Sverige begår ekonomiskt självmord genom att mata bankparasiten samtidigt som bönderna dödas

Sverige har snart inget jordbruk kvar då bönderna slaktas på den ”fria marknaden”. En marknad där bankparasiter matas och skyddas samtidigt som bönderna slaktas är ingen ”fri marknad”.

Ekonomi kommer från latin och betyder egentligen något i stil med ”att hushålla”. Kan inte bönderna ge oss mat svälter vi ihjäl. Men vad skapar bankerna egentligen som vi kan leva av? Ingenting mer än skuldslaveri. De flesta bönder är troligen också skuldslavar då de tvingats bli större för att kunna konkurrera – de har tvingats ”satsa” genom att ”låna” fullständiga påhitt som det parasiterande banksystemet hittat på. Resultatet har blivit monokulturer och en djurhållning därefter. De länder som skapar de största fälten och som tillåter värst behandling av djuren är de som gynnas och kunnat konkurrera ut länder med mer etiska regler – ett race ”to the bottom” mao . Och de som dikterar vidrigheterna  i den sk ”fria marknaden” är som alltid parasiten, bankerna.

Medan bönderna finansiellt svälts ihjäl har bankerna svält över alla bräddar. Svenska banksektor är idag 400% större än ekonomin enligt SvD:s Cervenka, endast slaget av Holland och Schweiz. Bankerna är alltså mer än 4 gånger större än den verkliga ekonomin. Vi har mao knappt någon verklig ekonomi kvar – vi lever på att bankerna kan hålla igång sin parasitism och på så sätt hålla kronan uppe. Genom banksektorns parasitism byggt på skuldslaveri och pyramidspelsbyggande (såsom fiktiva ”värden” på börsen och ”bostadsmarknaden”) hålls kronan uppe. Faller kronan faller hela den fiktiva ekonomin och vi står där utan förmåga att försörja oss då bankparasiterna dödat bönderna som ska se till att vi får mat.

Sveriges ekonomi är så totalt beroende av att kunna fortsätta parasitera genom banksystemet att vi knappt har något annat val än att vara underdåniga parasiternas Mecka – New York och dollarhegemonin. USA:s megaparasiter kan enkelt dra ur proppen på det svenska banksystemet genom att sänka kronan när den vill. 85% av all världshandel sker i dollar och svenska banker är extremt dollarberoende. Därför stödjer Sverige alla krig som USA anordnar för att upprätthålla dollarhegemonin. Irak, Libyen, Sudan  etc hade alla slutat använda dollar och USA har bombat sönder dem. De som länder som USA de inte kunnat bomba sönder har de försökt destabilisera på alla sätt (t.ex Iran, Ryssland  och Syrien som alla slutat använda dollar). Sverige har stött slakten – inte för att värna någon demokrati – det enda skälet har varit att värna Sveriges fiktiva ekonomi – dvs banksystemet och därmed kronans artificiella värde.

Faller dollarn faller kronor. Faller kronan faller alla inhemska pyramidspel och påhittade värden på t.ex  ”bostadsmarknaden” och börsen. Kvar står vi med en helt utsugen ekonomi där vi inte längre ens kan få mat då parasiten har glufsat i sig och dödat alla bönder.

Svenska politiker har varit medvetna om denna utveckling. Förre finansministern Anders Borg tackade i ett tal till en amerikans tankesmedja för USA:s alla krig då vi får ta hand om flyktingarna. Han sa ordagrant:

”Ni krigar och vi får flyktingarna”

Ni kan lyssna på videon nedan när han säger det

Enligt moderaternas fd partiledare Bo Lundgren har Reinfeldt använt flyktingarna för att döda den svenska välfärden (lyssna på när han säger det i videon).

Åt vilka jobbar både Borg och Reinfeltd idag? Jo, åt amerikanska storbanker (Borg åt Citibank och Reinfeldt åt Bank of America Merrill Lynch)

Sverige är mao ansvariga för flyktingströmmarna då vi har extremt korrupta och köpta politiker i toppen (samma skit med sossarna) som helt tar sina direktiv från USA:s finansiella parasithögkvarter – Wall Street och FED.  Dessa flyktingar är offer och har inte kommit hit av fri vilja – men de kommer bli offer en gång till när finansparasiternas låtsasekonomi faller – det är dem vi är satta att lyncha (att Reinfeldt jobbar åt Bank of America Merrill Lynch, borde ge oss en vink om vilka vi egentligen borde lyncha).

Valet är om vi ska fortsätta mata finansparasiterna genom att ge bankerna rätt att fortsätta parasitera genom att skydda deras kartellverksamhet med ”insättningsgarantier”, ”bail in” etc etc – eller om vi ska se till att bönderna får leva så att vi har något att äta när pyramidspelen faller. Valet är om vi ska fortsätta stödja det fallande dollarimperiets fortsatta barbari och parasitism eller skapa en hållbar verklig ekonomi. Tiden för att göra valet är kort – kanske är det redan för sent.

 

———————–

Har sammanställt en bok som en pdf av diverse blogginlägg. Jag har försökt hålla det så enkelt som möjligt med maximalt med illustrationer. Men det finns saker som kan förbättras och kanske läggas till. Jag ville göra den kort och enkel men kom gärna med förslag på förbättringar.

Kan laddas ned här:

http://www.filedropper.com/crash_1

alternativ

http://www107.zippyshare.com/v/hfMdHBPQ/file.html

—————–

Här är annat grundläggande kring bankernas pyramidspelsbyggande kasinoverksamhet och bedrägeri.

NEJ! Penningsystemet är inte kreditbaserat. Det är baserat på att bankerna får ”låna ut” sina egna skulder till kundkonton – en enorm skillnad!

Nej! Bankernas skulder, dvs ditt kontoinnehav, är INTE pengar!

Nej! Du amorterar inte – banken har inget lånat ut – så vad ska du betala tillbaka?

Nej! Banker är INTE företag.

NEJ! Ditt konto hos banken kan INTE innehålla kronor! Liten film

NEJ! Du är aldrig låntagare av det som står på ditt konto! Banken är ALLTID låntagare av det som står på ditt konto.

 

8 thoughts on “Sverige begår ekonomiskt självmord genom att mata bankparasiten samtidigt som bönderna dödas

 1. En rättelse, det är ett medborgarförakt för det gäller inte alla.
  http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/nyanlandas-bidrag-fran-forsakringskassan.html

  ”Bönderna” https://twitter.com/rostaratt/status/712001303455510532
  Till sist Migrationskrisen har bara börjat. https://twitter.com/rostaratt/status/709819510312869888

  • Vad gäller inte alla? Och vari ligger medborgarföraktet från min sida?
   Delar du mitt bankförakt och det faktum att, såsom Borg erkänner, USA skapar flyktingströmmarna? Vill vi ha slut på flyktinströmmarna måste vi stoppa orsaken – att pissa på enstaka flyktingar samtidigt som man blundar för orsakerna till flyktingströmmarna ändrar ingenting.

   Du blir en nyttig idiot om du skyller allt på flyktingarna. Dessutom står du för ett medborgarförakt då du tror att alla är så korkade att de går på det.

 2. Ursäkta om sent svar,tack för obelevat svar,delar din uppfattning vad gäller bankernas illa förfaringssätt, men skyller vare sig på dig eller flyktingar,enkom regering och/bankväsende med där påvisa vissa utgiftsposter i proportion till(bönderna,därav medborgarförakt-fras)
  Du vet- jag vet att banker sätter räntebärande skulder i cirkulation/ extraherar pengar ur luft,men avstå gärna från ngt som antyder rasistkort(är själv andra gen inv)sen kan vi väl i dina ordalag pissa på om det skulle råda diametralt olika uppfattningar.
  Orsaken är för mig sedan länge klar men bankerna kommer ändå att söka finna andra saker att skylla det ekonomiska förfallet på. De kommer bland annat att peka på invandringen som ändock är tvungen att vara vad den är enbart på grund av bankernas behov av genom kanske krig säkra naturresurser som oljan i Mellanöstern (vilket i sig skapar flyktingvågorna) ”fler skuldslavar i systemet,framförallt papperslösa då de inte kan skuldsätta sig” sistnämnt bespara dig tid replikera ej(ägna den åt det du gör för det behövs) för jag ämnar inte återkomma.

  • Det handlar om dollarhegemonin.

   Vem säger inte att man kan vara rasist om man är andra generationens invandrare? Lasermannen var andra generationen, Jackie Arklöv var t.o.m nazist.

   Jag kollade in din sida och jag kan inte se annat än polariseringsförsök. Allt är muslimernas fel och Sverige är på väg att tas över etc.

   Inte ett ord om orsakerna till flyktingströmmarna. Inte ett ord om USA-imperialism, dollarhegemoni, finansdiktaturen eller ”the greater Israel” etc. Inte ett ord om att Sverige deltar i skapandet av dessa flyktingströmmar. Heller inget medlidande till de som flyr USA:s eviga krigande.

   SD (vilket verkar vara det parti sidan företräder) är ett lika hycklande parti som alla de andra då de stödjer och döljer USA/Israels agerande. Faktum är att vill vi att flyktingarna inte ska fly måste vi göra något åt orsakerna – inte som SD – stödja USA/Israels eviga krigande.

   Bidra med det istället för att hyckla och göra offren till förövarna! SD lever på att maximera polariseringen och kan bara överleva på att maximera konfliktsytorna. Nu när t.ex Moderaterna gått från Borgs tackande för flyktingarna (ja, han tackade t.o.m för krigen) till att pissa ikapp med SD så måste SD öka trycket på sitt pissande. Tycker din sida uppenbart visar att så är fallet.

 3. Bra skrivet.

  Jag vill tillägga att det är lättare att förstå det hela ifall man kallar dessa tjyvar och banditer för vad de är, gangstergäng a la Capone. Psylopater som inte skyr några medel. Männskors liv beryder inget, det är förbrukningsvara. Makt för maktens egen skull.

  Aprppå ditt svar på läsakommentaren så är det en bra sammanfattning av hatpartiet SD. De är ett verktyg a la fårhundar för gangstergängen att dölja deras tjyv och rackarspel. Hatarna är dagens lättlurade brunsjkortor.

 4. Apropå ”böndernas död”

  Ponera att alla pengar i hela världen försvann imorgon, men folk fortsatte göra vad dom gör idag. Skulle något ändras? Svar NEJ.
  Det är folks arbete och kunnande som ger mat på borden inte pengar.
  Är det pengar som driver folk att jobba? Svar NEJ
  Det är vad du kan byta pengarna mot som man jobbar för..
  Jag och alla andra arbetar för att tillfredsställa sina mänskliga behov

  ¤ Mat
  ¤ Skydd (kläder,bostäder osv)
  ¤ .Sex (status,makt,sina egna geners överlevnad)

  Girigheten drivs av rädsla för brist av ovanstående, därav vårt maniska driv att samla de samma och i vår värld är pengarna likställda fast dom egentligen bara är en onödig mellanhand.

  Allt detta kommer ur arbete, fast vi använder mellanhanden pengar till allt detta.

  När det gäller böndernas arbete, Tekniken finns kunnandet finns för att täcka hela världens näringsbehov och det på ett mycket mer miljövänligt och effektivt sätt.
  Med mindre mänskligt arbete dessutom.

  Detta skulle kunna göras med 100% förnyelsebar energi.

  Tekniken finns kunnandet finns arbetskraften finns.
  Det som saknas är incitament.
  Och i stor skala går det inte att göra med pengar.

  Det är faktiskt tvärtom vad många tror pengarna som är den stora bromsklossen för teknisk mänsklig och hållbar utveckling.
  Många tror att bristen på pengar är problemet.

  Jag är ingen trädkramare som vill att vi ska gå tillbaka till att plöja åkrar med oxe och harv. Jag är en lat jävel som vill ha det så bekvämt som möjligt med så lite tråkigt ”arbete” som möjligt.

  Jag vill ha mer tid till sånt jag älskar, det tror jag jag delar med dom flesta.
  Jag är övertygad om att jag och resten av världens befolkning skulle kunna få en mycket högre levnadsstandard än jag har idag utan pengar. Tänk om alla jobb som finns idag skulle ersättas av teknik där det var möjligt. Alla jobb som har något som helst med pengahantering eller pengaförökning skulle försvinna.
  De jobb som skulle vara kvar var dom vi inte har teknik eller kunnande att ersätta än,

  Alla arbeten som skulle finnas skulle vara såna som går ut på att ge riktigt värde tillbaka, Inget jobb skulle finnas enbart för att hålla ”köpkraften igång”
  Alla kostnader skulle försvinna förutom den riktiga resurskostnaden och arbetskostnaden i form av tid och energi.

  Med en potientiell arbetskraft på hela världens befolkning, Ingen tvingas vara arbetslös alla får bidra där dom kan.

  Jag tror varje människa skulle behöva offra mycket mindre tid än idag till ”tråkigt arbete” arbete kanske skulle vara mer passion.
  Som sagt teknik och kunnande finns redan för att täcka våra mänskliga behov på ett mycket mer effektivt hållbart och mänskligt sätt dessutom för hela världens befolkning.

  Vi alla gör ju redan detta på ett eller annat sätt för samma syfte, Varför skulle vi sluta utan mellanhanden pengar om vi förstod ovanstående.

  Jag är medveten om att det jag nyss skrivit verkar ouppnåeligt
  Och det kanske det är men inte pga att vi inte vet hur eller kan göra det utan för att vi inte tror på det. Det är även ogörligt i ett sånt ekonomiskt system vi alla lever i.
  Vi är rädda att förlora det vi tror vi har.

  Lite paradoxalt är det VI INTE tror på PÅ RIKTIGT
  Och det vi tror på är en överenskommelse om ett påhittat värde som om man tittar på det ur ett rent vetenskapligt perspektiv är helt mot alla kända naturlagar. En sedel oavsett vad det står på den kan aldrig vara något annat eller ha ett annat värde än det den består av en bit papper. Sedelns värde bygger på TRO

  Vår ekonomi är egentligen den genom alla tider största RELIGION som funnits även den som skapat mest lidande, Islam, kristendom
  och de andra kan slänga sig i väggen.

  • Bra skrivet!
   Håller med utom i att du tror att det är ouppnåeligt – jag tror i kommer komma dit (eller kanske det bara är hopp 🙂 )

   Japp ekonomi är den största och troligen värsta formen av religiös hjärntvätt. De är nog de sista som fattar hur lite de tänker själva

 5. Jag håller med föregående talare om att bankerna parasiterar på mänskligheten. Dessutom anser jag att detta att 64 personer äger mer än hälften av alla jordens tillgångar, är helt orimligt. Bankerna är storkapitalets tjänstejon i global skala. Dags för en global omfördelning, men då kommer det militära komplexet att anlitas av kapitalets drängar och pigor.
  Vi kanske måste börja med att avskeda alla militärer och stoppa all vapenproduktion globalt.
  Kanske en lämplig uppgift för FN men då måste vi nog först slopa säkerhetsrådet.
  Låt vapenvägrandet bli en internationell rörelse för fred och jämlikhet.

Kommentarer inaktiverade.