapar SD och ”gammelmedia” gemensamt en polarisering genom att försöka få folk att vara för eller emot flyktingar. Genom att få oss att blunda för orsakerna till flyktingströmmarna kan den egentliga makten fortsätta sina illdåd och skapa än mer elände och än mer flyktingströmmar – och, som sagt, SD och ”gammelmedia” gör gemensam sak i detta medvetna blundande – genom att låtsas spela på ömse sidor försöker de tillsammans skapa en polarisering mellan oss ”svenskar” (vad det nu är) och flyktingarna. Det känns viktigt att folk genomskådar denna medvetna samkörning.

Jag kopierar och klistrar in Daves och mina kommentarer lite ytterligare på slutet. Jag tycker Dave och jag fick ihop det ganska bra.

Dave:

Lincoln, vad tror du om teorin att Reinfeldt & Borg har trollat Sverige, att deras verkliga mål hela tiden varit att kollapsa välfärdsstaten. Denna teori dök upp i mitt huvud efter att ha lyssnat på en intervju med Reinfeldts far, han menar att ohållbar invadnringspolitik har varit ett av Fredriks vapen i målet att kollapsa värlfärdsstaten, se intervju här:

Mitt svar:

Jag vet inte om bevekelsegrunden för invandringen varit att kollapsa välfärdsstaten. Att Reinfeltds haft för avsikt att avskaffa välfärdsstaten är ju helt klart.

Oavsett vilket så finns det helt klart en annan, helt medveten, tystnad i såväl SD:s, vänsterns och högerns analys angående roten till alla flyktingar. Man kan inte klandra att folk flyr från Syrien, Irak, Afghanistan, Libyen, Ukraina etc. Folk flyr när det är krig. Frågan inget etablerat parti eller media ställer är:

Vem har ställt till alla dessa krig?

Svaret är ju alltid det samma – det är USA som ställt till eländet. Det visar alla fakta men inte ett enda parti eller tidning vågar säga det. Putin har sagt att det är USA:s imperialism som ligger bakom flyktingströmmarna likaså Tjeckiens president senast – annars är det nästintill helt tyst om detta fakta.

Det som jag tycket är tragiskt är att alla dessa flyktingar som är offer för denna imperialism sätts som syndabockar som om de bär ansvaret för att “svenskheten” (vad det nu är för något) suddas ut. De ville inte ha krig i sina länder, de ville inte fly. Vill vi att inte än fler ska tvingas fly måste vi se till att USA:s imperialism och krigföring upphör. Så länge de tillåts söndra och härska kommer det fortsätta skapas flyktingströmmar.

Så, i den mån nu “svenskheten”och den “svenska kulturen” (vad den nu är för något) på något sätt suddas ut av flyktingströmmar så kommer inte flyktingströmmarna någon gång minska om inte USA:s ständiga krigföring och destabilisering upphör.

Tyvärr finns inte den diskussionen överhuvudtaget i Sverige. Faktiskt är den debatten betydligt mer levande i USA där t.ex Ron Paul (som jag inte delar åsikt med i alltför mycket annat) säger ungefär samma sak som t.ex Putin.

Men blundandet för USA:s  imperialism stoppar inte där. För om “det svenska” (vad det nu är för något) blivit utsuddat av något så är det av USA:s kulturimperialism. Den utsuddning är det minst lika tyst om som USA:s krigiska imperialism. Att det inte längre finns något som kan kallas “svenskt” är inte desperata flyktingars fel som kommer till Sverige och bildar en ny underklass (kan ju faktiskt vara så att detta var just Reinfeldts grundtanke – ta in en massa invandrare, behandla dem som skit och bilda en ny underklass, avveckla välfärden för de infödda svenskarna som ändå lever relativt bra inom medelklassen).

Summa summarum:
Det pissas hej vilt på flyktingar som redan är utsatta men ingen bryr sig om att kolla in orsaken till att de flyr. Inte heller bryr sig någon om att kolla in USA:s kulturella ockupation som suddat ut “svenskheten” (vad den nu består av – jag har inte en aning – så utsuddad är jag 🙂 ). All skuld läggs på de som redan är i underläge.

Jag tycker, som oftast, att det är tystnaden som är mest talande – även i detta fall.

Michael Moores nästa dokumentär “where to invade next” kommer bli intressant:

Daves kommentar:

Tack för svar. Instämmer i allt du skrev ovan, men notera att jag inte kritiserat en enda invandrare i min fråga. Tvärtom är de offer precis som vi ifall det nu är så att Borg och Reinfeldt använt dem för att överexpandera välfärdsstaten genom ohållbart stort bidragssystem och den största finansbubblan någonsin. Vad som är “svenskt” eller ej spelar ingen roll i detta sammanhang, bygger bara på artificiella gränsdragningar som snart oavsett invandringen kommer att ha liten betydelse tack vare internet, friare kommunikation mellan gränser och språk.

Mitt svar:

Precis! Det är så lätt att man blir stämplad för att vara rasist när man skriver om det här.

Om det är som du beskriver är det ett kusligt psykopatiskt beteende. Att använda flyktingarna som täckmantel för att montera ned välfärden. De flyktingar som kommer har ju krig och elände som referenspunkt och märker inte att det är en försämring av tidigare villkor (som infödda svenskar hade) – tvärtom flyktingarna är tacksamma för det de får. Genom att Reinfeldt importerat en ny underklass som inte klagar på neddragningarna har han kunnat skruvat ned utan allt för mycket klagan. Så flyktingarna har blivit utnyttjade på det sättet också. Som sagt, är det medvetet är Reinfeldt en gigantisk psykopat.

I youtube-inslaget talas det om att Reinfeldt genom ”kulturmarxism” vill döda ”svenskheten” och bla, bla. Enligt mig är videon en del av ett medvetet  marxistisk (hegelianskt är väl egentligen mer rätt) dialektisk strategi.  SD och ”gammelmedia” samverkar genom att försöka skapa en polarisering (tes och antites) där de utåt försöker framstå som om de är emot varandra.Genom att försöka få offren (flyktingarna) att framstå som det egentliga hotet mot välfärden och friden i samhället kan SD stoppa det större seendet och få oss att glömma orsakerna. Genom att ”gammelmedia” endast går på SD men skiter i att utreda orsakerna får ”gammelmedia” oss att blunda. Så SD och ”gammelmedia” spelar det marxistiska spelet dialektik där de skapar en polarisering kring fel saker (tes=för flyktingar – antites=mot flyktingar) och det gemensamma syftet är att syntesen ska få oss att blunda för orsakerna.

Jag har kollat in en del högersidor på sista tiden och de slänger sig, liksom youtube-klippet ovan, med begrepp som ”kulturmarxism” (jag fattar inte alls vad fan de menar med det heller) men de verkar inte se att de själva är del av ovan medvetna polarisering som helt bygger på marxistisk dialektik.

För att på något sätt återknyta till penningsystemet som jag brukar skriva om. Vad är syftet med denna polarisering och medvetna förvridning av seendet medels marxistisk dialektik? Min tro är att det snart kommer gå åt helvete med det finansiella systemet och då vill härskarna att vi slåss mot varandra istället för att se de riktiga förövarna. Inte nog att de importerat en underklass genom flyktingarna – de försöker sedan skapa en polarisering mellan denna nyskapade underklass och oss ”svenskar”. Det är mao fråga om att söndra och härska. Det är dags att vi ser igenom deras dialektiska metoder och ställer rätt grupp till ansvar  när den finansiella härdsmältan drabbar oss. Vi måste rikta energin och kraften och rätt håll och inte gå på dessa konstlade konfliktytor som SD och ”gammelmedia” skapar i samklang.

Annonser

5 thoughts on “SD och ”gammelmedia” spelar på samma planhalva fastän de låtsas vara emot varandra

 1. ”The USA and NATO have destroyed Iraq and Libya with their military intervention, bombs and missiles; provided financial, logistical and military support to the opposition against President [Bashar al-] Assad in Syria, and thus made possible the destruction, chaos, suffering,” and Takfirism in the region, Heinz-Christian Strache wrote on his Facebook page on Saturday.
  US, NATO responsible for refugee crisis in Europe: Austrian politician

 2. Venezuelan President Nicolas Maduro pinned the blame for the worst refugee crisis to hit Europe since WWII on the United States.

  The Venezuelan leader accused the US of flinging the Middle East into a whirlpool of wars thus provoking the current refugee crisis faced by European countries.

  “It is Europe that has to deal with the disaster caused by the US, because it is Europe that is now taking in thousands of migrants and they don’t know how to cope with this situation,” he told RT during his visit to China for V-Day celebrations commemorating the 70th anniversary of the end of WWII.
  http://www.tntreport.com/europe-refugee-crisis-united-states/

 3. Mer om det SD och ”gammelmedia” i samråd medvetet håller tyst om – att flyktingkrisen är skapad av USA och Natos härjningar:
  U.S. Drops Bombs; EU Gets Refugees & Blame. This is insane.

  Några citat:
  ”The great investigative journalist John Pilger provided the best summary description of the horrific and intentional catastrophe that Obama and his Secretary of State Hillary Clinton perpetrated upon the Libyan people. For example: “In 2011, NATO launched 9,700 ‘strike sorties’ against Libya, of which more than a third were aimed at civilian targets. Uranium warheads were used; the cities of Misurata and Sirte were carpet-bombed. The Red Cross identified mass graves, and Unicef reported that ‘most [of the children killed] were under the age of ten’.” These were international war-crimes, which will never be prosecuted. Hillary Clinton expressed merry pride (“We came, we saw, he died! (Laughs)”) regarding what she and Obama did in killing Gaddafi, no matter how many people’s lives were destroyed in the process. Europe is reaping America’s whirlwind.”
  —–
  Do Europeans not know what is happening and why? Attaining freedom from the U.S. yoke is not nationalism; it is not right-wing: it is patriotism; it is progress, not regress. It is looking forward, not backward. It is serving the people whom one claims to represent. It is real democracy. America is no longer the nation of the Marshall Plan. That nation, sadly, has been replaced: a new group took it over, and their obsession is empire.
  ————-

 4. En annan grej Lincoln, hur verifierar man att intervjun inte är fake? Var det verkligen Reinfeldts far som pratade? Tar det med en nypa salt, men en helt klart intressant teori, att Fredrik är psykopat visste vi sedan länge, har för mig att du påpekat detta länge?

  • Vet inte men egentligen är det väl än tyngre att Bo Lundgren, som var partiledare före Reinfeldt, säger att Reinfeldt använt flyktingarna på ovan sätt för att ta bort välfärden. Blir lite svårt för Reinfeldt att smita ifrån sitt ansvar när skiten rasar i Sverige och de infödda svenskarna måste ta skiten också. Den dialektiska metoden att försöka få de infödda svenskarna att skylla på offren (flyktingarna) kommer inte funka då – inte ens med SD:s hjälp. Undrar varför Lundgern var så glasklar med att påpeka att Reinfeldt utnyttjat flyktingarna på det sättet?

   Förhoppningsvis ser de infödda svenskarna Reinfeldts förräderi och inte hoppar på invandrarna när den kommande finansiella katastrofen raserar ekonomin för Sverige. Hoppas folk kan se igenom SD (men även de andra partiernas) dubbelspel och försök att undvika att ställas till ansvar (vilket tycks vara en gemensam nämnare för alla politiker – stå aldrig för något, skyll ifrån dig och hitta syndabockar.

Kommentarer inaktiverade.