Av alla prostituerade politiker är nog Reinfeldt den största förrädaren

Jag tycker nedan videoklipp är väldigt obehagligt då den skuldbelägger invandrare genom att lägga problemformuleringen på dem genom att tala om ”etnicitet” och ”Sverige åt svenskarna” etc.

Jag håller dock med filmen om att Reinfeldt troligen är den störste av alla förrädare bland de prostituerade politikerna. Dock från en helt annan vinkel än den främlingsfientliga hållning SD intar- Jag är, som alla som läser den här bloggen vet, finansparasit-fientlig – något SD inte är. Reinfeldt arbetar dessutom direkt år finansparasiterna då han är anställd av Bank of America Merrill Lynch (hans bror, Henrik Reinfeldt,  fick en tjänst hos JP Morgan).

I filmen säger Reinfeldts pappa att hans son använt invandrarna för att montera ned välfärdsstaten. Likaså säger en socialdemokratisk journalist. Men för mig är det Bo Lundgrens (moderatledaren före  Reinfeldt) kommentar som väger tyngst. Lundgren säger det dessutom väldigt rakt ut – Reinfeldt har använt invandrarna för att montera ned välfärden och trycka ned lönerna.

Reinfeldt har använt invandrarna för att skapa en ny underklass och på så sätt genomfört sin agenda som han beskriver i boken ”Det sovande folket”. Kolla in alla lågbetalda jobb inom vården, förskolor, kollektivtrafiken etc etc så ser du en klar överrepresentation av invandrare. Reinfeldt har gradvis försämrat välfärden för de längst ned medan han ökat välfärden för överklassen – och då i synnerhet för den parasiterande finansiella överklassen.

I ”Det sovande folket” beskriver Reinfeldt Sverige som en stat bestående av trygghetsnarkomaner. Enligt Reinfeldt har detta lett till att den svenska befolkningen blivit slöa och förväntar sig att bli matade av mamma staten. Reinfeldt har föraktfullt sagt att svenskar är ”mentalt handikappade”.

Jag håller inte med Reinfeldt i hans människosyn om att trygga människor blir slöa idioter (Sverige har t.ex fler innovationer per capita än de flesta länder). Men låt oss anta att Reinfeldt har rätt i sin tes att ekonomisk trygghet skapar slöa mentalt handikappade idioter. I så fall måste den tesen vara universell – dvs den måste gälla alla. Dvs barn som fått sin välfärd genom att ärva, såsom t.ex Wallenberg, skulle då också vara ”mentalt handikappade” förslöade soffliggare. Wallenberg har genom arv fått vad föregående generationer bidragit till (genom att finansiellt parasitera på resten av samhället) – släkten Wallenberg måste mao vara en av de största bidragsnarkomanerna genom tiderna. Om Reinfeldt nu har rätt borde staten se till att hjälpa den mentalt efterblivna familjen Wallenberg så att de inte även i fortsättningen får misshandla sina barn och göra dem till ”mentalt handikappade” inavlade trygghetsnarkomaner.

Men Reinfeldts tes om att välfärd skapar sovande trygghetsnarkomaner gäller tydligen inte för den finansiellt parasiterande överklassen. För vad har Reinfeldt gjort? Jo, han har ökat välfärden till parasiterna. Om han hans teori om att välfärd föder idioter stämmer borde han ju sett till att arvsskatten och gåvoskatten etc  återinfördes  och höjdes. Men, som sagt, tydligen gäller inte Reinfeldts tes de redan rika och i synnerhet gäller den inte för finansparasiter. Sverige har under Reinfeldts regim istället blivit ett välfärdsparadis för skatteplanerare

Sverige – nya skatteparadiset för de rika

Reinfeldt är mao en hycklare av gigantiska mått – hans tes ”välfärd skapar mentalt handikappade” gäller bara de som står lägst ned i samhället. Han har i enlighet med denna psykopati sett till att montera ned välfärden för de längst ned i samhället under täckmanteln att det varit av omtanke då dessa mentalt förslöade individer behövde väckas. Samtidigt har han gjort precis tvärtom mot den parasiterande finansiella överklassen.

I synnerhet har han, som sagt, blundat för den finansiella parasitismen som pumpat alla tillgångar till en liten finanselit. Han har blundat för att bankerna satt allt i skuld genom att bankerna tillåtits ”låna ut” bankernas egna skulder. Denna parasitism har sedan blåst upp pyramidspel, typ börsen, som sekundärparasiterna kunnat livnära sig på. Parasiter riskerar enligt Reinfeldt aldrig att bli ”mentalt handikappade” av denna välfärd som staten gett dem. Finansparasiternas barn riskera inte heller att bli  ”mentalt handikappade” av att ärva vad föregående generation parasiter sugit ut (typ Wallenberg).

Jag tycker det är svårt av ovan att komma till annan slutsats än att Reinfeldts enda uppgift var att skydda parasiternas välfärdsstat ,dvs de  sk 1%, samtidigt som han gjort i princip allt för att montera ned välfärden för 99% av befolkningen genom sin tes om att välfärd skapar ”mentalt handikappade” medborgare.

Nu kommer finansparasiternas pyramidspel allt närmare ättestupan. Och då har Reinfeldt sett till att vi ska skylla på den importerade underklassen –  invandrarna. Skriptet som är skrivet för att skydda parasiterna lyder:

Låt alla drunkna i bankernas påhittade skulder – skyll sedan på offren när pyramidspelet faller och ta bort alla flytvästar i välfärden så att skuldslavarna får tävla och slåss mot varandra i ett socialdarwinistiskt “Sink or swim”-race mot botten.

Allt medan parasiterna på ¨toppen (där Reinfeldt fått en plats genom att slicka arsle – såsom nästintill alla politiker som förstår hur det fungerar) kräver “strukturreformer” så att de kan parasitera än mer.

Det är så spelet kommer spelas. Man kan äcklas för mindre.

Reinfeldt är inte ensam om detta förräderi – det finns t.ex gott om sossar där också (Feldt, Östros, Persson, Sundström, Åsbrink etc etc – på många sätt är sossarnas förräderi värre än Reinfeldts). Det är ett förräderi mot demokratin. De som är skyldiga bör ställas inför rätta och straffas. Det är viktigt att vi riktar vår ilska åt rätt håll när det finansiella pyramidspelet faller. Det är viktigt att vi ställer rätt personer till ansvars och att vi INTE pissar på de längst ned och ger dem skulden – vi får inte luras in i den fällan av Reinfeldt och resten av de prostituerade politikerna. Det är väl underförstått givet att jag anser att SD har som uppgift att få oss att gå in i den fällan. SD och Reinfeldt gör gemensam sak i att blunda för finansparasitismen – dvs de gör gemensam sak i att skyla parasiternas brott så att parasiterna slipper stå till ansvar.

Mer om lögnerna som utgör grunden för vår skendemokrati:

Bankirerna och ekonomerna kommer förstöra världen om vi tillåter dem fortsätta ljuga

Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är inte pengar, de används i byteshandel by proxy

Nej! Börsspekulation är inte ”sparande”. Pyramidspel är aldrig sparande

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är inte pengar! Att de trots detta ingår i penningmängden är en del av bedrägeriet

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Nej! Banker är INTE företag.

NEJ! Ditt konto hos banken kan INTE innehålla kronor! Liten film

NEJ! Du är aldrig låntagare av det som står på ditt konto! Banken är ALLTID låntagare av det som står på ditt konto.

Nej! Pengar är inte ett löfte om att betala – tvärtom – man kan betala löften med pengar.

Annonser

10 thoughts on “Av alla prostituerade politiker är nog Reinfeldt den största förrädaren

  • Japp!

   Ingen vill ta ansvar för det gigantiska pyramidspel som bankerna tillåtits skapa genom bedrägeriet att bankerna tillåtits ”låna ut” bankernas egna skulder till kundkonton.

   Jag menar så djävla dumma i huvudet kan de inte varit att de inte förstått att bankerna aldrig lånat ut några pengar. Det är ju för fan bara att kolla på bankens balansräkning- det är ju solklart av den att ett kundkonto ALDRIG kan innehålla pengar – ett kundkonto kan ENBART innehålla bankens skuld till kontoinnehavarana.

   Denna, själva grunden till bedrägeriet och den snart ploppande bobubblan vill ingen ta ansvar för bland de prostituerade politikerna. De diskuterar om ränteavdragen och skatteavdragen var fel men aldrig ställer de frågan:

   Varför i helvete ska bankerna överhuvudtaget få ”låna ut” sina egna skulder? Varför ska de kunna trissa upp priserna med dessa påhitt i gigantiska pyramidspel samtidigt som folk, stat och företag blir skuldslavar åt bankerna? Varför i helvete har politikerna överhuvudtaget låtit denna parasitism få förekomma?

   Att äcklet Persson säger:
   -”Den som är satt i skuld är inte fri”
   är hyckleri på en grotesk nivå. Hela banksystemts funktion är ju att sätta allt och alla i skuld. Attt de lyckats med detta, genom att ”låna ut” bankens egna skulder, är Persson lika djävla skyldig till som Reinfeldt.

   Det är svårt att känna annat än förakt för politiker. Det slås nog bara av politikernas förakt för folket. Person visar sitt förakt genom ovan citat. Reinfeldt genom sin bok ”Det sovandee folket”.
   Men folk kommer vakna när det finansiella parasitpyramid-spelet faller och inse vilket skuldslavsystem de blivit fångade i av bankerna. Då skulle jag inte vilja vara en prostituerad politiker typ Persson eller Reinfeldt.

   “Banking is not money lending; to lend, a money lender must have money” – Hyman Minsky

 1. Reinfeldt är så hemsk att jag inte finner ord – och falsk. Jag minns bl.a då han sa följande – ett uttryck som han ofta använde: ” Välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion”. Det var naturligtvis en lögn. Innan såna som han, Göran Persson och andra pompösa lögnare, hade vi en välfärdsstat. Men de har monterat ner den. Tagit från de fattiga och gett till de rika. Det är ju precis en sån politik Moderaterna förespråkar och alltid har gjort!
  —–
  För något halvår sen sa Reinfeldt också: ”Vi måste öppna vår famn för flyktingarna- ” – MEN han sa så här i nästa andetag: – ”men då blir det inga nya reformer”. Många verkade tro att han plötsligt blivit mänsklig, men jag kände ett djupt obehag av hans ord. Han sa ju. tjusigt inlindat, att flyktingarna kommer kosta så mycket pengar att ni här-födda svenskar kommer få det sämre.

  Den mannen är en slemmig orm.

  Kao

  • Då bekräftar han ju det fd moderatledaren Bo Lundgren anklagar Reinfeldt för. Du har ingen länk till där han sa det?

   Tyvärr är sossarna lika prostituerade de. Och kollar du på Vänstern finns ingen där heller som kritiserar finansparasitismen.

   Det läskiga är att de enda som faktiskt kritiserar finansparasitismen är nassar typ, Svenskarnas Parti etc. Det är kan sluta riktigt djävla illa om inte andra partier avsätter de prostituerade politikerna i sina partier och börjar inse vad vad finansparasitismen sysslar med.

   Alla partier, oavsett politisk färg, borde vara emot dagens finansparasitism.

   • Har tyvärr ingen länk. Skrev inte om det.

    Det ser ut att barka helt åt helvete med politiken. Ju mer dumheter SD ställer till med – desto fler röster får de ju. Jag tror inte att folk i allmänhet som röstar på dem är på det klara med den dolda agendan de har.
    ——-
    Att inte ens vänstern protesterar mot bankparasitismen är beklagligt. I stället duttar de med småfrågor som skulle lösas direkt om de hade angripit bank- och penningsystemet.

    Framtiden ser inte ljus ut, men jag känner att jag ändå vill hänga kvar i ”!den positiva tråden”.

  • Hittade det här. Vet inget om snubben som lagt ut det på nätet eller vad han står för. Men vad Reinfledt står för ör ju tämligen klart – hans uppgift har varit att döda välfärden samtidgt som han slickat finasparasiterna i arsclet genom att öka deras välfärd på alla andras bekostnad.

   Den här är när han säger att Sverige säger att Sverige ska öppna sina hjärtan – tydligen samma tillfälle som när han sa att inga reformer kommer ske i Sverige.

   Det purbetala slutet på det videoklippet tyder på att det var typ någon SD:are som lagt upp det.

   För SD:are – försök kolla bortom ert hat mot invandrare – försök förstå att ni blir nyttiga idioter som finansparasiterna försöker utnyttja för att dölja sina spår. Gå på finasnparaiterna och prostituerade politiker, typ Reinfeldt och försök se orsak och samband.

   • Man kunde ju önska att de kan se sambanden. Orsak och verkan. Men i stället matas folk med ‘titatatements’ såsom hjärndöda teveprogram och en massa sport och shopping av onödiga prylar. Så att de inte ska tänka. Folk sparkar nedåt och slickar uppåt. Ett typiskt beteende för att själv slippa sitta på botten.
    ———
    Tack för länkarna. Nu har jag att läsa ikväll 🙂

    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s